Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

sagolasın cnm iyi dileklerin için...
isteyen herkese nasip etsin rabbim.
senin melegine de bir kardeş gelir inşallah.öptüm cnm.:ecrin_bebek:a.s.mirmirmirmir

merhaba canım ya bende yaklaşık ıkı ay önce benzer ruya gordum benzer degıl hatta aynı :) tek fark benım bebegım erkektı dedıfgın gıbı bagıra bagıra ağladım ruyamda bebek hala gozumun onunde o mınıcık parmaklarını aldım elıme öyle bır öpüyorumkı anlatamam
beklıyoruz hala bakalım

ben de rüyamda bir erkek bebek beni çekiştiriyodu hadi hadi diye üstelik ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ama geçen gün adetim gecikine öğrendim ki hap kullanırken hamile kalmışım

ben de rüyamda bir erkek bebek beni çekiştiriyodu hadi hadi diye üstelik ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ama geçen gün adetim gecikine öğrendim ki hap kullanırken hamile kalmışım

Canim ya ne kadar ilginc yani biz ki gunune getirip hatta yuimurtlama saatini belirleyip ona gore iliskiye giriyoruz ama iste korunarak, ilacla prezervatifle neyse ne iste olacagi varsa oluyor.

benim bir arkadasim 2. cocugu icin o ay sadece bir gun iliskiye girmis. 12. gun. ama reglleri vs 33-34 gun suruyormus hep. bu durumda yumurtlamanin 20. gunlerde falan olmasi lazim ama o ay hamile kalmis. yani kismet olacak olduktan sonra yumurtlama vs bakmiyor. yumurta geliveriyor.

kızlar günaydıııınnn...bugün rüyamda labaratuar teknisyeni abimi gördüm bana sen hamilesin..testi ben yaptım,idrarın rengi koyuydu,kokusu değişikti,sonuç pozitif diyo..hayırdır inşallah..birde rüyamda havai fişek atılıyo bende izliyorum..bebiş diye yazıyo yanında bi kelime daha var ama hatırlamıyorum..sonra gökyüzündebi gemi gördümparçaları biryerden uçup geliyo ve tamamlanmasına az kala kızım ağladı uyandım..hayırdır inşallah sizce bunlar ne demek..öptüm canlarım..

kızlar nerdesiniiiizzz..huuu huuuu...kimse yok muu..sanırım kimse rüya görmedi bugünlerde..öptüm canlarım..

canim ya cok enterasan bir ruya gormussun. insallah canim bebegin boyle gostere gostere gelir. yoksa yilbasinda mi geliyor? havai fisek falan:)

cani Allah hayilriis ile versin bebeklerimizi insallah.

kızlar selam...yaa bilmiyorum psikolojik olarak mı görüyoruz bu rüyaları artık öyle düşünüyorum.daha önce de anlattım rüyalarımı.son 15 gün içinde kısaca anlatırsam sırasıyla şöyle rüyalar gördüm;
ilk önce sag elimde altın bilezikler gördüm,sonra geçen gün kardeşimin bebegiyle aynı yeşil giyinmiş bir bebegi annem kucagıma verdi salla uyur dedi aglıyor dedi,en son da dün gece gördüm kucagımda çok tatlı bir bebek vardı kız mı erkek mi bilmiyorum sarı bir bebek ve ben o bebegi emziriyordum hemde nasıl emiyordu bir görseniz:çok üzgünüm:ALLAHIM herşeyin hayırlısını bilir iyiki bize bu güzel rüyaları gösteriyor rabbim.
HEPİNİZE HAYIRLI SENELER DİLİYORUM KIZLAR.
umarım 2009 sizin yılınız olur,hamişlerimizin 2009 yılında kucaklarına alacakları yavrularıyla çoookkkkkk mutlu saglıklı bir ömür diliyorum.
melegini bekleyenlere de hayırlısıyla birer melek vermesini diliyorum rabbimin...
herşey gönlünüzce olsun her konuda mutlulukarın en güzelini yaşayın öptüm hepinizi.a.s.

bende rüyamda regl oldugumu görmüştüm o yüzden baya ümitlenmiştim ama rüyam cıkmadı. inş. bidaki aya.

kızlar günaydın canlarım..benim adetim geçti bugün 4.gün..inşallah gördüğüm rüyalar çıkarda hamiş olurum..öptüm kızlar..

kızlar bende rüyamda göğsümden süt geliyor du eyvah diyorum yine prolaktinim yükseldi galiba diyorum hayırdır inş.ne demek oluyor gögüsten süt gelmesi bilen varmı?

Ben de geçen gece rüyamda ..sağ elimde 3 adet altın bilezik vardı..Elime bakıyorum 2 bilezik kalmış..3.kaybolmuş onu arıyorum..ALTIN bilezik ne anlama geliyor ki...Allah hepimizin rüyalarını hayırlara çıkarsın inşallah....

aynen kibele benim arkadasimda 30 gunde bir oluyor 12. gun ilk kez deniyor Masallah su an hamile:))
gelicek bebek geliyor kizlar sakin beklemek en dogrusu:))

cnm bende altın küpe gördüm.hatta doğum yapmışım eşim bana almış doğum hediyesi.baktım tabire erkek çocukmuş.ama altın bilezik kız çocuk demişti annem geçen hamileliğimde altın bilezik görmüştüm.hayırlara çıksın cnm.

arkadaşlar merhaba bende sizlere kısaca rüyalarımı anlatmak istiyorum bende kısa zaman önce tüp bebek yaptırdım maalesef negatif sonuç aldım arkasından rüyamda bir kuaförde bi müşterinin ikiz bebeklerini bana verdi onları sarıp sarmaladım alt larını değiştirdim ilgilendim açıkcası aradan bir iki hafta geçti bu yakınlarda yani yenilerde tüp bebek doktorumu gördüm hastanedeyiz eşimle doktor ve asistanı elinde 4 tane iğneyle gelmiş bana nasıl iğne yapcamı tarif etti ve allahın izniyle bu defa bebeğine kavuşcaksın dedi ben çok etkilendim vede benim şu anda adetim geçikti arkadaşlar ama korkumdan test yapamıyorum.

inşallah hamilesindir.bazen Allah insanlara malum edior.cnm hayır olsun inşallah rüyan.

Caniiimmmm tup bebekte adet hic gecer miiiiiiiiiiiiiiiiiiii? hemen yaaaappp. hadi ne olursun bizi de merakta birakma, buraya da yaz.

Arkadaslar altin gormek gercekten bebek demek. yakinda hamile kalirsiniz insallah.

Gogsunden sut gelen arkadasim ruyan biraz bilinc altina benziyor. hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…