bu arada kibele ilk sayfada rüyanı ve hamile kalmak istediğini yazmışsın.rüyandan ne kadar zmn snr hamile kaldın.şu an kaç aylık hamilesin.gerçekten senin adına çok sevindim.allah tamamına erdirir inşallah.
Esraie Canım Hadi inş.hamilesindir:ecrin_bebek:.Bende rüyamda bebeğim olduğunu gördüğüm zaman yakın çevremden birinin hamile olduğunu duyuyom.Bu ay gene rüyamda bi erkek bebek gördüm iri kollarımdan taşıyordu resmen çok acıkmış ben emzirmeye çalışıyordum.çok tatlı bi bebekti hayır olsun inş.Gene birinin hamile olacağınımı duycamki.Ya çevremde herkes hamile kaldı.Bu seferde ben olayım inş.
sağol kibelem yok çok şükür lekelenmem ama keselerim 5+6 olduğum halde 4 haftalık gibi ....yani 4-5mm daha((((((((((
canım benim mahfoldum yazılarını okurken öncelikle hamileliğin hayırlı uğurlu olsun a.s. bende kibele ye katılıyorum acilen şu doktorunu değiştir senide bizide mahfetti ,bitanem hiç 4 haftalık bebek 4-5 mm olurmu 1 aylık bebek 1,5-2,5 mm arası olması gerekiyor,
sen en iyisi kendine güzel bir gebelik takvimi hazırla hangi ayda ne kadar olması gerektiğini hem sen öğren hemde o doktoruna öğret.klava:
canim 4-5 mm olan sanirim kese buyuklugu, embriyo degil.
sizin ayni doktor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?