Canim gelinlik goren arkadaslar hep hamile kaldi o ay. insallah sen de kalirsin.
Kizlar ben bu gece buradan iki arkadasima altin bilezik paylastirdigimi gordum. Kendileri ile buradan arkadasim. Tanimiyorum yani yuzyuze. Insallah hamile kalirlarsa yakinda isimlerini de veririm. Kendilerine de soylemedim. Hayirlisi diyorum. Biliyorsunuz altin bilezik demek bebek demek.
Rüyamda bir kuaför salonuna gidiyorum saçlarımı yaptırmak için.Sonra bir ayna karşısında oturuyorum ve kuaför saçlarımı yapmaya başlıyorr.Bu arada saçlarımın olduğundan çok çok daha uzun sağlıklıve sarışınn şekilde görüyorumm.Sonra kuaför saçımı yapmaya başlıyor harika bir gelin saçı gibi model yapıyor.Saçımın arkasının modelini görmem için bana ayna tutuyor.:1shok:
Ve şaşkınlıkla bakıyorum.Başıma hani masallarda olur ya prenseslerin peri şapkasından takmış şapka rengarenk ışıltılıydı.Ve pırıltılı taşlı bir TAÇ takmış ve onun hemen yanında pırıltılı taşlı bir Fiyonk toka takmış.Sonra aynanın karşısına dönüyorum yüzüme çok güzel bir makyaj yapılımış .Ve üzerimde de Pembe bir kabarık tuvalet giyiyordum.Aynı peri kızları gibi :asigim::asigim:
Anlamına baktım ama hayırlısı inşallahhh .Sizinde yorumlarınızı bekliyorumm hihoyyythihoyyyt
Taçın anlamına baktım kuran..ilim ve çocuğa işarettir yazıyordu hayırlara gitsin inşallah.Ve geçen ay yeni evli bir arkadaş vardı .Onu rüyamda görmüştüm makyaj vardı yüzünde dedim kesin hamiş kalıcak ve 1 hafta sonra tlf hamile olduğu haberi aldım.İnşallah kendıme gördüğüm makyajda bebe işaretidir:asigim:
Bende bu akşam rüyamda adet olduğumu gördüm .Pembe bir pjama giyiyordumm ve bacağıma bir bakıyorum o kadar yoğun şekilde adet olmuşumki korkuyordum :) hayır olsun inşallahhh
Rüyamda bir dr görüyorum ve bir gemiye binip deniz üzerii bir hastaneye gidicekmişiz.Sonra gemiy biniyoruz ama aynı ufo gemileri gibi beyazz uzay gemısı gıbıydı.sonra tam kalkıs yapacaktıkki .dr yardımcı hemşiresi bende sizinle gelicem dedi..Yanıma oturduu bana direk söyledi şeyy.Sen hamilesin dedii...çok şaşırdım rüyamda kadın nerden anladı kİ diye.Sonra gemi hemen havalandı ve biz masmavi okyanusun üzerinden gökyüzünden gideceğimiz yere uçtukk
Balsurat canım,inşşşş istedigin o tatlı bebişe kavuşursun biran önce...ne güzel bak güçlüsün sen,birçogumuz çok stres yapıyoruz bu yanlış aslında hayırlısı nezamansa rabbim verir zaten.
bende dün gece uzun uzun düşünerek uyudum,hiç o kadar düşünmezdim hep bir kızçocugu gözümün önünde onu düşünerek uyudum.
rüyamda da hamile olan kardeşimle oturuyoruz,benim canım sıkılıyor keşke biraz daha altınım olsa diyorum.sag elimin bilegine altın olsun diyorum bi bakıyorum altın bileklik.
aaaa diye şaşırıyoruz korkuyoruz.bi daha deniyorum daha önce bozdurdugum ve bozarken çok üzüldügüm kardeşimin taktıgı bilekligim gelsin diyorum oda geliyor.
3 tane bugu bilezik gelsin diyorum bi bakıyorum o da geliyor.
çok ilginçti arkadaslar yaa korktum açıkçası bir yandanda ne dersem oluyo falan...
altın görmek iyi degil derler ama birde siz yorum yaparsanız çok sevinirim.
