Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

xtatlıkız

canım hemen buay tutacak diye bişey yok ben 1 sene önce görmeye başladım allahım 1 sene sonra gönderdi bana yavrumu inşallah sende hamile kalırsın canım bende 7haftalık oldum şimdi

allah sanada herkese nasip etsin inşallah

inşşş canım inşşşş rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş umudumu hiç kaybetmiyorum rabbim elbet bizimde yüzümüzü güldürür bigün.Çok üzülüyorum kendimi yiyip bitiriyorum eşime belli edemiyorum oda hep içine atıyo günlerce ağlıyorum hıçkıra hıçkıra meleğim gel artık bana çok özlediimmmmm.mafoldumbenmafoldumben

ay yova canım Allah iiliğini versin emi sanki yaşın çok büyük kadınların en doğurgan olduklar yaşlar 18-35 arasıymış zaten bence yaşın çok güzel anne olmak için yani herşeyi belli bir olgunluğa ulaşınca yaşamak daha güzel tamm annelik güdüsel bişey belki ama yinede 18 yaşında olup şaşırmaktansa daha ileri yaşlarda anne olup temkinli olmak çok daha iyi bence bu arada hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah=)

yova ben msjı tamamen yanlış anlamışım özür dilerim yorum yapmıştım bu msjına ama yanlış anlamışım söylemek istediğin şeyi=)

ya kızlar benim de bugün adet günüm dün gece rüyamda hamileydim doğuma gircem hazırlık falan yapılıodu ama 6 kilo almışım toplam çağla şıkel gibiydim 9 aylık ama 6 aylık gibi duruorum.
neyse resmen karnımda hareketini hissettim rüyamda içimde kıpırdanışını. inanılmaz garipti. tam gircem doğuma eşime dedimki bak gircekmisin yanımda sonra pişman olma bi kerelik bişey bu dedim.sen gelmiceksen annem girsin yanımda dedim tam doğum hane kapısına geldim yürüyerek hemde uyandım :)) bu adet dönemimin başında da bir kere doğumdan sonra bebğimi bekleyişimi görmüştüm onu ilk gördüğüm anı o kadar canlıydı ki uyandığımda acaip moralim bozulmuştu.
inşallah adetim gelme zde bu rüyam gerçek olur

yova ben msjı tamamen yanlış anlamışım özür dilerim yorum yapmıştım bu msjına ama yanlış anlamışım söylemek istediğin şeyi=)

canım benim yaa özüre ne gerek var ki..kötü bir şey söylememişsin sen sonuçta..yorumun için teşekkür ederim canım..sevgiyle kal
:1hug:

merhaba canım..diğer yazılarını hiç okumadım..rüyana binaen yazıyorum o yüzden.Eğer sürekli bir bebek beklentisi ve konuşmaları var ise bilinç altı bir rüyadır diye düşünüyorum..yok eğer değilse hamilede olabilirsin ama şunu söyliyim insan hissediyor nasıl birşeyse böyle oluyor..adetinin gelmiceğini bile hissediyosun yani içten içe..ben dün öğrendim,adetim gecikmediği halde,2 gün varken gece aniden bir şey rüyalarımda beni uyandırdı,ve gece 3 te tuvalete gidip test yaptım,şok oldum..öyle bebek bekleyen ısrarla isteyen biride dğeildim çünkü sınava hazırlanıyorum kpss ye..sürprizzzzzzzz..::) silik çizgi:)...dünden beri garibim yani bende...
inşallah istediğin gibi olur ve tatlı sağlıklı bir bebişe hamilesindir canım..

kızlar bende rüyamda gebelik testi yapıyordum ve 2.ci çizgi silik bi şkilde çıkmıştı. ve gerçekten öyle oldu şuan 8.ci haftanın içindeyim. rabbim sağlıklıı hayırlı evlat nasip etsin inş. tüm isteyenlere dua ediyorum herkeze sağlıklı evlat nasip etsin rabbim

kızlarr yaa bugün ruyamda kurban kesiyoduk kolumda bilezik yok sonra bilezik takıyorm
bi çıkarıp bi takıyorumm neki bu acababilmiyorumkismile

benimde göğüslerim patlamış içinden su aktı baya bi,pörsüdü kaldı zavalılar...ne demekse...:bbo:

Selam kızlar geçen ay rüyamda altın bilezikler, bebekler çeşit çeşit rüyalar görmüştüm ama regli oldum.Bu ayda yumurtlamadan sonra sürekli doğum yaptığımı, bebek emzirdiğimi, tüm hamile arkadaşlarımı, testte çift çizgiyi,altınlar yani her gece bebek gördüm rüyamda ve bugün öğrendim HAMıLEYıMMM :)) darısı tüm bekleyen arkadaşlara rüyalar gerçekten yol gösteriyor..

canım hayırlı olsun gözün aydın darısı bize inşşş rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder innşşşş bende senin gibi geçen ay görmediğim ruya kalmamıştı ne altınlar ne gelilikler ne bebekler ne civcivler ama sonu hüsran regl oldum inşşşş senin gibi ruyamın 1 ay sonrasında hamile kalırım inşşşş

Ben kesinlikle hamile olmadığımdan emindim reglime 4 gün vardı sabaha karşı kızımı gördüm rüyamda.Önce ilgilenmedim ama aynı sabahın 9 unda yakın arkadaşım arayıp rüyasında kız çocuklarımızın olduğunu gördüğünü söyleyince içimdeki kuşkuyu yenmek için test yaptım evde.En azından negatifi görürüm rahatlarım sadece bir rüya diye düşünmüştüm.Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı reglime daha vardı yanlış çıkmıştır diye düşünüp bir daha test yaptım yine silik çizgi.Doktora gittim kan testi yapıldı hamişliğim doğrulandı çok şükür.Şu an o rüyamdaki güzel kızı bekliyoruz çok az kaldı.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

canım bildiğim kadarıyla bilezik takmak (rüyada görülen altın) bebeğe işaret.yani bu forumda hep öle yazmış arkadaşlar.

evet canım galiba öyleymişş geçen ay birsürü bilezik küpe alyans gördüm ama regl oldum şuan regliyim ama bugün ruyamda gene altın bilezik gördümm hayırlı olur inşşş altın gören arkadaşlara çıktığı gibi banada nasip olur inşşş rabbim hepimize yardım etsinnnn

canım çok sağol yorumun için. birkaç aydır istiyoruz ama bu ay çok rahattım kafama takmadım yani çünkü sıkılmıştım buna odaklanmaktan bu ay kendimi çok iyi hissettim düşünmeyince. adet de olmadım hala bakalım biraz sancım var gelir belki kırmızılar hayırlısı artık beklemedeyim
seni de tebrik ederim sağlıkl a gelsin meleğin darısı isteyenlere

kızlar yine olmadı. rüyamdan uyanmıştım bi sesle hamilesin diyordu ama adet olduğumu gördüğüm rüya gerçekleşti.
artık rüya falan hakgetire test sonucu pozitif çıksa bile inanmıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…