Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

kızlar ben bu topiğe ilk defa giriyorum galiba adı ilgimi çekti çünkü ben hamile kalmadan önceki ay rüyamda dünyalar güzeli bi erkek bebeğim varmış yeni doğurmuşum onu emziriyorum ama bi görseniz maşallah nasıl iştahla emiyor içim bi hoş oldu gerçekten o ay değil ama bi sonraki ay hamileydim ilgisi varmı bilmiyorum ama paylaşmak istedim
 

Canim ne iyi degili. bilezik takarsan bebek derler. ben hamile kaldigim ay sag koluma bilezik taktim. cok umutlandim bu ruyadan dolayi. insallah yakinda hamile kalirsin. Cok guzel bir ruya.
 
Canim ne iyi degili. bilezik takarsan bebek derler. ben hamile kaldigim ay sag koluma bilezik taktim. cok umutlandim bu ruyadan dolayi. insallah yakinda hamile kalirsin. Cok guzel bir ruya.

yaaa canımm demek sende gördün.çok sevindim şimdi umut oldu bana biraz.çok acaip bi rüyaydı canım yaa.ne kadar istersem bilegime doldu.bakalım hayırlısı inş yaa.çok sagol yorumun için.bu arada senin bebiş nasıl iyidir inş nasıl geçiyor hamilelik?:1hug:
 
kibele bende o iki arkadaşı merak ettim açıkcasıı inşallah gördüğün 2 kişininde hamilelik haberlerini alırız.
ben dün yine rüya gördüm hamileymişim doğum sıramı bekliyorum içerde sözde bi bayan sezeryanla doğum yapıyo sıra bana geliyo doktor beni normal doğuma alıyor bende diyorum ki ben ultrasonda bebiği görmeden doğurmam bu zamana kadar bekledim o anı yaşamak istiyorum diyorum. hamile olduğuma inanmıyorum sonra doktor eşimden onun için jel istiyoreşimde hemen getiriyo ve ben kendim sürüyorum ve bakıyorum gülen bi çocuk görüyorum içimde mavi gözlü şirin bi kız çocuğu üstüde giyili ve doğurmadan uyanıyorum :))) bi kaç gün öncede gelinlik görmüştüm. Allah hayıra çıkarsın inş. bu ay hamileyimdir.
 
kızlar dün gece rüyamda bir komşumun kolunda altın bilezikler vardı ama dirseklerine kadar doluydu bilezik banada aralarından birtane veriyo al tak diye takıyorum bileziği sonra çıkarıp komşuma veriyorum bu ne demek acaba yaa bana pek iyi gelmedi
 
bende yazayim bari ilk defa buraya. cok garip ruyalar gordum pes pese.

Ablam bana bi kese icinde cesit cesit taki veriyor (altin) ablamin gercekte bi kizi var. acaba yinemi hamile diye dusundum yoksa benmi :)

birde hic tanimadigim bi kadin koltuga oturmus surekli mavi pembe benekli bebek esyalari katlayip kenari koyuyor. ya cok bilincalti yaptim ya da hayir olsun yani ne diyeyim
 
benimde rüyam şöyle arkadaşlar alışveriş yapıyorum sanırım çantamı karıştırırken sol koluma bakıyorum iki tane kalın mı kalın altın bilezik ama bi tanesi 5 cm rahat var zaten ikisinide takmışım ya kendime kızıyorum bu ne ya filan oluyorum. bileziklerin ikisinide kocam almış ve ikisi kalınlıkları aynı olmasına rağmen desenleri farklı. ve ben niye farklı bilezikleri takmışım acaba diye düşünüyorum. biri tam halka bileğime oturmuş diğerinin ağzı açık sıkıp açılabilen tarzda olduğu için onunla rüyamda uğraşıyorum bileğime göre ayarlıyorum. sonunda ayar oturuyo. ben yola çıkıyorum. bilmiyodum çocuğu ifade ettiğini sabah kalkınca rüya tabirleri kitabına baktım erkek çocuk diyor. hemde iki tane geliyo galiba birlikte mi ard ardamı bilmiyorum ama çok sevindim. 2.5 yıldır uğraşıyoruz ne dersiniz kızlar ?
 
