Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Evet canım bizim sınavımızda böyleymiş ..Sabırla bekleyip bol bol dua edelim.Rabbim herşeyin en iyisini bilir.Ondan gelen herşeyde bir hayır vardır..İnşallahh canım rüyan çıkarrr ve güzeller güzeli bir kızın olur:Saruboceq::hooray:

:çok üzgünüm:Canım öncelikle allahım bir daha yaşatmasın sana böyle bir üzüntüyü .İnşallah rabbim yüzünü tez zamanda hayırlı zamanda sağlıklı bir evlatla güldürsün inşallah:Saruboceq:
.Ağzından bal damlıyor:asigim:Ayy inşallahh söylediğin gibi doğruu çıkarr :) yakın bir zamanda inşallahh canımmmm:Saruboceq:

ayyyyy sagol canım tesekkur ederım senın hem suratın hemde agzından bal damlıyor:)rabbım hepımızın yuzunu guldursun ne dıyeyım canımmm en kısa zamndaaaaa aminnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

kizlar bende adet oldugumu gordum ruyamda ve gorumcemi hamile goruyodum esim doguma goturuyordu dogum yapiyordu ben onu hastaneye ziyarete gidiyorum sonra uzuluyorum neden ben hamile kalamadim diye.sonra oyle dusunmemle beraber adet oluyorum.ama gorumcemde daha evli degilki nasil oluyor acaba ne anlama geliyorki.
ben 1,5 senedir evliyim daha ortalikta bir sey yok yarin adet gunum hayirlisi...

Balım,senam ve diğer arkadaşlar.hepinize merhaba.Ben de dün gece rüyamda hamile olduğumu ve doktora gittiğimi doktorun tek kese gördüğünü ve aaa tek mi olacak,ikiz bekliyordum dediğimi gördüm.Hayırlara gelsin.Allah hepimize sağlılı hayırlı evlatlar versin.

Selam aybala hayırlara gitsin rüyan diyelimm.Çok güzel bir rüya bende bu rüyaya benzer geçen ay rüya görmüştümm..İnşallahh rüyalarımız çıkarr.İnşallahh güel haberlerini alırız burdan:Saruboceq::CüvCüv:

ınşallah balcım,Ben bu ay annemin rahatsızlığı sebebiyle tedaviye ara verdim.Gelecek ay aşılama ile devam edeceğim.ınşallah gerek kalmadan hamile olurum bu ay.Bu ay öyle çok da takmadım.Allahım tez vakitte hamileliği sana bana ve tim isteyen arkadaşlarımıza hayırlısıyla nasib eder.Aminn.Sen bu ay aşılama olacak mısın?

Canım inşalallah aşılama gerek kalmadan gelir bebeğin bu ay inşşallahhh...Ben bu ay sadece klomenle doğal yoldan .Bu ay dr aşılama yapmadı 2.asılama yaza olucak inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

selam arkadaşlar bende dün gece bir rüya gördüm.gebelik test yapıyordum.2 çigzi de okadar netti ki anlatamam.hatta eşim inanmıyor bir daha rüyamda test yapıyorduk.o da net çıktı inşallah rüyam gerçek olur.inşallah hepimizin gerçek olur.

Canım inşalallah aşılama gerek kalmadan gelir bebeğin bu ay inşşallahhh...Ben bu ay sadece klomenle doğal yoldan .Bu ay dr aşılama yapmadı 2.asılama yaza olucak inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Allah senin de gönlüne göre versin canım benim.Kaç yaşındasın bu arada?Ben yaş olarak geç kalmaktan korkuyorum.Allahım tez zamanda hayırlısı ile göndersin bebeklerimizi.Birbirimize dua edelim.a.s.

Allah gönlüne göre versin arkadaşım.Hamilelik haberlerini alırız inşallah.Tedavi oluyor musun? kaç aydır korunmuyordun?

