xtatlıkız
canım hemen buay tutacak diye bişey yok ben 1 sene önce görmeye başladım allahım 1 sene sonra gönderdi bana yavrumu inşallah sende hamile kalırsın canım bende 7haftalık oldum şimdi
allah sanada herkese nasip etsin inşallah
evet rüyamda 3 hafta kadar önce görmüştüm bebeğim olduğunu...çookkkk güzel bir bebekti..ama nereden bileyim bu gece ansızın içime doğup test yapacağımı ve silik çizgiyi göreceğimi...
ilginç bi duygu..ne diyeceğimi bilmiyorum.yaşım 29 ama ben sanki 18 lik çıtırmışım gibi hazır hissetmiyorum kendimi..şunu anladım ileri yaşlarda bazı şeyler daha zor oluyor..allah isteyen herkese versin...
yova ben msjı tamamen yanlış anlamışım özür dilerim yorum yapmıştım bu msjına ama yanlış anlamışım söylemek istediğin şeyi=)
ya kızlar benim de bugün adet günüm dün gece rüyamda hamileydim doğuma gircem hazırlık falan yapılıodu ama 6 kilo almışım toplam çağla şıkel gibiydim 9 aylık ama 6 aylık gibi duruorum.
neyse resmen karnımda hareketini hissettim rüyamda içimde kıpırdanışını. inanılmaz garipti. tam gircem doğuma eşime dedimki bak gircekmisin yanımda sonra pişman olma bi kerelik bişey bu dedim.sen gelmiceksen annem girsin yanımda dedim tam doğum hane kapısına geldim yürüyerek hemde uyandım :)) bu adet dönemimin başında da bir kere doğumdan sonra bebğimi bekleyişimi görmüştüm onu ilk gördüğüm anı o kadar canlıydı ki uyandığımda acaip moralim bozulmuştu.
inşallah adetim gelme zde bu rüyam gerçek olur
kızlarr yaa bugün ruyamda kurban kesiyoduk kolumda bilezik yok sonra bilezik takıyorm
bi çıkarıp bi takıyorumm neki bu acababilmiyorumkismile
Selam kızlar geçen ay rüyamda altın bilezikler, bebekler çeşit çeşit rüyalar görmüştüm ama regli oldum.Bu ayda yumurtlamadan sonra sürekli doğum yaptığımı, bebek emzirdiğimi, tüm hamile arkadaşlarımı, testte çift çizgiyi,altınlar yani her gece bebek gördüm rüyamda ve bugün öğrendim HAMİLEYİMMM :)) darısı tüm bekleyen arkadaşlara rüyalar gerçekten yol gösteriyor..
canım bildiğim kadarıyla bilezik takmak (rüyada görülen altın) bebeğe işaret.yani bu forumda hep öle yazmış arkadaşlar.
merhaba canım..diğer yazılarını hiç okumadım..rüyana binaen yazıyorum o yüzden.Eğer sürekli bir bebek beklentisi ve konuşmaları var ise bilinç altı bir rüyadır diye düşünüyorum..yok eğer değilse hamilede olabilirsin ama şunu söyliyim insan hissediyor nasıl birşeyse böyle oluyor..adetinin gelmiceğini bile hissediyosun yani içten içe..ben dün öğrendim,adetim gecikmediği halde,2 gün varken gece aniden bir şey rüyalarımda beni uyandırdı,ve gece 3 te tuvalete gidip test yaptım,şok oldum..öyle bebek bekleyen ısrarla isteyen biride dğeildim çünkü sınava hazırlanıyorum kpss ye..sürprizzzzzzzz..::) silik çizgi:)...dünden beri garibim yani bende...
inşallah istediğin gibi olur ve tatlı sağlıklı bir bebişe hamilesindir canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?