kızlar dün rüyamda yengem ve kayınvalidem ile ecz girdiğimi gördüm yengem gelinine ilaç alıyormuş bende ecz girmişken test alıyorum ve bugün aynısını yaşadım yengem ve kayınvalidem ile ecz.girdik yengem gelini kilo alsın diye balık hapı aldı ve bende rüyayı yerine getireyim dedim ve test aldım.ve testi yaptım 2 dak sonra 2. çizgide çıktı hamileyim
darısı tüm isteyenlerin başına...
kibelem inan korktuğum için diyorum ya hepsinden olursam diye.....yoksa nasip bakarım tabi beceririm büyütürüm ama bakalım hayırlısı....doktorum ne dşcek 1 hafta daha geçsin de....hele sen bir de rahim ağzıo yetmezliğinden bahsettin ki..........ya ben çok pimpirikliyim kibelem yaaaaaa bildiğin gibi değil..bir de doktorum sağolsun beni hep olumsuz düşünmeye alıştırdı((((((((((((
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa super bir haber buuuuuuuuuuuuuuuuu.. ya bak o kadar kisinin gordugu ruya bosuna degilmis. canim inan cok sveindim. topigimiz bir kez daha ispatladi ki, ruyalar bosuna degil.
Allah kucaginaalmayi nasip etsin canim.
Kibelem sanırım ilk aşılamam tutmadı,bugün hafif leke gerldi.Adetime 2 gün var.çok umutsuzum.Bu ay da kısmet olmadı...Ağlıyorum ama gözyaşlarım neye yarar ki?Rüyamda sezeryana giriyorum hamileyim.Narkoz verdiler ama çok korkuyorum narkoz almaktan...Sonra narkoz verdiler uyandım.Allah hayırlara getirsin...Moralim çok bozukkkkkk.
Kibelem sanırım ilk aşılamam tutmadı,bugün hafif leke gerldi.Adetime 2 gün var.çok umutsuzum.Bu ay da kısmet olmadı...Ağlıyorum ama gözyaşlarım neye yarar ki?Rüyamda sezeryana giriyorum hamileyim.Narkoz verdiler ama çok korkuyorum narkoz almaktan...Sonra narkoz verdiler uyandım.Allah hayırlara getirsin...Moralim çok bozukkkkkk.
ya bende çok rüya görüyorum bende baklava tepsiyle gördüm ama adetoldum 2gün öncede yerlereserilmiş üzüm gördümyeşilüzüm babamın evinin önünde seriliydi benim rüyalarım devamlı köyümde görüyorum hamileykende çocuk emzirirkende hep köyümde hiç kendi evimde görmüyorum ona çok şaşırıyorum
kibele cim neolur burüyamı yorumlarsan çok sevinirim bugece rüyamda ya parçaparça gördüm benimdüğünümmü bilmiyorum ama gelinlik giydim sonra arkadaşımın düğünü varmı gelinliğini bana getirdi senin üzerinde nasıl duracak diye o gelinliğide giydim sonraki rüya arabayla gidiyoruz minibüs gibi içi dolu kaza yapıyoruz benim elimdede çocuğum varmış denize düşüyoruz ama dibe dalmıyoruz ben çocuğu hiç bırakmadım sonra abim beni çıkardı sonrakide herhalde çok kalaba bir köpek yavruları var onların içinden birisini seçiyorum yanıma geliyor benle uğraşıyor kendini sevdiriyor canım biraz uzun oldu ama şimdikten tşr ederim
test yaptım dayanamadım ilk defa silik ikinci çizgiyi gördüm ama halla emin diilim
canım inşallah hamilesindir bende dün yaptım ve 2. çizgiyi net gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?