Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

İnşallah canım rüyan gerçek olur bu defa bebeğin gelir herşeyin hayırlısı olsuna.s.

slm kızlar ben 6 aydır rüyamda sürekli aynı bir bina yı görüyorum içinde ya bebek emziriyorum ya bebek arabasıyla bebek gezdiriyorum yani bebekle ilgili herşeyi o binada görüyorum anlamını çözemedim bugün adet oldum aşılama yapılmıştı yine olmadı

balsuratımmm,ayyy yarın adet günün seniiinnnnn...Allahımmm inşallahhhhhh balsuratım hamiledirr,inşallah ogüzel rüyası boşa çıkmaz ya rabbim...

canımmm sabırsızlıkla haberini bekliyor olacagımm.öptüm seni.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz

senağlamasenağlamasenağlamaCanımm o kadar duygulandırdınki beni ağlıycam şimdi...aminnn diyorumm diyecek birşey bulamıyorum AMİNNNN İNŞALLAHHH.Ama umudum yokk.canımmmm inşallahhh Rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallahhhhh:Saruboceq:
senağlamasenağlamaÖpüyorum bende seni canımm çok sağoll:a015:

kızlar rüyada üstü örtülü bi tabut görmek ne demek içini görmedim ama
merdivenlerden çıkarken gördüm o sırada kucağımda 1-2 yaşlarında bi çocuk vardı o görüp korkmasın diyodum
sengözlerimebaksanab

ayyy canım benimm yaaa..istemeden üzdüysem özür dilerimmm..rüyanı okuyunca çok heyecanlandım...çok istedigini de bildigim içinnn işte...canım benim...umudunu kaybetme bak daha yarın olmadı inşallah bu ay kırmızılar ugramaz yani 9 ay:)))

balkafammm aglamıyosun dimi tatlımmmm...üzülürüm bakk.((

:çok üzgünüm:Canımm ağlamıyorum üzmedinn benii kızz..duygulandımm sadece yazdıklarına..Aminnn inşallahhhh canımm ..Herşeye rağmen hazırlıklıyım ben
:1hug:

:çok üzgünüm:Canımm ağlamıyorum üzmedinn benii kızz..duygulandımm sadece yazdıklarına..Aminnn inşallahhhh canımm ..Herşeye rağmen hazırlıklıyım ben
:1hug:

oyyy canım benimm...seninle fazla yazışmamız yok öncelerden ama hep takip ediyorum rüyalarını falan..içimden hep hamile olmanı diliyorum tüm samimiyetimle söylüyorum vallahi...inşallah yarın büyük gün...ALLAHIM yüzünü güldürür inşallah canım benim.Şeniz

balım bize bebiş haberini verirsin inşallah bugün datluuuummmmm

:jeyyar:Benim kırmızı kafa gelmedi daha deli olucamm.Gelsede kurtulsam:roflol::roflol:

gelmesin yavrucum daha ne istiyosun bak ne güzel gelmiyooooooo hehehhh bebek yolda belkimmmm:))))))))

ay gelmesiin kızz delüüü.Allahımm inşallahhhhhhhh...sefiyom sizi kıslarrr...hemen test yapma balımm.

bu arada ceylanım bidenemmm napıyosun hayatım?

:sm_cool:balsuratımm ne diicem tatlım,benim iki gündür bu içimdeki heyecanı sana yorayım bari...kendime yoruyordum ama benim test yapmama 5 gün var...inşallahhh senin haberini alacagımız içindir içimdeki kıpırtılar:teytey:

gelmesin yavrucum daha ne istiyosun bak ne güzel gelmiyooooooo hehehhh bebek yolda belkimmmm:))))))))

ay gelmesiin kızz delüüü.Allahımm inşallahhhhhhhh...sefiyom sizi kıslarrr...hemen test yapma balımm.

bu arada ceylanım bidenemmm napıyosun hayatım?

:dance::dance:Gelicek ama biliyorum sırnaşık şeyderinsuu canımm bendee sefiyomm ceylanım senide sefiyom:asigim:Yok canım test için 4 gün beklerim ama o kadar beklemeye gerek kalmıcak :):1rolleyes:

iyidir derinim napıym kuşum ha böle delü gibi dolanıyyymmmm needem
balım senin bugün gelmesse yarın yap test kuşum ne beklicen ya 4 günn içime doğdu zaten umutluyum senden dünde demiştim ya

iyidir derinim napıym kuşum ha böle delü gibi dolanıyyymmmm needem
balım senin bugün gelmesse yarın yap test kuşum ne beklicen ya 4 günn içime doğdu zaten umutluyum senden dünde demiştim ya
:asigim:Ceylanım canım benim inşallahh hislerinn doğrudurr.Bakalım hayırlısı olsun :):1hug:Şeniz

:asigim:Canım benimm inşallahh öyledir ama benim umudum yok ama tabikide herşeyin en doğrusunu rabbim bilirr.İnşallahh seninn güzell haberlerinii alıcazzzzz içinee bişilerrmmii doğuyoo nasıll kıpırtılardelikafaduldendelikafadulden

aaayy ceylanım ,,balkafammmm bilemiyorum ama acaip bişey yaaa.sevinçli bi haber alacagımı hissediyorum resmen...inşallahhhhh balımaaa gelir o sevinçli haber..
bende 21 gün oldu adet olmadım kızlar..testler negatif hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…