Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

canım ınsallah en kısa zamanda guzel haberı verırsın cunku yesıl renk murat derler hadı hamıssındır ınsallahh

sampuan cım gözün aydın canım..rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin.amiiinnn

kızlar bende rüyamda 2 yaşlarında bir kız çocuğu gördüm bir binanın içindeyim şirket binası gibi üst kattaki balkonlar girişe bakıyor alışveriş merkezlerindeki gibi düşünün bende girişteyim bir yere gitmek için hazırlanıyorum kız yukardan sesleniyor bende kafamı kaldırıp bakıyorum tam o sırada gideceğimi anlıyor aşağı atlıyor allah diyorum ölecek ama iki ayağı üzerine düşüyor hiç birşeyi yok peşimden koşuyor benle gelmek istiyor nası ağlıyor benide götür diye o esnada birde kılıç buluyorum ben saklamışım kınısından çıkarıyorum bir tarafı yeşil taşlarla süslenmiş diğer yüzündede arapça yazılar var çok etkiliyiciydi....kılıç için rüya tabirlerinde kız çocuğunuz olacağına diyor hayırlısı inşallah...

rüyan hayır olsun angelcim inşallah rabbim tez zamanda hayırlısıyla verir dileğini.amiiinn

Ayy angel cım bende geçenlerde mavi anoraklı mavi gözlü bir erkek çocuğu gördüm 1-1,5 yaşlarında.orman çok güzel bir orman heryer yemyeşildi bana el salladı bana doğru geliyordu.evvel ki akşamda kahve falımdan hala tüylerim diken diken oluyor bir bebk çıktı ama fincanın yarısını kaplamış kafası falan çok net elinde biberonlu yıkamaya çekindim fincanı kıyamadım kıvır kıvır saçları vardı ya....

Kızlar selam. Bende rüyamda erkek bebğim olduğunu gördüm. Sapsarı kafası vardı. Öptüm kokladım nasıl güzel kokuyodu. Ertesi günde hamile olduğumu öğrendim :))

canım inşallah rüyan çıkar benim diğer gebeliklerimde ne gördüysem çıktı kızda kız oğlandada oğlan gördüm kucağıma vermişlerdi kucağıma almadan inanamıyorum o yüzden geçen ayda aynı odadaydık ama kucağıma alamadım kimyasal gebelik yaşadım....Rabbim isteyen herkeze nasip etsin benim 1 oğlum 1 kızım var 3.istiyorum 3 yıl önce over tümör ameliyatı oldum kanserin eşiğinden döndüm tek yumurtalığım alındı 2 yıldır doktor doğum yapman lazım yaşın genç diyor hastalığın tekrarlamasın diyor geçen sene 10 haftalık bebeğimi aldılar kalbi durduğu için o gün bugün daha çok ister olduk içim yandı resmen alışmıştık yeni gelecek bebeğe o gün bugün çalışmaya devam.

kızlarrr nerdesinizzz...yok mu rüya gören.benim rüyalarıma yorum getirecek yok muu.kibele cim sagolsun boş geçmiyor.varsa bir fikriniz bu rüyalar ne olabilir sizce.a.s.

kizlar ben bu ruyayi gormustum yarin regle gunum iki test yaptim ikisi de ne yazikki negatif, zaten agrilarim da basladi. en azindan bu ay icin cikmadi ruyam. bir de ben bu ruyanin ustune uc gece ustuste gebelik testleri yaptigimi gormustum ruyamda. uc ruyada cok bunalticiydi ve cavabi gorduysem de uyandigimda hatirlamadim. o yuzden umudumu iyice kaybetmistim zaten. Insallah sizlerin guzel ruyalari hemen cikar.

canımm gördügün rüya çok güzel hayır olsun inşallah.ben senin rüyandan etkilenmedim desem yalan olur valla süper bir rüya...
canım olumsuz düşünme bence ümidimizi kesersek olmaz.
nerden bliyorsun belki de yarın regl olmayacaksındır.
umarım olmazsın.
hayırlısı herşeyin.bu ay olmadıysa bile diger aya inşşş kalırsın cnm.öptüm.:1hug:

kızlar nasılsınız..eltim beni rüyasında görmüş..test yaptığımı testimin pozitif çıktığını görmüş hayırdır inşallah..bu ay rüyalarla çok uğraştık ama kendimi pek kaptırmamaya çalışıyom..neyse hayırlısı..öptüm canlarım..

hayır olsun canım inşallah...
evet rüyalara çok taktık vallakaydirigubbakcemile3
olsun rüyalar bizim umut kaynaklarımızdan biri...
inşallah sennide bebiş gelir bu ay.
eee yeni yıla yeni bebiş lazım dimi:ecrin_bebek:

inşallah canım yaaa..allah razı olsun..rabbim tüm olmayanlara nasip etsin sonrada bana..amiiiinnnn...

inşallah canım yaaa..allah razı olsun..rabbim tüm olmayanlara nasip etsin sonrada bana..amiiiinnnn...

amin canım amin...senin bir kızın vardı sanırım?ALLAH bagışlasın.
inşallah ikinciyi de kucagına almak nasip olur tatlım.
hayat çocuklarla birlikte güzel.
bu duyguyu tatmayı o kadar çok istiyorum ki.gamyoncuiremsu
inşallah bu ay kalabilirim.yani yeni yılda inşallah.
ayrıca ALLAH senden de razı olsun canım...

Bu ruyayi yazmisim gecen gun buraya. Ablamla konustum dun adeti 10 gun gecikmis sanirim hamile. Altin ruyalari yuzde 90 hamilelik anlamina geliyor vallahi. yerimseniben

bugün rüyanda kendimi hamile gördüm çokkkk güzel bir duyguydu.rüyada bukadar güzelse gerçekte nasıl bir duygudur çok merak ediyorum.yüksek bir binanın tepesinden aşagıya iniyordum pencere kenerlarına tutunarak bebegi korumaya çalışıyordum.birde bişey olcak diye korkuyordum.kimseye hamile oldugumu söylemiyordum ögrenenlerede susun söylemeyin diyordum.orda rüyam bitti.
yoksa hamileligi hep rüyadamı yaşıycam allahım ya nolursun rüyalarda yaşatma bana bu duyguyu.bazen korkuyorum acaba hiç bir zaman anne olamıycamda ondanmı rüyalarımda yaşıyorum diyorum.offfff offfffffffff.
allahım duy sesimiziiiiiiiii hepimizinnnnnnnnn.kabul et allahım dualarımızı nolursun yarabbimmm amin.

canım rabbim öncelikle sizlere annelik arzusuyla yanan anne adaylarına anneliği nasip etsin..istediğiniz cinsiyette sağlıklı sıhhatli bebişler versin hepinize,daha sonra sağlık sorunlarından dolayı mecburen tekrar doğum yapması gerekenlere,en sonunda bizlere tekrardan anneliği nasip etsin...rabbim cümlemizin evinden çocuk seslerini esirgemesin..amiiiiiiinnnnn...öptüm canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…