selam canlarım herkese hayırlı cumalar dilerim...bende bu sabah bir rüya gördüm kızlar.ay ne iyi oldu bu topigi buldugumkaydirigubbakcemile3
gecelerdir hamile olan kızkardeşimi görüyorum.hep birlikteyiz onunla oturuyoruz...
dün gece de gördüm,bu sefer hamile oldugunu dün ögrendigimiz bir arkadasımızı da gördüm.
ben,kardeşim ve o arkadasımız oturuyoruz.
kardeşimin bebişi olmuş ayagında sallıyordu
diger arkadas da bir köşede bebişinle ilgileniyo falan.
sonra canım annem geliyor yanıma elinde yeni dogmuş bir bebekle,
ve bebegin tulumu herşeyi çok tatlı bir yeşil renkti.
kucagıma veriyor bebegi
göya birinin bebegiymiş ama aglıyomuş sen de bunu salla diyor.
ayagıma alıyorum aYY NEGÜZELDİ YAA.....:a015:
Ayy angel cım bende geçenlerde mavi anoraklı mavi gözlü bir erkek çocuğu gördüm 1-1,5 yaşlarında.orman çok güzel bir orman heryer yemyeşildi bana el salladı bana doğru geliyordu.evvel ki akşamda kahve falımdan hala tüylerim diken diken oluyor bir bebk çıktı ama fincanın yarısını kaplamış kafası falan çok net elinde biberonlu yıkamaya çekindim fincanı kıyamadım kıvır kıvır saçları vardı ya....
canım ınsallah en kısa zamanda guzel haberı verırsın cunku yesıl renk murat derler hadı hamıssındır ınsallahh
kizlar bende ruyami yazmak istedim, su an hamile olan yakin bir arkadasimla bizim mutfaktayiz ve ben gebelik testi yapmisim, sonucu bekleyecegiz, hamile arkadasim bana israrla mutfak lavobasinin icine koy diyor testi, bende rahatsiz oluyorum ama koyuyorum sonra sonuca bakmak icin geliyoruz, hayatimda gormedigim koca rengarenk bir cicek acmis lavobada, gerisini hatirlamaiyorum cicek tekti ama kocaman ve rengarenk!!!
regleme 6-7 gun var ve ben ruyamda hamile olup olmadigimi goster Allahim diye uyudum.
ama cok guzel bir ruya olmasina ragmen sIkIntili uyandim. benim ruyalarim genelde cikar ama huzurlu uyanmadim diye umutlanamiyorum. keske yien ciksa ruyam, cicegin anlamina baktim internette hamilelik haberi diyor:))
kizlar ben bu ruyayi gormustum yarin regle gunum iki test yaptim ikisi de ne yazikki negatif, zaten agrilarim da basladi. en azindan bu ay icin cikmadi ruyam. bir de ben bu ruyanin ustune uc gece ustuste gebelik testleri yaptigimi gormustum ruyamda. uc ruyada cok bunalticiydi ve cavabi gorduysem de uyandigimda hatirlamadim. o yuzden umudumu iyice kaybetmistim zaten. Insallah sizlerin guzel ruyalari hemen cikar.
kızlar bende gecen gece rüyamda regl oldugumu gördüm 3 ocakta adet olmak gerek umarım olmam
kızlar nasılsınız..eltim beni rüyasında görmüş..test yaptığımı testimin pozitif çıktığını görmüş hayırdır inşallah..bu ay rüyalarla çok uğraştık ama kendimi pek kaptırmamaya çalışıyom..neyse hayırlısı..öptüm canlarım..
inşallah canım yaaa..allah razı olsun..rabbim tüm olmayanlara nasip etsin sonrada bana..amiiiinnnn...
bende yazayim bari ilk defa buraya. cok garip ruyalar gordum pes pese.
Ablam bana bi kese icinde cesit cesit taki veriyor (altin) ablamin gercekte bi kizi var. acaba yinemi hamile diye dusundum yoksa benmi :)
birde hic tanimadigim bi kadin koltuga oturmus surekli mavi pembe benekli bebek esyalari katlayip kenari koyuyor. ya cok bilincalti yaptim ya da hayir olsun yani ne diyeyim
amin canım amin...senin bir kızın vardı sanırım?ALLAH bagışlasın.
inşallah ikinciyi de kucagına almak nasip olur tatlım.
hayat çocuklarla birlikte güzel.
bu duyguyu tatmayı o kadar çok istiyorum ki.gamyoncuiremsu
inşallah bu ay kalabilirim.yani yeni yılda inşallah.
ayrıca ALLAH senden de razı olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?