Evet canım bizim sınavımızda böyleymiş ..Sabırla bekleyip bol bol dua edelim.Rabbim herşeyin en iyisini bilir.Ondan gelen herşeyde bir hayır vardır..İnşallahh canım rüyan çıkarrr ve güzeller güzeli bir kızın olur:Saruboceq::hooray:dun bı ruya gordum hayırdır ınsallah kızlarrrr ruyamda bı kız cocugum olacakmıs adını sultan koy dıyolar bız daha yenı calısmalara basladık bu ay umutlu degılım ama dıger ay hergun yat kalk:) amma hızlıyım kızlar ya malesef 4 bebek kaybettım ama ne yapıyım hayırlısı ve saglıklısı olsun bızım sınavımızda belemekmıs demekkkı ınsallah sabrımızın meyvesını en kısa zamnda alırızzzz........
canım hadi gözünaydın ben hamile olmadan bı hafta once bı kus yakalyıp kafase hoyuyodum ama esım cok fazla sıktıgı ıcın kuslar oluyodu ve gercektende hamıle oldugumu ogrendım ve malesf bebegımı kaybettım....... senın ruyana yorum getıreyım ruyayaı neye yorarsan o cıkarmıs en yakın zamnda hamıs kalacaksın ıns arkadslarda soylemıstı dıyeceksın rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallahhhh............:hooray:
Evet canım bizim sınavımızda böyleymiş ..Sabırla bekleyip bol bol dua edelim.Rabbim herşeyin en iyisini bilir.Ondan gelen herşeyde bir hayır vardır..İnşallahh canım rüyan çıkarrr ve güzeller güzeli bir kızın olur:Saruboceq::hooray:
:çok üzgünüm:Canım öncelikle allahım bir daha yaşatmasın sana böyle bir üzüntüyü .İnşallah rabbim yüzünü tez zamanda hayırlı zamanda sağlıklı bir evlatla güldürsün inşallah:Saruboceq:
.Ağzından bal damlıyor:asigim:Ayy inşallahh söylediğin gibi doğruu çıkarr :) yakın bir zamanda inşallahh canımmmm:Saruboceq:
Balım,senam ve diğer arkadaşlar.hepinize merhaba.Ben de dün gece rüyamda hamile olduğumu ve doktora gittiğimi doktorun tek kese gördüğünü ve aaa tek mi olacak,ikiz bekliyordum dediğimi gördüm.Hayırlara gelsin.Allah hepimize sağlılı hayırlı evlatlar versin.
İnşallah balcım,Ben bu ay annemin rahatsızlığı sebebiyle tedaviye ara verdim.Gelecek ay aşılama ile devam edeceğim.İnşallah gerek kalmadan hamile olurum bu ay.Bu ay öyle çok da takmadım.Allahım tez vakitte hamileliği sana bana ve tim isteyen arkadaşlarımıza hayırlısıyla nasib eder.Aminn.Sen bu ay aşılama olacak mısın?
Canım inşalallah aşılama gerek kalmadan gelir bebeğin bu ay inşşallahhh...Ben bu ay sadece klomenle doğal yoldan .Bu ay dr aşılama yapmadı 2.asılama yaza olucak inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
selam arkadaşlar bende dün gece bir rüya gördüm.gebelik test yapıyordum.2 çigzi de okadar netti ki anlatamam.hatta eşim inanmıyor bir daha rüyamda test yapıyorduk.o da net çıktı inşallah rüyam gerçek olur.inşallah hepimizin gerçek olur.
Allah senin de gönlüne göre versin canım benim.Kaç yaşındasın bu arada?Ben yaş olarak geç kalmaktan korkuyorum.Allahım tez zamanda hayırlısı ile göndersin bebeklerimizi.Birbirimize dua edelim.a.s.
canım inşallah gözyaşların sevinç gözyaşın olur ve bebişin gelir
inşallah canım yaaa o kadar istiyoruz ki.... herkes 2 yıl oldu hala bebek yokmu diyo... eşimde bende üzüllüyoruz cevap vermekten bıktık artıkkkk... bu sorular canımı çok acıtıyooo
Allah gönlüne göre versin arkadaşım.Hamilelik haberlerini alırız inşallah.Tedavi oluyor musun? kaç aydır korunmuyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?