Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Selam arkadaslar. Ben de haftalar önce 2 gece üstüste rüyamda çikolata yedigimi gördüm,daha sonra da hamile oldugumu ögrendim! Rüyama anlam verememistim sizleri okuyunca anladim ki bebegi müjdelemis bana rüyam da haberim yokmus!sırnaşık şey
Ya bu nasil bir içgüdüdür ki hissediyoruz...

bu arada ben gecenlerde gene mavi bir kus gormustum ve buraya yazmistim. kuyruksuzdu. bu kusun da kuyrugu yok. Aaaaa diyorum seninde mi kuyrugun yok.

hanimlar Allah'ima sukurler olsun hamileyim :CüvCüv: .Bu ruyalar bosuna degilmis. simdi tek dilegim bu gebeligimin de dis gebelik olmamasi ve bebegimin rahim icine yerlesmis olmasi. dua edin ne olur.

hanimlar Allah'ima sukurler olsun hamileyim :CüvCüv: .Bu ruyalar bosuna degilmis. simdi tek dilegim bu gebeligimin de dis gebelik olmamasi ve bebegimin rahim icine yerlesmis olmasi. dua edin ne olur.

Kibeleee canımm çok sevindiim Tebriklerrrr.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip tsin inşallahhhhhhhh:teytey::dance::dance:hihoyyyt

Canım dualarımm seninle Allaha emanet ol meleğinle

Merhabalar..Kibele canım çok sevindim..Ben bu topiğin sıkı takipçisiyim..
Çünkü bende çook rüyalar görürüm..Tabi ben bekarım..Rüyalarım hep ablamla (oda bu siteden nevinırmak) ilgili.. Ablam 5 senelik evli.Oda tüp bebek tedavisi sonucu dış gebelik geçirdi.
Onun ilaçla sonlandırıldı tüpüne çok şükür birşey olmadı..Ama tüp bebekten öncede 4 aşılaması var..

Neyse gelelim konuya son birkaç aydır ben ablam ve babam harika rüyalar görüyoruz..Etkisinden kurtulamadığımız rüyalar. Ama seninde daha öncede dediğin gibi olmuyor tutmuyor..
Gerçi ben inanıyorum rüyalarımız çıkacak Allah'ın izniyle ablamda hamile olacak dış gebeliksiz inşallah..
Bende Balsurat :)) gibi çıkınca yazacağım inşallah..Hele bir hamile olsun ablam hayırlısıyla tüm gördüklerimizi yazacağım..İnşallah Rabbim tüm isteyenlere hayırlı olarak nasip eder..

Bu arada sana gerçekten çok şaşırdım ve çok sevindim. Sayfayı aşağı hızlı hızlı kaydırdım, yazından önce hamişlik takvimini gördüm..Allah'ım hayırla sağlıkla tamamına erdirir inşallah..

tebrik ederim kibele..okuyodum rüyalarını üzülüyodum ve ister istemez umutsuzluğa kapılıyodum, bu rüyalardan bi anlam çıkmıyosa benimkilerden de çıkmaz diyodum..ama hamile olduğunu okuyunca çok sevindim,inşaallah hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini arkadaşım...
ha bu arada ben de balsuratın taktiğini kullanıcam : ) hamile olduğumu öğrenirsem yada hamile diilsem yazıcam buraya..
tekrar tekrar tebrik ediyorum kibelecim..

merhaba kizlar bende hamile oldugumu rüyasinda görenlerdenim
hamile oldugumu ögrenmeden 1 hafta önce rüyamda bebegim varmis annem ben ve bebek bir sandalda gidiyoruz gördüm ve ayni gece esimin halasida benide hamile görmüs bende esimin halasida erkek bebek gördük ve 1 hafta sonra hamile oldugumu ögrendim simdi 4 aylik bir oglum var

slm arkadalar bende iki gece st üste test yapıodum ve siik çizgi çıktığını gördüm rüyamda ertesi gün ise çikolta yedim rüyamda ama adet düensizliği var hayıt tohumu içtim bu ay ama hala45 gün oldu adet olmadım hafif olcamışım gibi ama olmuyom gögüslerim normal yumurtlamada olmadı herhalde anlamadım ama bu rüyalar niye kafam karışıyo ama test yapmak istemiyom ümitlenmek istemiom artık

Ben bu rüyayı gördüğüm zaman meğer gerçekten hamileymişim ama ben çok geç öğrendim çünkü hiç ihtimal vermiyordum umudum kalmamıştı...
Zaten düşükle sonuçlandı bebeğimi kaybettimsenağlama
Bence rüyalar çoğu zaman habercidir çok kaptırmamalıyız ama inanmakda da fayda var...
Kibelecim sende terik ederim canım inş sağlıklı bir gebelik geçirirsin herşeyin hayırlısı olsun:Saruboceq:a.s.

