Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Kizlar ben bu gece buradan iki arkadasima altin bilezik paylastirdigimi gordum. Kendileri ile buradan arkadasim. Tanimiyorum yani yuzyuze. Insallah hamile kalirlarsa yakinda isimlerini de veririm. Kendilerine de soylemedim. Hayirlisi diyorum. Biliyorsunuz altin bilezik demek bebek demek.

Son düzenleme:
Canim gelinlik goren arkadaslar hep hamile kaldi o ay. insallah sen de kalirsin.

inş. cnm dediğin gibi olur.Rabbim hayırlısıyla o duyguyu bizede yaşatır. bende buraya tekrardan yazarımm inş.. Rabbim seninde meleğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm.:Saruboceq:

kibele cim merak ettim açıkçasıyerimsenibenben oldugumu sanmıyorum ama inş gördüklerinden biri benimdir.yada çok isteyen arkadaslarımdır.rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla.

:asigim:kibele bakalım bu şanslı 2 kişi kimm çok merak ettim bekleyelım sabırla :1rolleyes::1rolleyes:

kibelecim..rüyan hayır olsun inşallah..canım ben bugün yine bi rüya gördüm..rabbim acaba hamilemiyim hayrlısıyla göster diye niyetlenip yattım..rüyamda wc ye gittiğimde beyaz içinde beyaz parça parça şeyler var ama çok miktarda akıntı geliyo..bende herhalde yumurtam çatladı ondan diyorum rüyamda..ama aşırı geliyo..hayırdır inşallahh..bu ay gördüğüm ikinci rüya..öptüm canlarım..

Bende bu akşam rüyamda adet olduğumu gördüm .Pembe bir pjama giyiyordumm ve bacağıma bir bakıyorum o kadar yoğun şekilde adet olmuşumki korkuyordum :) hayır olsun inşallahhh

Daha o kadar çok rüyalarım varkiisüprizzzzz
Bundan 3 ay önce evime bir küçük kuş kafesi vardıı.Yeni bir muhabbet kuşu almışız mavi renkteydi minicikti ..Genelde kuş gören hamiş kalmış ama bende malesef foss kaydirigubbakcemile3
Bundan 2 ay önce gece yatarken dua ettım rabbım varsa göster bana diye..Gece rüyamda küçük bir yavru kuş gördüm aydın dıger gordugum gibi minicikti.Avucumun içindeydii .avucuma yumulmuss ve ben onun annesiymişimm.Beni annesii bliyorr ve bendee ona elimlee mama yediriyordum..
Yinde 2 ay öncee adet oldugumu gödum ruyamda goren genelde hamiş kalmıs ama bende yıne foss hehe :)
Bundan 3.ay önce beyaz bir kundakta bebek gördümm kucagımda..Bembeyaz kundakta mavı gözluu beyaz tenlı bır bebektıı..Kundak ve bebe gorup hamıs kalan var ama ben de yıne fossss hehe :)
Bundan 2.a y öncee parmaklarımdaa 3-4 tane altın bilezik gördüm ..Kulagımda küpe ve boynumdaa yesıl bır taştan kolye gördümm..Genelde gören hamiş kalmıs ama benım yıne fooss hehe :)
Geçen ay eşimin cinsel organını gördümm.Bunu görn arkadasların abzıları hamiş ama bende yıne fosss :)
Yine başka bir aksam kendımı gelinlikli gördüm :) buda tabıkı foss
:roflol::roflol:

