Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

kıbele sana tekrardan RABBIM hamılelık nasıp etmış çok şükür INSALLAH bu normaldır dualarımız senınle cıcık ve mınık annecık mkıbele senı sevıyorum kızlar bugunde salıncakta bırını salladım sonra kuçuk cocukların yanında bı okulda 1 sınıf oğrencılerı ders goruyorlar bızde orta okul 2 gıdıyormusuz ve mudur ceza olarak onların yanında oturmamızı ıstedı aynı sınıfda neyse belkı bunun bebekle alakası yok herhalde kızlar ruya tabırıne baktım ruyamda rahımımı gordum hayırlı bı çocuk doğuracagımı yazıyor ruya tabırınde emme:) bu ay emme:) daha sonrakı aylar kızlar herkesın gonlunce olsun hersey amın

slm kızlar, ben de bu ay baya rüy görmüş ve çok inanmıştım hamile olabilirim diye ama olmadı yine senağlama
birinde eşimle konuşuyoruz, eşim, bak 3 ay oldu, belki de hamilesin dikkat et kendine diyor.
diğerinde ise annem elime bişey veriyor, ne verdiğini bilmiyorum ama al bunu doğumunda lazım olur diyor..

ama hepsi fos çıktı..senağlamasenağlama

kızlar bende bugün sabah ezanında ezan sesine uyandım daha sonra uyudum ve bir rüya gördüm... hamileymişim ve mevlüt okutuyordum evim çok kalabalıktı.... inşallah rüyam çıkar ve buay hamile olurum adetimede çok az kaldı 7 gün falan.....

bengisu muhakkak haberdar et cunku bende ruyamda bembeyaz bir muhabbet kusu gordum okadar guzeldiki elimde tutuyodum opuyodum cok tatlıydı ve benimde adetim senin gibi salı carsamba engec ayın 4u.Allhim yuzumuzu guldrsun insallah

hanimlar Allah'ima sukurler olsun hamileyim :CüvCüv: .Bu ruyalar bosuna degilmis. simdi tek dilegim bu gebeligimin de dis gebelik olmamasi ve bebegimin rahim icine yerlesmis olmasi. dua edin ne olur.

canimmmmmmmmmm cok sevindim yaa :teytey::teytey::teytey:
sükürler olsun allahima..saglikla gelsin minik muhabbet kusun
ama neden kapsama alani disindasin sen???

kizlar bende babamla ve esimle pencereden bakiyorduk,erciyes dagi,hasan dagi ve tüm toros daglari birlesmislerdi ve yanyana duruyorlardi..esime diyorum ki manzaraya bak harika!diyorum sen erciyesi hic bulutsuz görmemistin bak iste ne güzel demi diyorum...ne acaba???

bende dün rüyamda bana hamileymişsin diyorlar.bende şaşkınım ben bilmiyorum hamile olduğu ama onlar biliyor.diyorum kim söyledi size..böyle işte işallah bir gün rüyalarımız çıkar hayırlısından..

canım işallah rüyan çıkar.çok güzel bi rüya.bak hamile kalırsan mevlüt okuttur.belki bu sana bi işaret...

günaydın kızlar geçen ayda anlattım burda rüyamı test yapmadan önce dua okudum ve dilek dilemiştim eger hamiş isem güzel rüyalar göreyim diye ama nerde kabus dolu bir gece geçirdim ve kesin negatif çıkar sonucum demiştim öylede oldu akşam yine aynı şekilde dua okuyup dilek diledim yattım ve güzel yeşilliklr içinde bir yerde gördüm kendimi şimdi bu hamilemiyim anlamına geliyor şaşırdım saçlarımı boyatacaktım sagolsun bir arkadaşımız adetini bekle o zaman yaptır dedi bende onunu dinliycem gitmiycem kuaföre neme lazım neolur neolmaz adetimi bekleyeyim

