kizlar ben bu ay ne ruyalr gordum ne ruyalar ama olmadi...
boyle umutlu umutlu ruyalarimi yorumladim. iyiye yordum ama gene cikmadi. kimseye anlatmadim bu baslik benim oldugu halde.
bir dere gordum. piril piril. ayaklarim bileklerime kadar icinde. baliklari goruyorum. zayif sisman bir suru balik. diyorum ki ataklarimi yemezler insallah.
sonra o tepeden asagiya dogru kayarak iniyorum. ve dar bir yerden geciyorum. o kadar hizliyim ki. yani o aradan gecmem mucize bu hizle. ama carpmadan geciyorum.
ben o dereyi tupum olarak dusundum. ben dis gebelik gecirdigim icin tek tupum yopk ve diger tupumun de tikali olmasindan cok korkuyorum. dedim ki evet bir darlik var ama bu darlik sorun cikarmayacak.
gecen gun ise annem mavi minik bir kusu cope atiyor. oldu diye. bakiyorum copte kafasini oynatiyor. aaa diyorum bu olmemis. aliyorum alime kus da canlaniyor. masmavi yavru bir muhabbet kusu. elimde. yem yediriyorum elimle. canlaniyor kus ve evin icinde kacmaya kosmaya basliyor.
kizlar gel de bu ruyalari simdi iyiye yorma. adetime 6 gun var. bugun kan testi yaptirdim. negatif
bu arada ben gecenlerde gene mavi bir kus gormustum ve buraya yazmistim. kuyruksuzdu. bu kusun da kuyrugu yok. Aaaaa diyorum seninde mi kuyrugun yok.
ha unutmadan asil bu iki ruyadan birkac gun once bir ruya gordum. sag bilegimde boyle altindan kalin bir kunye bileklik vardi. parmagimda da alyansim. zoom yaptim ruyamda bunlara:)
bu anlattigim ruyalarin hepsi yumurtlama zamanimda oldu yani 1 hafta once. ama sonuc sifir.
ben de bu gece hiz trenine bindim. tam hatirlamiyorum, emind egilim ama
ya
hamileysem bebege bior sey olabilir diyorum.
ya da hamileyim insallah bebege bir sey olmaz diyorum.
yani hamileyim ya da hamileysemi tam hatirlamiyorum ama bugunlerde reglimi bekledigim icin. ama umutsuzum. cunku 8. gun kan testim negatif cikti.
ama ruyamda kusu oldu sanip cope attik ama sonra copten aldik canlandi.
yani once tamamen umutlarimi kaybettim sonra da kaybettim dedigim umutlarim aslinda kaybolmamis diye yorumladim. kucucuk de olsa bir umut kusumun canlanmasini bekliyorum. bugun adet olmama lazim. adet belirtilerim var. karnim agriyor. dun basladi. ama bazen reglim 2 gun gec geliyor. o sebeple carsambaya kadar yolu var. insallah adet olmama ve insallah hamileyimdir hayirlisi ile ve en onemlisi insallah dis gebelik degildir tekrar.
kizlar ben buraya anlattim mi bilmiyorum ama topluca ruyalarimi yazmistim bir kac gun once. neyse gecen hafta 8. gunumde kan tahlili yaptirdim ve negatif. O gece yatarken dua ettim. allah'im ne olur hamileysem goster diye. Nefisem arkadasimiz da dua etmisti ve ruyasinda misafirin var demislerdi ondan etkilendim heralde. ve ruyamda benim yeni tanistigim bir aile (aslinda sadece 7 yasindaki kizlarini taniyorum, gonbullu calistigim okulda ogrenci) bana kocaman bir paket getirdiler. hediye. kapiyi aciyorum boyle sarilmis sarmalanmis bir kutu.
sabah kalktim hayirdir insallah dedim.
Allah'im insallah hayirlisi ile. dis gebeliksiz:)
hanimlar Allah'ima sukurler olsun hamileyim:CüvCüv: .Bu ruyalar bosuna degilmis. simdi tek dilegim bu gebeligimin de dis gebelik olmamasi ve bebegimin rahim icine yerlesmis olmasi. dua edin ne olur.
Bende rüyamda çok tatlı bir bebek gördümŞeniz
Valla rüyada görmek bile çok güzel bir duygu kucağımda minicik yeni doğmuş ve simsiyah gür saçlı bir bebek gördüm allahım inş iyi bir rüyadır inş bu gördüğüm benim bebem olsun:ecrin_bebek: :sm_coo
slm arkadalar bende iki gece st üste test yapıodum ve siik çizgi çıktığını gördüm rüyamda ertesi gün ise çikolta yedim rüyamda ama adet düensizliği var hayıt tohumu içtim bu ay ama hala45 gün oldu adet olmadım hafif olcamışım gibi ama olmuyom gögüslerim normal yumurtlamada olmadı herhalde anlamadım ama bu rüyalar niye kafam karışıyo ama test yapmak istemiyom ümitlenmek istemiom artık
kizlar dun dua edip yattim ,Allahim hamileysem ne olur ,bana yada esime ruyamizda gösder diye,genc bir adam ,bana misafirin geldi diyor ,ruyamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?