Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

canım 3 mart ben gittim ve bebişimin kesesini gördüm

Maşallah canım
Görmüşsün keseyi benimde 6 mart:1rolleyes:t
Bende görürüm mutlaka eğer bir aksilik olmazsa düşükden korkuyorum çünkü iki gebeliğimde erken düşükle sonlandı ilki 5 haftalıktı 2.si 7. haftası doldu ama malesefef kaybettimsenağlama
Bu sebebten endişeliyim:çok üzgünüm:

canım bende ilk bebişimi düşürdüm 3 haftalıktı bu yüzden seninde dediğin gibi bende çok endişeliyim.2 hafta sonra kalp atışlarını duyacağız rabbim izin verirse.şimdiden düşük olmasın diye drum progestan verdi ve onu kullanıyorum canım sen düşüklerinin nedenini araştırdınmı.eğer yine öyle bir tehliken varsa dra git ve durumunu anlat canım ihmal etme.

rabbim bebişini sana bağışlasın maşallah subhanallah diyelimki nazar değmesin.tabiki benimkinede

Geçmiş olsun canım sen ilaç kullanıyorsan sorun olmaz korkma bişeycik olmaz bebeğine..kaydirigubbakcemile5
Evet arştırıldı ve süt hormonum yüksek olduğun öğrendim. İlaç kullandım bir ay önce şimdide hamileyim..
dok gidicem doktorum bugün yok pazar pazarteside yok salıya kaldım mecburen şimdilik arada bir adet sancısı gibi sancım oluyor ama biraz uzanınca hiç ağrım olmuyor..
Maşallah canım senin bebişinede

canım kasıklarda sancı ve batma olması normalmiş bendede oluyor ani hareket yapınca.bebiş yerleştiği için oluyormuş. folik asit kullanıyormusun eğer kullanmıyorsan kullan canım çünkü bebişin gelişim aşamasında ve ihtiyacı var canım. biliyorsunki bebek düşünmeye başlanınca bile kullanılıyor

Çok sağol canım ilgin içinŞeniz
Bugün uyandığımdan beri aşırı duygusalım alğlamaklıyım sanırım hormonlardan kaynaklanıyor:CüvCüv:
Folbiol yazmıştı doktorum bana bir aydır kullanıyorum canım.. evet bende de ani haerketlerde oluyor eğilirken birşey kaldırırken falan o yüzden çok dikkat etmeye çalışıyorum ben yeterki bebişim iyi olsun:çok üzgünüm:
Dok gidince bana da mutlaka ilaç vericektir buna eminim bu biraz içimi rahatlatıyor belki faydası olurda bebğim tutunur hiç bırakmaz benisenağlama

canım hormonların oyunu. sakın moralini bozma hep yüksek tut.çünkü herşeyimiz bebişlerimize yansıyor. inşallah canım bebişlerimiz bizi bırakmayacak ve bizimle olacak Allah'ında izni ile:Saruboceq:

Ball yine rüya serüvenleri ile geri döndüüü..:roflol:
Foslaşacak rüyaya hazır ball :jeyyar:

Dün akşam rüyamda dışardan bir muhabbet kuşunun evin içine girdiğini görüyorum.Vee anneme diyorumkii kuşu yakalıycam anne çok güzel diyorum..Sonra kuş kaçıyor ben kovalıyorum kaydirigubbakcemileve hemen kuşu yakalayıp elimde sıkı sıkı tutuyorumm.Sonra kuşu elimde sıkı sıkı tutarken babamın yanına gidip kuşu gösteriyorum.Sonra annem yanıma geliyorr.Hadiiiiii annneee diyorum bizim bir kuş kafesi vardı onu getirdeee koyayım diyorum.Annemde sıkı tut kaçırma sakın diyorr ..Bende hayırr annee kaçmaz diyordum.Ama kuş o kadar tatlıydıki yemyeşil tüyleri vardı.Hayır olsun inşallahh

