ben kardesimi gormustum bikac ay sonra kardesim hamile cikti,,,,
annem yine ruyasinda hamile gormus ,bikacgun sonra iki kizkardesiminde hamile oldugunu ogrendik,
bu sabahta esim diyoki,ruyamda hamile gordum,ben oldum boyle:1shok:ne olaki:uhm:
kızlar bu idrarda yapılan testleri adete kaç gün varken yapıyosunuz beş gün kala falan baksak idrarda çıkarmı acaba. hastaneye gidip kan tahlili falan yaptırmak istemiyorum hamile falan değilsem şimdi her ay her aygitmek biraz abes olur gibi geliyo(
günaydın kızlar...ben sabah test yaptım tek çizgiydimoralim bozuldu tekrar yatıp uyudum..rüyamda bir yerde bebek ağlıyordu,bende gidip onu aldım kucağıma,çok güzel bi bebekti,bebek ağlamayı kesti...bu rüyanın anlamı nedir sizce??bu ara düzensiz adet günlerim,geçen ay 27siydi hala gelmedi,amatest negatif senağlama
kızlar dün rüyamda yengem ve kayınvalidem ile ecz girdiğimi gördüm yengem gelinine ilaç alıyormuş bende ecz girmişken test alıyorum ve bugün aynısını yaşadım yengem ve kayınvalidem ile ecz.girdik yengem gelini kilo alsın diye balık hapı aldı ve bende rüyayı yerine getireyim dedim ve test aldım.ve testi yaptım 2 dak sonra 2. çizgide çıktı hamileyim
darısı tüm isteyenlerin başına...
e pes esracım pes -tatlicadiarzu-
Allah tamamına erdirsin canikom darısı başıma :CüvCüv: :teytey:
kayinvalidem rüyasinda bana altin kolye vermis kizlar acaba bu ne anlama geliyor yorumlarmisiniz lütfen...
canımcım altın sıkıntı derler ama terside çıkabilir inşallah hayır çıkar
tsk eder canim yorumladigin icin insallah hayra yorar..:Saruboceq:
canımcım altın sıkıntı derler ama terside çıkabilir inşallah hayır çıkar
ya bende rüyamda sürekli olarak bebiş görüyorum.
bebeğim oluyo seviyorum seviyorum o kadar güzelki inanılmaz. sanki gerçekmiş gibi ve gece rüyanın arasında uyandığımda rabbime dua ediyorum Allahım bana hayırlı sayğlıklı eli ayağı düzgün bir evlat nasip et iyi güzel sağlıklı bir hamilelik yaşat die. 1 dış gebelik 1 de kimyasal gebelik geçirdim inşallah 3.de sağlıklı bir gebelik geçiririr sağlıkla evladıma kavuşurum bazen çok yakın bazense o kadar uzak geliyorki hiç bir sorun olmadığı halde neden olmuyor diye umutsuzluğa kapılıyorum bazen ama rüyalarımda o kadar yakın geliyorki gene umut doluyor içim. Bu ay olucak diye hissediyorum dün gece rüyamda bebişimin elinde taze yeşil bademler gördüm anlamına baktığımda taze yeşil badem için iyiye yorumlanıyor ama bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim
Arkadasim hayira yormayacaksan bence kendinde kalsin:) yanlis anlama lutfen.a.s.
bu basligi ta basindan tkip ediyorum. altin gormek bilaskis hamilelikle tabir edilir. ben ve altin goren arkadaslarimin cogu o ay hamile kalmisizdir.
altin gelinlik, at, bunlar hamilelikle ilgili guzel ruyalardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?