24 yasında başladık çalışmalara 26 oldum hala bişi yokk:roflol::roflol:
Sen kaç yaşındasın canım
Olsun öyle düşünme yaşım geçiyor diye.Rabbim hayırlı zamanı bekliyorr o Ol dediği zaman herşey olurrr.Sabırla bekleyelimm..:Saruboceq::Saruboceq:

Allah gönlüne göre versin arkadaşım.Hamilelik haberlerini alırız inşallah.Tedavi oluyor musun? kaç aydır korunmuyordun?

canım 10 aydır tedavi oluyorum.adet tarihim 2 nisandı daha olmadım.şu an için adet belirtimde yok.9 güm önce kanda gebelik testi yaptırdım sonuç negatifti.ama hala adet olmadım.salıya kadar bekleyeceğim olmazsam doktora gideceğim.

bende rüyamda habire test yapıyordum uçurumun kenarında elimde test duruyordum test negatif çıkmıştı sinirlenip aşağıya atmıştım daha sonra ben bir daha test yaptım negatif çıktı sinirlendim gene attım sonra aklıma beş dakika bekleyin yazısı geldi acaba dedim o uçurumdan aşağıya indim o teste baktım test çift çizgiydi inanmamış bir dağın başı diyeyim size bir kadınla birlikte kan testi yaptırmaya gidiyorduk orda uyandım tabi bu geçen ayki rüyam ama regli oldum tabi bebiş falanda yok kızlar

iki gün öncede eşim beni görmüş kadının biri başımda dikelmiş karnıma bakıyormuş ben uyuyormuşum kadın eşime doğru durarak bebeği var kızı olacak falan demiş eşim bayağa etkilenmiş galiba sabahın köründe bana anlattı böyle gördüm diye bende hayra yor hayır olsun dedim artık

merhaba kızlar bende umutla bekleyenlerdenim nisanın 6ve 7 sinde aşılama yaptırdım 8 i sabahı saat tam 5*20 di bi rüya gördüm ama aşılamadan sonar hiç ümidim yoktu bu ay tutmaz diye çünkü lekelenme vardı dr normal dediği halde içimde bişi yoktu taki çarşamba sabahıan kadar rüyamda 2 takım halinde birisi pırlantaydı d,ğeri normal altın takı setiyi başka birinimiş götürmek için alıyourm sonar altın setini elimde beşibiyerde oluyo koluma doluyorum sonra uyandım.saate baktım tam 5*20 di içime bi umut doldu hala bekliyorum ama aşılama yaptırğımdan beri kasıklarımda ve belimde ağrı var ama rüyadan dolayı bi umut diyorum inşallah hepimizin beklentileri gerçekleşir beklemek çok zor

bende geçenlerde rüyamda kuzenimi gördüm(normalde hamile kuzenim) rüyada da bana sen hamilesin diyor.bende nasıl olurki daha göğüslerim şişmedi felan diyorum:))hayır diyor yüzünden belli.bide 2 gün önce gördüm.güzel kırmızı bir elbise giyiyorum ama bir tarafı sökülmüş annem üzülme ben dikerim diyo.bilmiyorum ne anlamda ama inşaallah bebiş rüyasıdır

kızlar sayfa aşağılara düşmüş nerelerdesinizzzzzzzzzzzz?

slm kızlarr...cuma günü aşılamam var ..bu ikinci...2.5 yıl oldu bebişim gelmeyeli...2 gece önce çok güzell bi rüya gördümm....doğum yapmışımm...hastane de yatıyorumm....yataktayımm.....bebişimde biraz uzağımda beşiğinde...biraz uzağımda oldugu için tam olarak görmüyorum bebişimi...sadece saçları simsiyahh...ben doğdugumda da benim ki öyleymiş...çiçek falan oda da...sonra kapı açılıyor ilk önce teyzemm giriyorr yüzü gülüyor ...sonra da annemm....hep rüyam da gördükten sonra bebişim geleceğine inandımm..hani malum olur diyee...bu ayda hiç olmadıgı kadar çok olumlu ve pozitifimm..aşılamanın tutacağına inanıyorumm allahım izin verirsee..inşallah hepimizin rüyaları gerçekleşir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…