- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
kizlar yorumlariniza ihtiyacim var, ruyamda su an gercektede evde olan hazir cok guzel bir bebek sepeti var. iste o sepet dun gece ruyamda erkek kuzenimin elindeydi benden habersiz almis oynuyor yanlarini parcalamis. gorunce nasil kiziyorum icine de oyuncak bebek koymus galiba icindeki bebek oyuncak mi gercek mi hatirlamiyorum tam. cok uzuluyorum nasil parcalarsin ben onu bebegim icin sakliyordum icinde uyuyacakti diyorum. uzuntumu gercek gb hissettim ruyamda. sonra kuzenim yanlarina bez geciriyor parcaladiklari yerlere, bak diyor boyle belli olmuyor uzulme. diyorumki boyle kullanirim herhalde neyseki die. sonra teyzem geliyor ve diyorki, "cocugun bosuna gunahini almissin bak senin sepetin burda sapasaglam onun oynadigi parcaladigi baska sepet sen o sanmissin.
cok seviniyorum sevincle sepeti elime aliyorum.
bir yorumu olan var mi? ilk kez bir ruyayi nasil yorumlarim bilemedim genelde ruyalarim aynen cikar.
bu arada kuzenim normalde 16 yasinda ama ruyamda bes alti yasindaki haliyleydi.
sizin için yorumlara baktım. Bebek sepeti değil de beşiği var.
Onun anlamı da evli kadın için çocuğa diye yorumlanmış.
Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin inşaallah.
Hem rüyada üzülmek gerçek hayatta sevinmeye işarettir derler.
canim cok tesekkur ederim.
genelde yourmlara gore cikmaz benim ruyalar ne gorduysem o olur cikicaksa eger. bu ay asilama yapildi bana once uzulecegim sonra sevinecegim diye mi yorumlasam diye dusundum.
Insallah senin dedigin gb cikar.
ruyalara pek takilmamak lazim ama genelde ruyalarim cikinca buna takildim acikcasi.
tekrardan tesekkur ederim.
selam kızlar :) ben de bu ay üç kere bir tane bildiğim tanıdığım bi çocuk ve yanlarında tanımadığım bi bebek vaya çocuk gördüm ... hayırlısı yorumlar mısınz...
bu gün doktora gittim veeee hamileyiiiiiiiiiiiiiiimmm :teytey:
Çok sevindim pretty. Hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşaallah
arkadaşlar ahanda birüya daha gördümdün sabah bende de bişey var hep sabah görüyom
rüyamda gene çocuk emzirdim ama öyle bişey ki benim çocuğum olmuş ben onu yatağının içinde unutmuşum tabi alışkın değilimya çocuğa anam üzerinden 2 gün geçmiş çocuğu emzirmemişim eşim geliyor ondan korkuma çocukla ilgileniyorum anam bir bakıyorum ki çocuk ölecek açlıktan hemen aldım kucağıma emzirmeye başladım çocuk canlandı ama nasıl emiyor görmek lazım varya çocuk canlandı kendine geldi uyandım malesef
balım ,derinsu canlarım bu neya artık kaç kere gördüm ben bu rüyaları 2kere doğum yaptım 3kereden fazla oluyor çocuk emziriyorum habide yatarken allahütalaya dedim ki allahım bana bir ışık ver eğer hamile kalacaksam dedim bu rüyayı gördüm hayırlısı artık
Arkadaşlar valla ben kesin delirdim artık devamlı bebek görüyorum rüyam da bakın bunuda yeni gördüm bebek doğurmuşum 20 günlükmüş kaynanam dışarı çıkartmış ben evde yokken dışarda buldum onları bebeğime nasıl sarıldım
balım
derinsucum
bakın ben gene rüyalar gördüm 2gün oldu eşme bile anlatmadım ilk size söylüyom hamleymişim doğum yapmışım erkek bebek ve pipisine kadar gördüm üzerinde hiç birşey yoktu yeni doğum yaptım rahmimde açılma olmadı kendim kestim açtım acayip bir rüya inşallah gerçekleşir
haaaaaaaaaa yeni adetim bitti 3gün felan oluyor
canım derinsu ben sonumuzu hiç iyi görmüyorum benim rüyamı okumadın galba erkek çocuk gördüm bacakları nasıl kıllı neanlama geliyor bulamadım
arkadaşlar bende rüyamda 1hafta oldu göreli tavuk kurk olmuşyani çivciv çıkartması 3tane yavrusu olmuş kümeste baktım yeni çıkmışlar cıvıl cıvıl ötüşüyorlar ama 3gün sonra hasta oldum acaba buay kalırmı
balsurat canım bende senin gibi heray rüya görmekten artık sıkıldım hele hastalanmama yakın daha çok rüya görüyorum çocuk gelinlik dere aklına negelirse çocukla ilgili ama ben inanıyorum olacağına hepimiz için dua ediyorum kuran okuyorum allah kabul etsin eşime anlatmaktan artık oda sıkıldı televizyonu açıp yatıyorsun diyor oda sıkıldı imidini yitirme birgün bizimde olacak:ecrin_bebek:
Arkadaşlar bunlarda benim gördüğüm rüyalar daha var ama bulamadımboshayallersmile
şuan hamileyim dün öğrendim yani biyerde geçek oluyormuş rüyalarımız :ecrin_bebek:
allah herkese nasip etsin inşallah:ecrin_bebek::teytey::teytey::teytey: :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?