ŞİMDİ RÜYALARIN ANlamına baktımm..
:1shok:
Baba görmek:Rüyada babasini gören kimse muradina erisir, insanin gördügü en HAYIRLI rüya, anası, babasını görmesidir.İNŞALLAHHHH:Saruboceq:
Anne görmek:Annenizi rüyanizda görmek büyük bir müjde ile yorumlanır.İNŞALLAHHHHH:Saruboceq:
Kuş görmek:Rüyasinda bildigi veya bilmedigi bir kusa sahip oldugunu görmek, hayra ve muradina ermege isarettir...iNŞALLAHHH:Saruboceq:
Yakalamak :)yani kuşu yakadım ya:):Rüyasında birşeyler yakalayan insan kısmet alır. Yakalanan şeye göre de yorumlanır:Saruboceq:

ÜFFFFF sabah saatlerinde hayır olsun diyorum tekrardan.Bu kadar birbirne zincir gibi bağlanmış bir yorum olabilirmi
:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kibelem canım özledim seniii..İnşallahh kısa bir zaman sonra aramızda olursun:çok üzgünüm:

balım bu rüyanın üstüne bi bebiş iyi gider be hadi bakiiiiiiiiiimmmmm inşallaaaaaaahhhhh

ayyyyyyyy 6 günün mü vaaaaaaaaarrr.....kıs bişi deyim mi bence hamişsin sen içimden öle geldi:Saruboceq:

kız valla bu rüyanın üstüne bir bebek gelir inşallah.yeşil görmüşsün inşallah

kız valla bu rüyanın üstüne bir bebek gelir inşallah.yeşil görmüşsün inşallah

ayyyyyyyy 6 günün mü vaaaaaaaaarrr.....kıs bişi deyim mi bence hamişsin sen içimden öle geldi:Saruboceq:

Sabah namazına kalktıgım zaman gördüm bu rüyayı..Ve namaz bitene kadar rüya aklımdan çıkmadı uyumak istemedim.Sanki haberci gibiydii..:asigim:

Sabah namazına kalktıgım zaman gördüm bu rüyayı..Ve namaz bitene kadar rüya aklımdan çıkmadı uyumak istemedim.Sanki haberci gibiydii..:asigim:

ayyy canım çok güzel rüyan inşallah bebeğine kavuşursun kuş girmesi bildiğin gibi bebeğe işaret hadi bakalım bize müjde ver :CüvCüv:

balll çok güzel rüya görmüşsün canım kuş bebek derler sen bide yakalamışsın süper süper maaşallah inşallah bu ay erecen muradına canım benimm

balll çok güzel rüya görmüşsün canım kuş bebek derler sen bide yakalamışsın süper süper maaşallah inşallah bu ay erecen muradına canım benimm

ayyy canım çok güzel rüyan inşallah bebeğine kavuşursun kuş girmesi bildiğin gibi bebeğe işaret hadi bakalım bize müjde ver :CüvCüv:

Kızlarr inşallahhh söylediğinizz gibi olurrr inşallahhhh...Ama yinede güvenemiyom bu rüyalara:dance::dance::dance::dance:

canım hadi gözünaydın ben hamile olmadan bı hafta once bı kus yakalyıp kafase hoyuyodum ama esım cok fazla sıktıgı ıcın kuslar oluyodu ve gercektende hamıle oldugumu ogrendım ve malesf bebegımı kaybettım....... senın ruyana yorum getıreyım ruyayaı neye yorarsan o cıkarmıs en yakın zamnda hamıs kalacaksın ıns arkadslarda soylemıstı dıyeceksın rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallahhhh............:hooray:

dun bı ruya gordum hayırdır ınsallah kızlarrrr ruyamda bı kız cocugum olacakmıs adını sultan koy dıyolar bız daha yenı calısmalara basladık bu ay umutlu degılım ama dıger ay hergun yat kalk:) amma hızlıyım kızlar ya malesef 4 bebek kaybettım ama ne yapıyım hayırlısı ve saglıklısı olsun bızım sınavımızda belemekmıs demekkkı ınsallah sabrımızın meyvesını en kısa zamnda alırızzzz........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…