valla kızlar ben hariç herkes benim rüyalarında hamile olduğumu hatta yediz doğurduğumu bile görmüşler ama bebiş falan yok
nebılıyon kız bebı olmadıgını belkıde vardırda senden ızın beklıyodur annecıgım gelebılırmıyım dıye dımı:ecrin_bebek:
canım sen nisanda hamile kalmak isteyenlerdeymişsin ama inan takip falan etmedeim.sadece beni herkes rüyasında hamile olarak göüyorlarmış onu yazdım ve bebiş yok dedim
kardelencm insallah hayirlisi ile hamile kalirsin. normal yolla mi deniyorsunuz asilama falan mi?
insallah kuslarin seninle kalir. benim kusum benle kaldi cunku. ruyamda gormustum. o ay hamis kaldim.
canim ben hamile kaldigim ay mavi bir muhabbet kusunu elime alip sevdim. o kus benim minik kizimmis.
Esraie masallah yediz hem de. yani insallah hamilesindir de yedize bakmak da ne biliiim:)
burada bir program var tv programi. kadinla adam genc daha, bebek istiyorlar ikizleri oluyor. sonra diyorlar ki bir tane daha yapalim. bu sefer de altiziz bebekleri oluyor. uc kiz uc erkek. toplada 8 cocuk. anam evi gormelisiniz. yatakhane gibi, cocuk yuvasi gibi.
Hadi bakalim Paticik, insallah. ne kadar var regline?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?