Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

masallah arkadasim cok guzel bi ruya gormussun.
Allah ruyani sana bagislasin.
Gobusune hayirli evlat koyup,vakitli zamanli kucagina versin.
Senin darinda bize olsun.

inşallah hepimiz için hayırlısı olur ve bizim için hayırlısı imşallah bebeğimizin olmasıdır.
tam umudu kestim bu ay düşünmeyeceğim diyorum böyle rüyalar görüyorum tekrar umutlanıyorum ama ilk defa bu kadar açık bi rüya gördüm.
daha önce tüp bebek denemiştik denemeye karar verdiğimizde rüyamda annem boşuna uğraşma bebeğin olacak ama şimdi değil diyordu. ve zaten o denemede de olmadı.
inşallah bu sefer olmuştur artık

kızlar merhaba.. bende ruyamda bı arkadsımın bebegıne aıt olan puset gıbı bırseyı bana verıyorlar.. ben o puset gıbı olan seyle eve gelıyorum ve ıcınde bebek var. bıryandan pırıncı sıcak suda pişirmeye calısıyorum. sonra annem gelıyor mutfaga... elınde ya patık yada bere gıbı tam hatırlamıyorum ama bana dıyorkı usumesın dıye ördüm.. bunun anlamı ne olabılır sızceee

kızlar bugün ruyamda tavuk gördüm bide fındık kadar elmalar gördüm sizce ne bu bi yorumlarmısınız

kızlar kaç gündür o kadar güzel rüyalardan sonra bugün adet olduğumu gördüm rüyamda. ofya yine gelicek kırmızılar

kızlar slm yine bi rüya gördüm yorumlarsanız sevinirim=) rüyamda mutfak lavabosu veya evyesi ne derseniz işte onun içi altınla doluydu bilezik vs.ve salonda da annem var bir oğlu olmuş bebeği bana verio bebek bana anne dio ve kucamdan ayrılmak istemio kimseye gitmio bu ne ki acep:S

novrain arkadaşım çok güzel ve yorumu açık bi rüya görmüşsün hayır olsun ne diyelim.
inşallah eğer istiyorsan alırsın bebişi kucağına.

altın görmek iyi derler canım.
Belki hamilesin eger değilsen bile en yakın zamanda kalırsın,
kalabilirsin inşallah.

ayyy canımmm çok teşekkür ederim yorumun için bide çok enteresan bu ay gördüğüm ruyalarda altın bilezik altın küpe altın ayans civciv tavuk ne varsa gördüm inşşşş öyle olur canım benim sağolllopuyorumnanaktan

Bu ay öyle çok rüya görüyorumki hepside bebekle ilgili geçen ayda görmüştüm ama bu defa her gece görüyorum daha 1 hafta var günüme dün tahlil yaptırdım negatif hayrlısı artık..

novrain arkadaşım çok güzel ve yorumu açık bi rüya görmüşsün hayır olsun ne diyelim.
inşallah eğer istiyorsan alırsın bebişi kucağına.

samsak canım tşk.. ederim aslında öyle çok yoğun bebek düşüncem yok ama yani olursada başım gözüm üstüne tabii hayırlısı Allah isteyen herkese nasip eder inşallah...

heheheh ben gördüm bir hafta içinde 2 defa bebek emzirdiğimi gördüm birinde benim bebem diğerinde başkasının ama kimsesi yok çokta aç alıp emziriyodum ve ay sonu beklemeden haiş olduumu örendimmmmmmmmmmmmmm

selam kızlar bende 4 ay önce bebeğimin karnımda ölmesi sonucu kürtaj oldum çok üzülüyordum.3 ay yasaktı bebek yapmak.3 ay sonunda rüyamda ölmüş olan bebeğimi aydınlık perdenin arkasında silüetini gördüm ve bana sesleniodu bana "annecim artık ağlama üzülme ben seni burda bekliyorum,benim yerime kardeşimi sana gönderiyorum sen gül artık" dedi.Şüphelendim test yaptım pozitif çıktı şimdi 2.5 aylık hamileyim çok şükür.canım yavrum beni görüyomuşl demekki dayanamadı daha fazla Allahım onun hatrına bana kardeşini verdi.umarım sizede nasip olur ....

ayyy canım çok duygulandım bebeğin konuşmuş seninle resmen rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşşş

ayyy canım çok duygulandım bebeğin konuşmuş seninle resmen rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşşş

evet canım o rüyadan hemen sonra uyandım ve üzüntüden kafayı yedim sandım ve inanılmaz şekilde ağladım eşimde duygulandı.Allahım herkese nasip etsin :Saruboceq:

kıslar artık kimseler rüya görmüo sanırım ben de gelinlik gimiştim rüyamda hep böle rüyalar görüom bu yazılalanların etkisinde mi kaldım ne fisfisfisfisfisfis

evet rüyamda 3 hafta kadar önce görmüştüm bebeğim olduğunu...çookkkk güzel bir bebekti..ama nereden bileyim bu gece ansızın içime doğup test yapacağımı ve silik çizgiyi göreceğimi...

ilginç bi duygu..ne diyeceğimi bilmiyorum.yaşım 29 ama ben sanki 18 lik çıtırmışım gibi hazır hissetmiyorum kendimi..şunu anladım ileri yaşlarda bazı şeyler daha zor oluyor..allah isteyen herkese versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…