Ben kizima hamile oldugumu ogrenmeden 2 hafta once ruyamda gelinlik giydigimi gormustum.Sonra 1 hafta sonra yatak odamin penceresine beyaz bir guvercin kondugunu gordum ve ogrenmeden 2 gun once bir bebek vardi kundaga sarili gozleri iri mavi esmer bir bebek benimmis guya aldim kucagima sut verdim.Ve 2 hafta icinde gordugum bu ruyalarin hepsi hamile kalmama ve kiz cocuguna sahip olucagina delaletti ve dogru cikti.Ayrica kizim ayni ruyamdaki gibi :))
Allahim hepinize versin bir evlat cok guzel birsey herkes icin dua ediyorum Allahim geri cevirmesin dualarimizi.Aminn
canım beni nasıl ümitlendirdin şimdi bende dün gece rüyamda gelinlik giydim sabah burda anlatmıştım..bakalım hayırlısı rüya tabirindede kız bebek diyorum bakalım hayırlısı..
ben de rüyamda sezaryen olduğumu görmüştüm ve şu anda hamileyim
ben de gecen gun ruyamda sicakligimi olctum. insan oglunun vucudu bu sicaklikta olamaz. o kadar dusmus. bir de goguslerimi sikiyorum yumusacik olmuslar.
sabah bir kalktim baktim sicakligim hala yuksek gogusleim de aciyor ve siki.
ben bu sabah rüyamda bi yerdeyim bişey oluyo hatırlamıyorum sonra kanamam oluyo dr gidiyoruz dr hamilesiniz ve hiç bişeyiniz yok merek etmeyin diyo
hayırdır inşallah
bide cumartesi leyleği havada uçarken gördüm ne demek acaba bilmiyorum
hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?