Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

canim simdi de dert edecek bunu mu buldum? pes diyorum:)
hep kendine birsey cikariyorsun. bak bebisler sana surekli surpriz yapiyor. ben seni anliyorum ama veren Allah dorduz de veriyor altiz da. ucuz de. yani ne bileyim ben kader deyip sonuna kadar giderdim sanirim. zaten yiyecek ekmegi icecek suyu yoksa giderler ama varsa kendi ellerimle boyle bir secim yapmazdim ustelik de bu kadar zor hamile kalmisken.

gerekirse yatarsin ne olacak. Allah'in gucune gider sonra. istedi verdim simdi begenmiyor diye. bence kalbini ferah tut. yukjaridakine havale et. emanetimiz san diye. sonrasi da ondan.

bak abd de bir probgam var. john and kate plus eight diye. kadinla adam istemisler ikizleri olmus. bir tane daha yapalim demisler bu sefer altiz. hepsi de yasiyor. uc kiz uc erkek. onceki iki tanesi de kiz. bak internetten bulursan izle. cok hosuna gidecek.

kibelem inan korktuğum için diyorum ya hepsinden olursam diye.....yoksa nasip bakarım tabi beceririm büyütürüm ama bakalım hayırlısı....doktorum ne dşcek 1 hafta daha geçsin de....hele sen bir de rahim ağzıo yetmezliğinden bahsettin ki..........ya ben çok pimpirikliyim kibelem yaaaaaa bildiğin gibi değil..bir de doktorum sağolsun beni hep olumsuz düşünmeye alıştırdı((((((((((((

kızlar dün rüyamda yengem ve kayınvalidem ile ecz girdiğimi gördüm yengem gelinine ilaç alıyormuş bende ecz girmişken test alıyorum ve bugün aynısını yaşadım yengem ve kayınvalidem ile ecz.girdik yengem gelini kilo alsın diye balık hapı aldı ve bende rüyayı yerine getireyim dedim ve test aldım.ve testi yaptım 2 dak sonra 2. çizgide çıktı hamileyim
darısı tüm isteyenlerin başına...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa super bir haber buuuuuuuuuuuuuuuuu.. ya bak o kadar kisinin gordugu ruya bosuna degilmis. canim inan cok sveindim. topigimiz bir kez daha ispatladi ki, ruyalar bosuna degil.

Allah kucagina almayi nasip etsin canim.

Sen degistir o doktoru. bak haftalardir seni ne kadar uzuyor. kesin olmadna bir sey soylenmez. senin bu doktorun adami kanserden goturur, sadece suphesi varken. canim sen onlemini alacaksin gerisini Allah'a havale edeceksin. hersey ondan. o yuzden pimpiriklenme. sakin ol. bebeklerin huysuz olur sonra. zaten uc tane:)

kızlar günaydınnnnnn. bende bugün sabaha karşı rüyamda doktora gittiğimi ve yapılan ultrasonda hamile olduğmu öğrendim. hatta doktorumu bile gördüm:)) ankarada ünlü prof lüftü beymiş:)) rüyamda muayenesi çok değiştikti. ultrason masasına yattım vajinal ultrason olucakmışım ama hiç acı bile duymadı sanki rontgen çeker gibi biri kabinin diğer tarafından birşeyler çekti. sonra kağıtlar bilgisayardan çıktı. ben merakla bekliyorum tabi bu arada rüyamda ve sonra doktor hamile olduğu söyledi yerleşmesi gereken en güzel yere yerleşmiş dedi. bu sırada eşimle birbirimize sarılıp hüngür hüngür ağladık sevinçten ve inşallah buda düşmez bizi bırakmaz diye. benm bundan önce 2 düşüğüm var kızlar( bu ayda korunmayı bırakmıştık. hayırlısı bakalım nolcak çıkar inşallah benimde rüyam sizin gibi

bende dün akşam rüyamda bir çok şey gördüm ama aklımda kalan bir kız çocuğunu besliyordum ( 2-3 yaşlarındaymış ) arkdaşımın kızıymış ama ona hiç bezemiyordu demet şenerin kızına daha çok benziyordu
çünkü arkadaşımın kızı melez babası zenci...... inşallah hayırlara vesile olur bu rüyam
reglime son iki gün kaldı belkide hayırlı bir haberdir

rüya tabirlerinde şunlar yazıyo :Rüyada bir çocuğu beslemek çocuklarınızın olacağına ve onların da çok iyi yaşayacaklarına işarettir.
inşalllahh tüm isteyen herkese ve banda....nasip etsin

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa super bir haber buuuuuuuuuuuuuuuuu.. ya bak o kadar kisinin gordugu ruya bosuna degilmis. canim inan cok sveindim. topigimiz bir kez daha ispatladi ki, ruyalar bosuna degil.

Allah kucagina almayi nasip etsin canim.

canım amin. darısı tüm isteyenlerin başına tatlım

Kibelem sanırım ilk aşılamam tutmadı,bugün hafif leke gerldi.Adetime 2 gün var.çok umutsuzum.Bu ay da kısmet olmadı...Ağlıyorum ama gözyaşlarım neye yarar ki?Rüyamda sezeryana giriyorum hamileyim.Narkoz verdiler ama çok korkuyorum narkoz almaktan...Sonra narkoz verdiler uyandım.Allah hayırlara getirsin...Moralim çok bozukkkkkk.

moralini bozma tutunma işareti olabilir (inşallah)

canım ümidini kırma benimde adetime 6 gün kala leke geldi ve test yaptım hamileyim canım bekle ve hormonlarının düzenini ağlayarak değiştirme

kibeleceğim bugünde rüyamda benim düğünüm varmış gelinlik giydim arabaylada dolaştırdılar babam tetekrar beni eve götürdü arabalar gezerken onlargezerken bizde ineklere bakalım onra beni oğlan evine geri götürecekmiş bende terledim üzeremi değiştiriyorum gelinliği tekrar çıkarıyorum birşey bulamıyorum giyecek tekrar gelinliği giyiyorum buay buay bugelinlik giydiğim rüyalar hamile kalma ihtimalim olabilirmi çünkü buaygördümya yoksa dahasonramı kalırım çokmerak ediyorum yorumlayın :sm_cool::sm_cool:lüüüütfen:teytey::sm_cool:

canım inşallah hamilesindir bende dün yaptım ve 2. çizgiyi net gördüm

tebrik ederim a.s. reglime iki gün var daha korkuyorum hata çıkmasından inşallah giderek rengi koyulaşır iki üç gün sonra testi yenilicem umarım netleşir :ecrin_bebek:

kızlar bu idrarda yapılan testleri adete kaç gün varken yapıyosunuz beş gün kala falan baksak idrarda çıkarmı acaba. hastaneye gidip kan tahlili falan yaptırmak istemiyorum hamile falan değilsem şimdi her ay her aygitmek biraz abes olur gibi geliyo(

günaydın kızlar...ben sabah test yaptım tek çizgiydimoralim bozuldu tekrar yatıp uyudum..rüyamda bir yerde bebek ağlıyordu,bende gidip onu aldım kucağıma,çok güzel bi bebekti,bebek ağlamayı kesti...bu rüyanın anlamı nedir sizce??bu ara düzensiz adet günlerim,geçen ay 27siydi hala gelmedi,amatest negatif senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…