Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

kızlar 1 yıldan fazla oldu bebek isteyeli ama nasip bu aymış.Eskidende görürdüm tek tük rüyalar ama bu defa farklı oldu.Çatlama iğnesi olduktan sonraki günlerde gördüm rüyamı...Hamile olduğumu öğreniyorum sonra bebeğimi doğurup kucakladığımda, köprübaşı gibi bir yerdeydik.Sırat köprüsü gibi..Tüylerim ürperiyorohaoldumsmile Bir ses bize bebek sizin için burak olacak diyordu adı da burak olsun...:1shok:
Kestiğimiz kurbanlar sıratta bizr binek olacak ya o manada...Oradaki binek....Burak.
Sonra hamile olduğumu öğrendim.Rüyayıda unutmuştum.Eşimle isimleri konuşurken,Burak isminide saydı o anda bir ağlama krizi tuttu beni anlatamammafoldumben
tabi bu rüyadan sonrada atlın bilezik taktığımı gördüm,Beşiz doğurduğumu gördüm ama bu rüya beni çok etkiledi...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar rüya konusunun müdavimiyim geçen gece uykuumda bir ses duydum nerden geldiğini bilmiyordum bana uyan dedi. hadi uyan artık korkmana gerek yok hamilesin dedi.
üstüne dn gece rüyamda baklava yiyordum ve arkadaşımın parmaklarına bakıyordum. hepsinin de anlamı aslında belli. bakalım bu ay rüyam çıkarsa benim için şok edici bi durum olacak kızlar.

masallah arkadasim cok guzel bi ruya gormussun.
Allah ruyani sana bagislasin.
Gobusune hayirli evlat koyup,vakitli zamanli kucagina versin.
Senin darinda bize olsun.

offff... bende dügünümden 3gün önce 3 gece üst üste bos besik salladigimi görmüstüm, birkacaydir korunmuyoruz ama henüz hamile degilim, simdi sende rüyada bos besik gördügünü yazinca biraz ürktüm, insallah bisi olmaz...

kızlar bende 2 kere üst üste adet olduğumu gördüm ama maalesef gerçekten adet oldum:çok üzgünüm:

kızlar slm ben de 2 gece evvel rüyamda çok dik bir merdivenin en tepesindeyim yanımda da bir gelin ve bir damat var yüzlerini görmedim ama mutlu olduklarını anladım gülüşüyolardı ve kaybettiğim erkek kardeşimde yanımdaydı kardeşimi 3,5 yıl evvel 14 yaşında kaybettim acısı içimi kavuruyor ama ben onun 1-2 yaşlarındaki halini gördüm merdivenden inmek istiyor ben de ayakları kaymasın die ayakkabılarını ve çoraplarını çıkarıyorum elimde minicik ayakkabıları ve çorapları var onlara bakakalıyorum kardeşimde aşağıya doğru inmeye başlıyor...çok etkilendim bu rüyadan acaba yorum yapacak olan var mı ben 6 aylık evliyim bu ay ilk denememizdi yoksa hamile kalıcama mı işaret bu rüya

canım başın sağolsun ben okadar anlamıyorum gelinliği se giymiş olsaydın hamile kalacağına işaretti ama bellide olmaz belki hamile kalırsın
daha çok erken ya bukadar kendini istres etme

nagihan canım tşk. ederim yoo şu an bebek düşünmüyorum zaten ama elimde kardeşimin minik ayakkabılarını görünce bu rüyada bi msj aradım ve buna yordum etkilendim açıkcası

kibelecim merhaba... ben uzun zamandır preseed sayfasından takıp ettım senı.. sen gercek bır dostsun cnm.. aglattın benı,okadar duygulandım.. senı gorunce merhaba demek ıstedımmm

Ordamısın apaydİn????

canım senı yıne goremedım. bak şoyle yapalım.. sen bana ozelden msj atabılıyorsun ya.. gordugun anda msn adreslerımızı alalım.. sen devamlı bakudemı yasıyorsun bılmıyorum ama ben yenı geldım sayılır 2 ay oldu.. bıkac ay daha burda olucam.. senınle tanısmak ısterım.. arkadasım var ama calısıyorlar karıkoca,mımarlar. sen eger calışmıyorsan sayet gorusuruzde.. beklıyorum haber sendennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…