Merhabalar herkese
Kibele seninle durumumuz çok benziyor. Ben aylar önce hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda sarışın yemyeşil gözlü güzeller güzeli bir erkek bebek gördüm. Kucağımdaydı ve eşimle birlikte bir otobüse bindik, ben eyvah şimdi üşüyecek inince diye telaş ettim ve eşimin paltosunu üzerine sarıp bebek ve ben otobüsten indik, eşim devam etti. Sonra ben gerçekten de hamile olduğumu öğrendim ve 1 hafta sonra da dış gebelik sancılarım başladı. (Kese yoktu ama kanama da yoktu emin olunamadı önce) Dr'lar dış gebelik olması muhtemel dedi ama ben rüyama o kadar güveniyordum ki, kesinlikle olamaz rüyamda bile gördüm dedim. Ertesi gün iç kanama usg'de görülünce ameliyata giderken bu kez de "eşim devam ediyordu yola acaba bebekle birlikte ben de ölüyor muyum" falan diye bayağı ağladım :)

İnşallah keseyi görürsün ben de merakla bekliyorum güzel haberi. B-hcg takibini düzenli yaptımayı ihmal etme. Bir de sen dış gebelikle sonuçlanan gebeliğinde ne kadar zamandır bebek istiyordun, ve dış gebelikten ne kadar sonra tekrar gebe kaldın yazarsan sevinirim. Bol şanslar...

canim inan ben de yapmayacam test diyordum cunku 8. gu kan testim negatifti daha ne olsun. aksam gece 12 de dizi izlerken birden kafama esti ve pozitifi. yani bu kadar gecikmis. yap istersen.insallah iyi haberler verirsin bize.

Kibele sana özelden mesaj yazdım cevap verirsen sevinirim canım.sevgiler.

Mrb bende rüyamda bir kız çocuğunu dereden geçiriyordum irem kızım sıkı tutun düşeceksin dedim ve 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ve sonra bebek karnımda öldü.ve yine rüyamda test yapıyordum yemyeşil bir ışık yanıp sönüyordu sabah test yaptım hamileydim ama ne yazıkki ben 5 bebeğimde kaybettim

Ya bende son doktora gitmeme 1 ay filan varken (ki o zmn düşünmüyodum henüz gitmeyi) yani 1 ay önce filan,rüyamda bebek emzirdim,ama yüzünü hiç hatırlamıyorum bebeğin,yanımda da bi kadın vardı onunda yüzünü görmüyorum,ilk kez emziriyomuşum ve çok acıdı dedim,kadında ilk kez şimdi alışırsın dedi ve uyandım,sonra doktora gitmeye karar verdim.Bebek sahibi olmaya işarettir bu rüya diye okudum bi kaç yerde,şuanda 5 gün reglm gecikti.dün akşamda test aldım eczaneden ama poşete koymayı unutmuş kız,Belkide allahın işi dedim beklicem hafta sonuna kadar şimdi :1rolleyes:

kizlar dun dua edip yattim ,Allahim hamileysem ne olur ,bana yada esime ruyamizda gösder diye,genc bir adam ,bana misafirin geldi diyor ,ruyamda

senağlamabu aksam bende rüyamdaa çok güzel şeyler gördümm yazmayım ama sadece bu yazıyı okunca bir kısmını yazayım dedim....Banada dün akşam bir Hemşire bana bakarak sen hamilesin dedi :1shok:çok şaşırdım rüyamda kadın nerden anladı diye ...Bu arada ...adete 2 gün kaldıı :a015:

ya kızlar soylemeyım dedım tutamadım kendı mı bende bugunlerde 3,4 gundur yumurtlama gunum oluyormus guya ve o akıntı gelıyor ruyamda sankı yumurtlama akıntısı gıbı bugunde yıne yumurtladım ve hamıle kalmısım derken lavobaya gıttım bebegım dusuyormus çok kotuydum çok acı çektım ruya ama çok fena rahım öyle bı acıyorkı anlatamam kuçuk bı et parcası dustu benden ınsallah hayırlara vesıle olur RABBIM herkesı gulduru ınsallah

adetimi 1 hafta geçti...dün gece rüyamda gebelik testinde çift çizgi çıktı ve ağlamaya başladım,sonra midem bulandı ve wc ye koştum,heryer pislik içindeydi..yeni temizlemiştim kim böyle pisletti diye söyleniyodum ki uyandım....sabah hemen test yaptım ama sonuç negatif ((

bu topiği hep takip ederim ama hiç yazmamıştım,öncelikle kibele seni tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin :Saruboceq:,ben 2 gece önce rüyamda beşik gördüm ve bugün enteresan bir rüya gördüm;üst kat komşumuz kucağında bir bebekle bize oturmaya geliyor bu arada onların bebekleri yok henüz güya bebek eşinin abisininmiş,onlara bırakmışlar,neyse oturuyoruz ve komşum diyorki biz kalkalım tamam diyorum kapıdan uğurluyorum ama bebek benim kucağımda mışıl mışıl uyuyor,sende kalsın uyanınca gelir alırım diyor,bende içeri götürüp kafasının altına yastık koyuyorum o sırada bebek uyanıyor ve birden küçük bir kuşa dönüyor ve ağzından sütleri evimin her yerine fışkırtıyor korkuyorum kapıyı kapatıp mutfağa gidiyorum anneme anlatıyorum annem de karnı acıkmıştır süt ısıtalım diyor ve cezvede sütü ısıtırken uyandım,tuhaf garip bir rüyaydı,hayırlara çıkar inş,haftaya salı ya da çarşamba adet günüm bakalım olacak mıyım,ilk defa böyle rüyalar gördüm,inş güzel şeyler olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…