Balsurat canım,inşşşş istedigin o tatlı bebişe kavuşursun biran önce...ne güzel bak güçlüsün sen,birçogumuz çok stres yapıyoruz bu yanlış aslında hayırlısı nezamansa rabbim verir zaten.
bende dün gece uzun uzun düşünerek uyudum,hiç o kadar düşünmezdim hep bir kızçocugu gözümün önünde onu düşünerek uyudum.
rüyamda da hamile olan kardeşimle oturuyoruz,benim canım sıkılıyor keşke biraz daha altınım olsa diyorum.sag elimin bilegine altın olsun diyorum bi bakıyorum altın bileklik.
aaaa diye şaşırıyoruz korkuyoruz.bi daha deniyorum daha önce bozdurdugum ve bozarken çok üzüldügüm kardeşimin taktıgı bilekligim gelsin diyorum oda geliyor.
3 tane bugu bilezik gelsin diyorum bi bakıyorum o da geliyor.
çok ilginçti arkadaslar yaa korktum açıkçası bir yandanda ne dersem oluyo falan...
altın görmek iyi degil derler ama birde siz yorum yaparsanız çok sevinirim.
Canim ne iyi degili. bilezik takarsan bebek derler. ben hamile kaldigim ay sag koluma bilezik taktim. cok umutlandim bu ruyadan dolayi. insallah yakinda hamile kalirsin. Cok guzel bir ruya.
benimde rüyam şöyle arkadaşlar alışveriş yapıyorum sanırım çantamı karıştırırken sol koluma bakıyorum iki tane kalın mı kalın altın bilezik ama bi tanesi 5 cm rahat var zaten ikisinide takmışım ya kendime kızıyorum bu ne ya filan oluyorum. bileziklerin ikisinide kocam almış ve ikisi kalınlıkları aynı olmasına rağmen desenleri farklı. ve ben niye farklı bilezikleri takmışım acaba diye düşünüyorum. biri tam halka bileğime oturmuş diğerinin ağzı açık sıkıp açılabilen tarzda olduğu için onunla rüyamda uğraşıyorum bileğime göre ayarlıyorum. sonunda ayar oturuyo. ben yola çıkıyorum. bilmiyodum çocuğu ifade ettiğini sabah kalkınca rüya tabirleri kitabına baktım erkek çocuk diyor. hemde iki tane geliyo galiba birlikte mi ard ardamı bilmiyorum ama çok sevindim. 2.5 yıldır uğraşıyoruz ne dersiniz kızlar ?
yaaa kibelecim ben bu rüyalara çok taktım galiba..dün gece rüyamda bembeyaz bi at ve sanırım koyundu birde beyaz bi koyun yanyana sevdim ikisini..hayırdır inşallah bu ay böyle rüyalar görmeye başladım..bu ne demek sizce.
benimde rüyam şöyle arkadaşlar alışveriş yapıyorum sanırım çantamı karıştırırken sol koluma bakıyorum iki tane kalın mı kalın altın bilezik ama bi tanesi 5 cm rahat var zaten ikisinide takmışım ya kendime kızıyorum bu ne ya filan oluyorum. bileziklerin ikisinide kocam almış ve ikisi kalınlıkları aynı olmasına rağmen desenleri farklı. ve ben niye farklı bilezikleri takmışım acaba diye düşünüyorum. biri tam halka bileğime oturmuş diğerinin ağzı açık sıkıp açılabilen tarzda olduğu için onunla rüyamda uğraşıyorum bileğime göre ayarlıyorum. sonunda ayar oturuyo. ben yola çıkıyorum. bilmiyodum çocuğu ifade ettiğini sabah kalkınca rüya tabirleri kitabına baktım erkek çocuk diyor. hemde iki tane geliyo galiba birlikte mi ard ardamı bilmiyorum ama çok sevindim. 2.5 yıldır uğraşıyoruz ne dersiniz kızlar ?
kızlar dün gece rüyamda bir komşumun kolunda altın bilezikler vardı ama dirseklerine kadar doluydu bilezik banada aralarından birtane veriyo al tak diye takıyorum bileziği sonra çıkarıp komşuma veriyorum bu ne demek acaba yaa bana pek iyi gelmedi
bende yazayim bari ilk defa buraya. cok garip ruyalar gordum pes pese.
Ablam bana bi kese icinde cesit cesit taki veriyor (altin) ablamin gercekte bi kizi var. acaba yinemi hamile diye dusundum yoksa benmi :)
birde hic tanimadigim bi kadin koltuga oturmus surekli mavi pembe benekli bebek esyalari katlayip kenari koyuyor. ya cok bilincalti yaptim ya da hayir olsun yani ne diyeyim
yaaa kibelecim ben bu rüyalara çok taktım galiba..dün gece rüyamda bembeyaz bi at ve sanırım koyundu birde beyaz bi koyun yanyana sevdim ikisini..hayırdır inşallah bu ay böyle rüyalar görmeye başladım..bu ne demek sizce.
canim hayir olsun. bilezik demek bebek demek ama geri vermeni yorumlayamayacagim, hayirlisi ile gelsin bebegin insallah.
kızlar ben yeni hamişim :CüvCüv: adetimi 5 gün geçince test yaptım negatif çıktı bende yok sandım bebiş :ecrin_bebek: sonra rüyamda bi oğlum daha olduğunu gördüm giydirmişler kucağıma vermişler. ben bilinç altı sandım sonuçta testte bişi çıkmadı diye önemsemedim rüyamı.11 gün geçince tekrar test yaptım ve bu sefer pozitifti
yani rüyam gerçekmiş bakalım oğlum mu olcak
allah tüm isteyenlere nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?