Aynen canımm bunlarr son 9 ayda görülen rüyalarr ama yohh salladım artık alıştımm artıkk alışkanlık haline geldi adet olmam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Yılmak yokk yola devam..Herşey---çocuk ..için:dance::dance::dance:kız balsurat rüya değil 12 bölüm pembe dizi görmüşsün anam rüyaya bakkaydirigubbakcemile3
Aynen canımm bunlarr son 9 ayda görülen rüyalarr ama yohh salladım artık alıştımm artıkk alışkanlık haline geldi adet olmam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Yılmak yokk yola devam..Herşey---çocuk ..için:dance::dance::dance:
Aynen canımm bunlarr son 9 ayda görülen rüyalarr ama yohh salladım artık alıştımm artıkk alışkanlık haline geldi adet olmam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Yılmak yokk yola devam..Herşey---çocuk ..için:dance::dance::dance:
Bende bu ay gene gördüm bebi rüyamda
O kadar güzel ve tatlı bir kız çocuğuyduki kundağa sarılmış:asigim:
Bu ay günüm geçti bakalım hayırlısı inş gerçek olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Bende bu ay gene gördüm bebi rüyamda
O kadar güzel ve tatlı bir kız çocuğuyduki kundağa sarılmış:asigim:
Bu ay günüm geçti bakalım hayırlısı inş gerçek olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Dün yazdım buraya rüyamı sanırım hamileyim:asigim:
Dün ve bugün yaptığım testler pozitifdelikafadulden
Dilerim bir aksilik olmaz bu defa inş tutunur bebeğim allahıma emanet:Saruboceq::Saruboceq:
:teytey:Hırçınımmmm rüyann çıktıııı.Ben sana dedim bugunkü testte pozitif çıkıcak diye yuppiii:hooray:
slm arkadaşlar. dün gece bende bir rüya gördüm gerçek gibiydi yaaaa. eşimin kolunu üzerime atmasıyla uyandım rüyaymış o kadar üzüldüm kiii(((( bir hastanedeyim herhangi bişey için kan vermişim. bebek de istiyorum ama hiç umudum yok.. hemşireler bana üzgünüz sonuç negatif bebek yok diyorlar. bende biiliyorum zaten ümidim yoktu diyorum. ama bir hemşire elime sonuç kağıdını veriyor. sonuç pozitif sana şaka yaptık diyorlar...hamileymişim ağlamaya başlıyorum sevinçten çok güzel bi duguydu yaaaaa aama bir anda uyandım işte (((((
3 aydır bekliyoruz ilk bebeişimizi ama hala gelmedi....
Selam bende ruyami yazayim arkadaslar,ama once bebek icin 3 yildir ugrasiyoruz ,3 yildir evliyim ve bebegim olmuyor,bir gece ruyamda esimle beraber bir cocuk dukanni geziyorduk,orda 2 elbise satin aldim biri erkek cocuk icin biride kiz cocugu icin okadar guzellerdilerki ikisde kirmizi renkte,,,hayirdir isallah deyip esime anlattim isallah hayirlisiyla bu bir isarettir.
Dün yazdım buraya rüyamı sanırım hamileyim:asigim:
Dün ve bugün yaptığım testler pozitifdelikafadulden
Dilerim bir aksilik olmaz bu defa inş tutunur bebeğim allahıma emanet:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar bende rüyamı yazmak istedim 8 yıllık evliyim tedavi aşamasındaydık gecen hafta rüyamda bir erkek çocuğunu emzirdim göğsüm süt doluydu ogünün sabahı hamile olduğumu öğrendim allahım hepimizi sevindirsin inş
gözün aydın canım
Teşekkür ederim canıma.s.
Sen de hamilesin sanırım 5 haftalık sa çok minik allah nazardan korusun
amin canım evet 5 haftalık 1 günlük artık günleri bile sayar oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?