yaaa kibelecim ben bu rüyalara çok taktım galiba..dün gece rüyamda bembeyaz bi at ve sanırım koyundu birde beyaz bi koyun yanyana sevdim ikisini..hayırdır inşallah bu ay böyle rüyalar görmeye başladım..bu ne demek sizce.
 

canım benim rüyamı da okuduysan bende koluma bilezik doldugunu gördüm.hayır olsun inşallah çocukla yorumluyor herkes...kibele arkadasım da öyle dedi.bizim bebişler geliyo mu yoksa kızzzdelikafadulden bende 2.5 senedir istiyorum:çok üzgünüm:
 

canım at görmek murada ermeye işaretmiş...koyun görmek ise,iffetli,şerefli ve saygıdeger bir kadına;ganimete,ÇOCUGA,,delaletmişşşş.inşşşş yarabbim hadi hayırlısı inş istedigine kavuşursun şekerim.
 


Canım Allah bilir ama zannedersem senin iki çocuğun olacak ve biri kız biri erkek..çünkü benim annem yeni evlendiğinde rüyasında kolunda 5 tane bilezik görmüş..Ama bileziklerin 4 tanesi aynı desen 1 tanesi de farklı desenmiş..Şimdi annemin 5 çocuğu var 4 kız bir oğlan :)
 

canim hayir olsun. bilezik demek bebek demek ama geri vermeni yorumlayamayacagim, hayirlisi ile gelsin bebegin insallah.
 

Rockwellcim altin iyidir. hayir olsun insallah bebegin gelir yakinda.
 

Csanim super bir ruya. kesin senin bir kziin bir oglun olacak. artik ikiz mi olur yoksaayri ayri mi bilemem.
 

Canim ya hepinizin hamileyim haberini almak istiyorumm yakinda. beyaz at murat demek. burada okumustum koyun goren arkadaslar da hamile kaldilar. bir iki ay icinde.
 
kızlar inşallah yaaa..rabbim rüyalarımızı hayra çıkarsın..amiiinn..inşallah bende rüyalarım çıktı hamileyim diye yazarım...amiiinnn
 
selam canlarım herkese hayırlı cumalar dilerim...bende bu sabah bir rüya gördüm kızlar.ay ne iyi oldu bu topigi buldugumkaydirigubbakcemile3
gecelerdir hamile olan kızkardeşimi görüyorum.hep birlikteyiz onunla oturuyoruz...
dün gece de gördüm,bu sefer hamile oldugunu dün ögrendigimiz bir arkadasımızı da gördüm.
ben,kardeşim ve o arkadasımız oturuyoruz.
kardeşimin bebişi olmuş ayagında sallıyordu
diger arkadas da bir köşede bebişinle ilgileniyo falan.
sonra canım annem geliyor yanıma elinde yeni dogmuş bir bebekle,
ve bebegin tulumu herşeyi çok tatlı bir yeşil renkti.
kucagıma veriyor bebegi
göya birinin bebegiymiş ama aglıyomuş sen de bunu salla diyor.
ayagıma alıyorum aYY NEGÜZELDİ YAA.....:a015:
 
kızlar ben yeni hamişim :CüvCüv: adetimi 5 gün geçince test yaptım negatif çıktı bende yok sandım bebiş :ecrin_bebek: sonra rüyamda bi oğlum daha olduğunu gördüm giydirmişler kucağıma vermişler. ben bilinç altı sandım sonuçta testte bişi çıkmadı diye önemsemedim rüyamı.11 gün geçince tekrar test yaptım ve bu sefer pozitifti
yani rüyam gerçekmiş bakalım oğlum mu olcak
allah tüm isteyenlere nasip etsin inş.
 

canım cinsiyet konusunda rüyalar ters çıkabiliyor bende erkek sanıyordum kız çıktı allah hayırlısını versin. bu arada ben hamile kaldıktan sonra rüyamda gördüm ve hiç beklemezken test pozitif çıktı. 1 gün geçmişti daha . renk renk patikler gördüm allah herkesin gönlüne göre versin...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…