slm kızlarr...cuma günü aşılamam var ..bu ikinci...2.5 yıl oldu bebişim gelmeyeli...2 gece önce çok güzell bi rüya gördümm....doğum yapmışımm...hastane de yatıyorumm....yataktayımm.....bebişimde biraz uzağımda beşiğinde...biraz uzağımda oldugu için tam olarak görmüyorum bebişimi...sadece saçları simsiyahh...ben doğdugumda da benim ki öyleymiş...çiçek falan oda da...sonra kapı açılıyor ilk önce teyzemm giriyorr yüzü gülüyor ...sonra da annemm....hep rüyam da gördükten sonra bebişim geleceğine inandımm..hani malum olur diyee...bu ayda hiç olmadıgı kadar çok olumlu ve pozitifimm..aşılamanın tutacağına inanıyorumm allahım izin verirsee..inşallah hepimizin rüyaları gerçekleşir.....
canım inşallah gözyaşların sevinç gözyaşın olur ve bebişin gelir
inşallah canım yaaa o kadar istiyoruz ki.... herkes 2 yıl oldu hala bebek yokmu diyo... eşimde bende üzüllüyoruz cevap vermekten bıktık artıkkkk... bu sorular canımı çok acıtıyooo
inşallah canım beklemelerin sonuç verir canım fazla moralinizi bozmayın. rabbim en yakın zamanda yüzünüzü güldürsün
balsuratımmm,ayyy yarın adet günün seniiinnnnn...Allahımmm inşallahhhhhh balsuratım hamiledirr,inşallah ogüzel rüyası boşa çıkmaz ya rabbim...
canımmm sabırsızlıkla haberini bekliyor olacagımm.öptüm seni.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz
canım inşallah gözyaşların sevinç gözyaşın olur ve bebişin gelir
inşallah canım yaaa o kadar istiyoruz ki.... herkes 2 yıl oldu hala bebek yokmu diyo... eşimde bende üzüllüyoruz cevap vermekten bıktık artıkkkk... bu sorular canımı çok acıtıyooo
senağlamasenağlamasenağlamaCanımm o kadar duygulandırdınki beni ağlıycam şimdi...aminnn diyorumm diyecek birşey bulamıyorum AMİNNNN İNŞALLAHHH.Ama umudum yokk.canımmmm inşallahhh Rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallahhhhh:Saruboceq:
senağlamasenağlamaÖpüyorum bende seni canımm çok sağoll:a015:
kız ne ağlaması bakim hamilesinde hormonlarınmı çok hassas acaba
senağlamasenağlamasenağlamaCanımm o kadar duygulandırdınki beni ağlıycam şimdi...aminnn diyorumm diyecek birşey bulamıyorum AMİNNNN İNŞALLAHHH.Ama umudum yokk.canımmmm inşallahhh Rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallahhhhh:Saruboceq:
senağlamasenağlamaÖpüyorum bende seni canımm çok sağoll:a015:
balkafammm aglamıyosun dimi tatlımmmm...üzülürüm bakk.((
:çok üzgünüm:Canımm ağlamıyorum üzmedinn benii kızz..duygulandımm sadece yazdıklarına..Aminnn inşallahhhh canımm ..Herşeye rağmen hazırlıklıyım benayyy canım benimm yaaa..istemeden üzdüysem özür dilerimmm..rüyanı okuyunca çok heyecanlandım...çok istedigini de bildigim içinnn işte...canım benim...umudunu kaybetme bak daha yarın olmadı inşallah bu ay kırmızılar ugramaz yani 9 ay:)))
:çok üzgünüm:Canımm ağlamıyorum üzmedinn benii kızz..duygulandımm sadece yazdıklarına..Aminnn inşallahhhh canımm ..Herşeye rağmen hazırlıklıyım ben
:1hug:
oyyy canım benimm...seninle fazla yazışmamız yok öncelerden ama hep takip ediyorum rüyalarını falan..içimden hep hamile olmanı diliyorum tüm samimiyetimle söylüyorum vallahi...inşallah yarın büyük gün...ALLAHIM yüzünü güldürür inşallah canım benim.Şeniz
balım bize bebiş haberini verirsin inşallah bugün datluuuummmmm
gelmesin yavrucum daha ne istiyosun bak ne güzel gelmiyooooooo hehehhh bebek yolda belkimmmm:))))))))
ay gelmesiin kızz delüüü.Allahımm inşallahhhhhhhh...sefiyom sizi kıslarrr...hemen test yapma balımm.
bu arada ceylanım bidenemmm napıyosun hayatım?
:asigim:Ceylanım canım benim inşallahh hislerinn doğrudurr.Bakalım hayırlısı olsun :):1hug:Şeniziyidir derinim napıym kuşum ha böle delü gibi dolanıyyymmmm needem
balım senin bugün gelmesse yarın yap test kuşum ne beklicen ya 4 günn içime doğdu zaten umutluyum senden dünde demiştim ya
:sm_cool:balsuratımm ne diicem tatlım,benim iki gündür bu içimdeki heyecanı sana yorayım bari...kendime yoruyordum ama benim test yapmama 5 gün var...inşallahhh senin haberini alacagımız içindir içimdeki kıpırtılar:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?