Balsurat canım,inşşşş istedigin o tatlı bebişe kavuşursun biran önce...ne güzel bak güçlüsün sen,birçogumuz çok stres yapıyoruz bu yanlış aslında hayırlısı nezamansa rabbim verir zaten.
bende dün gece uzun uzun düşünerek uyudum,hiç o kadar düşünmezdim hep bir kızçocugu gözümün önünde onu düşünerek uyudum.
rüyamda da hamile olan kardeşimle oturuyoruz,benim canım sıkılıyor keşke biraz daha altınım olsa diyorum.sag elimin bilegine altın olsun diyorum bi bakıyorum altın bileklik.
aaaa diye şaşırıyoruz korkuyoruz.bi daha deniyorum daha önce bozdurdugum ve bozarken çok üzüldügüm kardeşimin taktıgı bilekligim gelsin diyorum oda geliyor.
3 tane bugu bilezik gelsin diyorum bi bakıyorum o da geliyor.
çok ilginçti arkadaslar yaa korktum açıkçası bir yandanda ne dersem oluyo falan...
altın görmek iyi degil derler ama birde siz yorum yaparsanız çok sevinirim.

Canım altın bilezik görmek bazılarında gebelik oluyorr.Hayır olsun diyelim.Rabbim hakkında hayırlı olanları göstersin sana inşallahh ..Müjdeli haberler verırsın bıze ınsallahh :Saruboceq::Saruboceq:
Artık güçlü olmazk zorundayım hayatta daha önemli şeyler varr mesela sağlıkk.Bu zamana kadar hep ağladımm .Ama bu hafta adet oluncaa 24.ayın bekleyısınn kutlamasını yapıcaamm bu seferr gülücemm ,oynucam hihoyyyt:dance:sositososito

canım benim çok sagol.benden önce inşş sen kalırsın da seviniriz.:ecrin_bebek:evet saglık çok önemli herşeyden önemli.ALLAH saglık versin de gerisi boş yani.
bizim içinde hayırlı olanı biliyor rabbim bekleyecegiz artık napalım.
inş dedigin gibidir rüyama yorum yaptıgın için çok teşekkür ederim...
aglamak yokk canım benim hep böyle gül inşallah.
yeni yılla birlikte bizlerde hamiş olalım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.
öptüm:1hug:

mrb kızlar bende bundan tam 2 ay önce bi rüya gördüm çok güzeldi bi güvercin bide bi serçe gelip kondu sonra bende serçe olanı yakaladımmmm o rüyadan sonra öle bi rahatlama geldiki bana sanki heran bebişim gelicekmiş gibi... amam çok güzel bi rüyaydı hala etkisndeyimmm... o minicik serçenin avucumda oluşu...

slm sultan.inşşş dedigin gibi bebişin gelir canım.benim rüyada çok ilginç yaa okudun mu?

canım rüyan çok güzelmiş bende kızımı doğurmadan önce horoz yakaladığımı görmüştüm. Horoz elimi yırtmıştı gagasıyla ama sıkı sıkı tuttum bırakmadım onu, Allah ın izniyle nurtopu gibi bi kızım oldu.Allah seninle birlikte isteyen herkese güzel haberler almak nasip etsin

benim rüyamı da kimse yorumlamamışş:1no2:

desirecimm rüyan hayırlı olsun ilk önce...senin için rüya tabirine baktım inceledim canım.yunus balıgı görmek büyük bir mutlulukla yorumlanıyor canım.birde balık tutmak eline geçecek paraymış.çok güzel bir rüya bence.inş o büyük mutluluk bebişle gelir canım...

Canim ruyan hayir olsun inana ben bir seye yoramadim. Hani nefisem'in gordugu gibi misafirin geldi ya da benim gordugum gibi paket gelse hani insan bir derece yoruyor ama burada belki yorumlaan bir arkadas cikar. ama Allah bebegini en kisa zamanda hayirlisi ile versin insallah.

Canim bu gordugun ruyalar gercekten garip. ben de hamile olmadan onceki ay esimin cinsel organini ve bir yerde balik yakaladigimi gormustum.baliklar kayniyordu ve ben yakalayip geri birakiyordum.

Gelinligi de kendin giyeceksin. O giyen arkadasin hamile olabilir.
Canim insllah hamile olman yakindir.

Canim yakindir hamile kalman insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…