Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

kız balsurat rüya değil 12 bölüm pembe dizi görmüşsün anam rüyaya bakkaydirigubbakcemile3
Aynen canımm bunlarr son 9 ayda görülen rüyalarr ama yohh salladım artık alıştımm artıkk alışkanlık haline geldi adet olmam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Yılmak yokk yola devam..Herşey---çocuk ..için:dance::dance::dance:

bencede devam et canım bebişin gelecek tatlım

Bende bu ay gene gördüm bebi rüyamda
O kadar güzel ve tatlı bir kız çocuğuyduki kundağa sarılmış:asigim:
Bu ay günüm geçti bakalım hayırlısı inş gerçek olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

balsurat canım bende senin gibi heray rüya görmekten artık sıkıldım hele hastalanmama yakın daha çok rüya görüyorum çocuk gelinlik dere aklına negelirse çocukla ilgili ama ben inanıyorum olacağına hepimiz için dua ediyorum kuran okuyorum allah kabul etsin eşime anlatmaktan artık oda sıkıldı televizyonu açıp yatıyorsun diyor oda sıkıldı imidini yitirme birgün bizimde olacak :ecrin_bebek:

canlarım eşim birkaç ay öncesinde bir rüya gördü: parmağına çok güzel bir yüzük takmış taşlı filan, internetten yorumuna baktık hemen çünkü çok az rüya görür ve çok azını anlatır bana. anlamı eşinin hamile kalacağı imiş. ve ben o ay hamile kaldım:=) tam 2 yıldır uğraşıyorduk ama şükürler olsun artık hamileyim 2 ay oldu.

Selam bende ruyami yazayim arkadaslar,ama once bebek icin 3 yildir ugrasiyoruz ,3 yildir evliyim ve bebegim olmuyor,bir gece ruyamda esimle beraber bir cocuk dukanni geziyorduk,orda 2 elbise satin aldim biri erkek cocuk icin biride kiz cocugu icin okadar guzellerdilerki ikisde kirmizi renkte,,,hayirdir isallah deyip esime anlattim isallah hayirlisiyla bu bir isarettir.

kızlar bende evlendiğimin ilk ayı görmüştüm aksakallı bir dedenin kucağıma kundakta bir erkek çocuk bırakıp gittiğini ve giderkende bu bebeğe iyibak dediğini görmüştüm daha çok yeni evli olduğumuz için bebek istemiyorduk ve rüyadan 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim 9 ay boyunca doktorum ve çevremdeki herkesin oğlum olacağını söylemişti ama bebeğim bize büyük bir süpriz yaparak kız oldu şuan 5 yaşında 2.yi istiyoruz ama tık yok rüyada yok hayırlısı bakalım

slm arkadaşlar. dün gece bende bir rüya gördüm gerçek gibiydi yaaaa. eşimin kolunu üzerime atmasıyla uyandım rüyaymış o kadar üzüldüm kiii (((( bir hastanedeyim herhangi bişey için kan vermişim. bebek de istiyorum ama hiç umudum yok.. hemşireler bana üzgünüz sonuç negatif bebek yok diyorlar. bende biiliyorum zaten ümidim yoktu diyorum. ama bir hemşire elime sonuç kağıdını veriyor. sonuç pozitif sana şaka yaptık diyorlar...hamileymişim ağlamaya başlıyorum sevinçten çok güzel bi duguydu yaaaaa aama bir anda uyandım işte (((((

3 aydır bekliyoruz ilk bebeişimizi ama hala gelmedi....

arkadaşlar bende rüyamı yazmak istedim 8 yıllık evliyim tedavi aşamasındaydık gecen hafta rüyamda bir erkek çocuğunu emzirdim göğsüm süt doluydu ogünün sabahı hamile olduğumu öğrendim allahım hepimizi sevindirsin inş

Dün yazdım buraya rüyamı sanırım hamileyim:asigim:
Dün ve bugün yaptığım testler pozitifdelikafadulden
Dilerim bir aksilik olmaz bu defa inş tutunur bebeğim allahıma emanet:Saruboceq::Saruboceq:

Dün yazdım buraya rüyamı sanırım hamileyim:asigim:
Dün ve bugün yaptığım testler pozitifdelikafadulden
Dilerim bir aksilik olmaz bu defa inş tutunur bebeğim allahıma emanet:Saruboceq::Saruboceq:

:teytey:Hırçınımmmm rüyann çıktıııı.Ben sana dedim bugunkü testte pozitif çıkıcak diye yuppiii:hooray:

:teytey:Hırçınımmmm rüyann çıktıııı.Ben sana dedim bugunkü testte pozitif çıkıcak diye yuppiii:hooray:

Ewet canım balımmm se bana demiştin eğer kendimi dinleseydim daha beklerdim test yapmayı dakaydirigubbakcemile3
Sağol canım benim darısı başına:Saruboceq::Saruboceq:

canım inşallah gözyaşların sevinç gözyaşın olur ve bebişin gelir

canım birde bakarsın ikizin olur

tebrikler canım

amin canım evet 5 haftalık 1 günlük artık günleri bile sayar oldum.

Canım sen son adet gününü yazarmısın eğer mahsuru yoksa çünkü hemen hemen aynı görünüyoruz ben daha dok gitmedim salı günü gidicem.. Ama tahminimce benimde 5 haftalık olması gerekiyor:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…