Canım altın bilezik görmek bazılarında gebelik oluyorr.Hayır olsun diyelim.Rabbim hakkında hayırlı olanları göstersin sana inşallahh ..Müjdeli haberler verırsın bıze ınsallahh :Saruboceq::Saruboceq:
Artık güçlü olmazk zorundayım hayatta daha önemli şeyler varr mesela sağlıkk.Bu zamana kadar hep ağladımm .Ama bu hafta adet oluncaa 24.ayın bekleyısınn kutlamasını yapıcaamm bu seferr gülücemm ,oynucam hihoyyyt:dance:sositososito
mrb kızlar bende bundan tam 2 ay önce bi rüya gördüm çok güzeldi bi güvercin bide bi serçe gelip kondu sonra bende serçe olanı yakaladımmmm o rüyadan sonra öle bi rahatlama geldiki bana sanki heran bebişim gelicekmiş gibi... amam çok güzel bi rüyaydı hala etkisndeyimmm... o minicik serçenin avucumda oluşu...
canım rüyan çok güzelmiş bende kızımı doğurmadan önce horoz yakaladığımı görmüştüm. Horoz elimi yırtmıştı gagasıyla ama sıkı sıkı tuttum bırakmadım onu, Allah ın izniyle nurtopu gibi bi kızım oldu.Allah seninle birlikte isteyen herkese güzel haberler almak nasip etsinmrb kızlar bende bundan tam 2 ay önce bi rüya gördüm çok güzeldi bi güvercin bide bi serçe gelip kondu sonra bende serçe olanı yakaladımmmm o rüyadan sonra öle bi rahatlama geldiki bana sanki heran bebişim gelicekmiş gibi... amam çok güzel bi rüyaydı hala etkisndeyimmm... o minicik serçenin avucumda oluşu...
benim rüyamı da kimse yorumlamamışş:1no2:
kibelecim..rüyan hayır olsun inşallah..canım ben bugün yine bi rüya gördüm..rabbim acaba hamilemiyim hayrlısıyla göster diye niyetlenip yattım..rüyamda wc ye gittiğimde beyaz içinde beyaz parça parça şeyler var ama çok miktarda akıntı geliyo..bende herhalde yumurtam çatladı ondan diyorum rüyamda..ama aşırı geliyo..hayırdır inşallahh..bu ay gördüğüm ikinci rüya..öptüm canlarım..
slm arkadaşlar. sizin topic i epeydir takip ediyordum son 2 aydır garip rüyalar görmeye başaldım
1. eşimin cinsel organını gördüm
2. dün uzun süredir görüşmediğim bi arkadaşımı gelinlik içinde gördüm kendisi yeni evlenmiş aynı rüya içinde onu hamile olarak gördüm
3.bugünkü rüyam çok garipti.eşimin tanıdığı ama benim tanımadığım bi çiftle balık tutmaya gidiyomuşuz. yanımdaki kadın olltayı atıyo ve oltanın ucundaki şey ağarlaşıyo hep birlikte çkmeye başlıyoruz. bi yunus göründü ama bizim yakaladığımız yunusun yavrusu annesinin ağzında biz çekiyoruz annesi çekiyo sonra çıkarıyoruz yavru yunusu ben hemen kucama alıp öpüp tekrar suya annesinin yanına bırakıyorum daha sonra yunusla 2 yavrusu suyun içinde oynamaya başlıyolar
biraz uzun oldu ama benim rüyamı da yorumlar mısınız:1hug:
Daha o kadar çok rüyalarım varkiisüprizzzzz
Bundan 3 ay önce evime bir küçük kuş kafesi vardıı.Yeni bir muhabbet kuşu almışız mavi renkteydi minicikti ..Genelde kuş gören hamiş kalmış ama bende malesef foss kaydirigubbakcemile3
Bundan 2 ay önce gece yatarken dua ettım rabbım varsa göster bana diye..Gece rüyamda küçük bir yavru kuş gördüm aydın dıger gordugum gibi minicikti.Avucumun içindeydii .avucuma yumulmuss ve ben onun annesiymişimm.Beni annesii bliyorr ve bendee ona elimlee mama yediriyordum..
Yinde 2 ay öncee adet oldugumu gödum ruyamda goren genelde hamiş kalmıs ama bende yıne foss hehe :)
Bundan 3.ay önce beyaz bir kundakta bebek gördümm kucagımda..Bembeyaz kundakta mavı gözluu beyaz tenlı bır bebektıı..Kundak ve bebe gorup hamıs kalan var ama ben de yıne fossss hehe :)
Bundan 2.a y öncee parmaklarımdaa 3-4 tane altın bilezik gördüm ..Kulagımda küpe ve boynumdaa yesıl bır taştan kolye gördümm..Genelde gören hamiş kalmıs ama benım yıne fooss hehe :)
Geçen ay eşimin cinsel organını gördümm.Bunu görn arkadasların abzıları hamiş ama bende yıne fosss :)
Yine başka bir aksam kendımı gelinlikli gördüm :) buda tabıkı foss
:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?