Ben daha hamile kalmadan 1 ay önce gördüm rüyasını hamileymişim karşımda nur yüzlü bi kadın kuran okuyor ben eşimle karşısında oturuyorum ve yukardan bir ses senin bebeğin sakat olacak ben bu bebeğin doğmasına izin vermiyeceğim diyor bu sesle karnımdan bi ışık çıkıp gökyüzüne yükseliyor uyadım ve adetim geldi 1 ay sonra hamile kaldım ve 5,5 aylıkken bebeğim gelişmediği için gebeliği sonlandırmak zorunda kaldım ama keşke olmasaydı bu şekilde hala o rüyanın ve yaşadıklarımın etkisindeyim Allahım yaşatma yeniden aynı şeyleri bana sana yalvarıyorum.

hazannn çok geçmiş olsun canım ama ne kadar temiz kalpli birisinki bu senin rüyana girmiş ve olacakları görmüşsün inşallah en kısa zamanda saglıklı bir bebgin olur canım herşeyin hayırlısını istemek lazım

amin ama keşke diyorum Allahım bu kadar süre geçmeden alsaydı düşük falan olsaydı kararı bana bırakmasaydı ama ben vermek zorunda kaldım kararı işallah yeniden olmaz aynı şeyler

kizlar bende bugün rüyamda oglum oldugunu gördüm,rahmetli babaannemin evindeydik,önce bebegi emzirdim,sonrada zibinini cikarip vücudunu yagladim,babaanneme "babaanne 1 tane zibini var baska biseyi yok daha" dedim,ses vermedi.sonrada mavi bir battaniyeye sardim kucagima aldim bebisimi..mavis mavis gözleri vardi,kuzenimde bana minik recel kavanozlari gibi siselerde mavi mavi taslar ve cok berrak deniz suyu verdi,bir dolu sise vardi...ne acaba????

Rüyalar kimi zaman umut kimi zaman endişe taşıyıcı haberciler..

Normalde pek rüya görmem..Malum çoğu insan gibi ben de anne olmak istiyorum..Belki bilinçaltı oyunları bunlar belki de yaşayacaklarımızın habercisi bilemiyorum..Bundan yaklaşık 1 sene önce daha hamileliği bile düşünmezken rüyamda bebeklerimi düşürdüğümü gördüm .. elim karnımda ve yüreğimde acayip bir burukluk ve üzüntü ile uyandım..dediğim gibi hamilelik düşüşünmüyorduk o dönemlerde..Derken bundan 6 ay önce tedavi ile hamile kaldım..sonrasında bebeklerimin kalp atışları durmuş ve kaybetmiştim..1 sene önceki rüyam buna delaletmiş diyorum..Ve o 1 sene önceki rüyamın ardından dün gece gördüğüm rüyamda hamileymişim ama bunu bilmiyorum..karın ağrısı ile hastaneye gidiyoruz dr.bebek doğuma hazırlanıyor diyor.ve ben doğum yapıyorum bi erkek bebeğe..boyu uzun azcık zayıf ama güzel bir bebek..şaşırıyoruz eşimle.derken eşim nüfusunu çıkarmaya gidiyor ve ben diyorum ki daha ismini bile koymadık..Derken doğurduğum ilk gün bebeğimin şaşkınlığını yaşıyorum onunla geziyorum..Bu arada eşim de feribota binmiş denize açılmış işlerini görmeye gidiyor..Ben gezdikten sonra evime gidiyorum bebeğim kucağımda uyumuş onu yatağa yatırıyorum..Neyse böylelikle uyandım..tedavisiz bebek sahibi olabilmemiz güç bizim..ha bu arada benim erkek bebek doğurduğumu ablamda yaklaşık 3 ay önce rüyasında görmüş..Bilmem ki dilerim rüyalarımız hayırlara vesile olur..

ben de simdi hamileyim ve ruyamda oglum oldugunu gordum ama icime kiz gibi doguyor. esim erkek diyor ben kiz. yani farketmez de icimize doganlar bunlar. gerci esim daha cok basarili bu konularda. gorecegiz.

bende bu gece rüyamda bir bebek vardı kucağımda
üşümesin diye üstüne bir örtü örtmüşüm yolda yürüyorum.
sonra biberonla mama verdim.
ne demek acaba adetime 1gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…