ya kızlar soylemeyım dedım tutamadım kendı mı bende bugunlerde 3,4 gundur yumurtlama gunum oluyormus guya ve o akıntı gelıyor ruyamda sankı yumurtlama akıntısı gıbı bugunde yıne yumurtladım ve hamıle kalmısım derken lavobaya gıttım bebegım dusuyormus çok kotuydum çok acı çektım ruya ama çok fena rahım öyle bı acıyorkı anlatamam kuçuk bı et parcası dustu benden ınsallah hayırlara vesıle olur RABBIM herkesı gulduru ınsallah
Malesefff bu ayda bütün rüyalar foss çıktı adet oldum senağlama
bu topiği hep takip ederim ama hiç yazmamıştım,öncelikle kibele seni tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin :Saruboceq:,ben 2 gece önce rüyamda beşik gördüm ve bugün enteresan bir rüya gördüm;üst kat komşumuz kucağında bir bebekle bize oturmaya geliyor bu arada onların bebekleri yok henüz güya bebek eşinin abisininmiş,onlara bırakmışlar,neyse oturuyoruz ve komşum diyorki biz kalkalım tamam diyorum kapıdan uğurluyorum ama bebek benim kucağımda mışıl mışıl uyuyor,sende kalsın uyanınca gelir alırım diyor,bende içeri götürüp kafasının altına yastık koyuyorum o sırada bebek uyanıyor ve birden küçük bir kuşa dönüyor ve ağzından sütleri evimin her yerine fışkırtıyor korkuyorum kapıyı kapatıp mutfağa gidiyorum anneme anlatıyorum annem de karnı acıkmıştır süt ısıtalım diyor ve cezvede sütü ısıtırken uyandım,tuhaf garip bir rüyaydı,hayırlara çıkar inş,haftaya salı ya da çarşamba adet günüm bakalım olacak mıyım,ilk defa böyle rüyalar gördüm,inş güzel şeyler olur....
hanimlar Allah'ima sukurler olsun hamileyim:CüvCüv: .Bu ruyalar bosuna degilmis. simdi tek dilegim bu gebeligimin de dis gebelik olmamasi ve bebegimin rahim icine yerlesmis olmasi. dua edin ne olur.
kızlar bende bugün sabah ezanında ezan sesine uyandım daha sonra uyudum ve bir rüya gördüm... hamileymişim ve mevlüt okutuyordum evim çok kalabalıktı.... inşallah rüyam çıkar ve buay hamile olurum adetimede çok az kaldı 7 gün falan.....
hazannn çok geçmiş olsun canım ama ne kadar temiz kalpli birisinki bu senin rüyana girmiş ve olacakları görmüşsün inşallah en kısa zamanda saglıklı bir bebgin olur canım herşeyin hayırlısını istemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?