Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

canim o ruyayi gordugum ay hamile kaldim. sonra dis gebelikmis.

1 ay korunduk. ekim ayinda buraya bir kac ruyami yazdim, okusan sasarsin, direkt bebek diyor ruyalar ve ben o ay gene Allah'in izni ile ahmile kalmisim. 5.5 ayligiz simdi kizim ile.

prenses korkunun ecele faydasi olmaz. gunun gectigi icin ise gece gunduz ne zaman yaparsan farketmez. cikar.

yani insallah hamilesindir. bizimle paylas.

kibelem benim ikizler yine sorunlu gidiyo canım kese ölçüleri küçük diyo şimdi de doktor....sen bende ümit görüyo musun.?(((((((((((((

canim hic uzulme, lekelenmen yok degil mi? bence insallah sorunsuz atlatacaksin bu donemleri. bhcgler de gec yukseldi sayilir. yani tuplerdeki yolculuk belki de doktorun dusundugunden uzun surmustur.

bize haber ver canim.

sağol kibelem yok çok şükür lekelenmem ama keselerim 5+6 olduğum halde 4 haftalık gibi ....yani 4-5mm daha((((((((((

merhaba kizlar ben rüyamda 3 tane kücük kiz cocugu gördüm biri daha bebek biri 1 yaslarinda biride 4 yasinda ama ücüde hic durmadan agliyolardi.. bu ne anlama geliyo acaba rüyada kiz cocugu pek hayir olmadigini duymustum... rüyami yorumlarsaniz sevinirim

canim bilinc alti olabilir, normal bir ruya gibi duruyor hani anlamli altinda niyet aranacak ruyalardan ziyade. ama neden kiz cocuk kotu olsun? gayet iyi seyler yaziyor tabirde:)

Senacım harika bir haber bu,ikizzzzzzzz.Maşallah sana.Yüreğini ferah tut,güzel haberlerini bekliyorum.Dua et bana da.Darısı başıma.

Ozcelik Senacim dusunuyorum da ben de doktora gittigimde 6+1 di ve capi 1 cm den kucuktu. yani 4-5 mm bana o hafta icin normal geliyor. internette de sak diameter diye arattirdim, gayet normal gorunuyor. senin bu doktor emin misin iyi bir doktor olduguna. her seferde yuregini agzina getiriyor bir sekilde. bir seyi duzeltmisken baska taraftan korkutuyor seni.

istersen 2 hafta falan gitme doktora. ne olacaksa olsun zaten problem varsa lekeleenme ve kanama seklinde belli eder.

dedim ya ben hariç herkes beni hamile görüyor yada çocuğum varmış diyor.kayınvalidemde iki gece üst üste çok güzel bir kız çocuğumun olduğunu görmüş hayırdır inşallah.ben kendimi görürsem herhalde olacak bu işkaydirigubbakcemile3

Esraie Canım Hadi inş.hamilesindir:ecrin_bebek:.Bende rüyamda bebeğim olduğunu gördüğüm zaman yakın çevremden birinin hamile olduğunu duyuyom.Bu ay gene rüyamda bi erkek bebek gördüm iri kollarımdan taşıyordu resmen çok acıkmış ben emzirmeye çalışıyordum.çok tatlı bi bebekti hayır olsun inş.Gene birinin hamile olacağınımı duycamki.Ya çevremde herkes hamile kaldı.Bu seferde ben olayım inş.

i nşallah canım

sağol kibelem yok çok şükür lekelenmem ama keselerim 5+6 olduğum halde 4 haftalık gibi ....yani 4-5mm daha((((((((((

canım benim mahfoldum yazılarını okurken öncelikle hamileliğin hayırlı uğurlu olsun a.s. bende kibele ye katılıyorum acilen şu doktorunu değiştir senide bizide mahfetti ,bitanem hiç 4 haftalık bebek 4-5 mm olurmu 1 aylık bebek 1,5-2,5 mm arası olması gerekiyor,
sen en iyisi kendine güzel bir gebelik takvimi hazırla hangi ayda ne kadar olması gerektiğini hem sen öğren hemde o doktoruna öğret.klava:

canim 4-5 mm olan sanirim kese buyuklugu, embriyo degil.

sizin ayni doktor mu?

kibelem şoktayız .....meğer bebekler üçüzmüüüüüüüüüüüüüşşş...üçünün de yolk kesesi oluşmuş...
biri 10mm biri 8mm biri 5mm...bu beş olanın içinde bile yolk kesesi var yaaaaa..........sevinemiyorum ama bu iyi bişi değil allahımsen hayırlara çıkar....bebekleri henüz göremedik ama...haftay pazartesi gidicez tekrar doktor şaşırdı

:teytey::teytey::teytey::teytey: oleyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canim oyle bir ayyyyyyyyyyyyyy dedim ki evde esim sordu ne oldu diye. anlattim snein olayi bastan. o da cok sasirdi. ya bak dedik degil mi sana? cok sevindim cok.

simdi sahip olmak laizm o bebelere. zor olacak senin icin. ozellikle rahim agzi yetmezligi icin iyi onlem almali doktor. badem arkadasimiz doktor ihmali ile kaybetti.

bence senin ufakliklar bici bici dogacak. ya allah ucunu birlikte verdi. beraber vbuyurler:)

kibelem ne bileyim yaaaa ben sevinemiyorum çoğul gebelik pek iyi bişi değil.....ya çok kararsızım kalp atışlarını duyucakmıyız üçününde bilmiyoz ama...3 bebek yaa....erken doğum riski sorunlu bebek olam riski.....reduction olayını düşünebilirim yani...allahın gücüne gitmesin zor olacağı için değil ama onlara bişi olmasın diye yaptırabilirim belki...doktor umarım üçünüde kalbi atmaz dedi....üçüz istemiyoz dedi....
bakalım haftaya pazartesi ne görcez...bugün bebekleri görebilir miyiz diye baktı doktor ama göremedi galiba bişi demedi çünkü....yolk kesleri vardı sadece içlerinde....ama benim ilk kan değerim 266.5 di doktor diyo ki üçüz olunca bu değer 500 lerde çıkardı diyo ilginç diyo...şimdi biz 1 hafta sonra sadece ambriyoyu görürüz dimi kalpa tışlarını duyamayız henüz galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…