Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Ben de test yapmadan bir gün önce rüyamda erkek bebek doğurmuştum. kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

merhaba arkadaşlar ben bundan bır ay önce halamın kızıyla kendımı gelınlık gıymış olarak gördüm. bundan beş ay önce evlendım ben benden 2 ay sonrada kuzenım evlendı. gelınlık bebekmış aradım kuzenımı anlattım rüyamı. gününün geçtiğini söledı bana. 1 hafta sonrada arayıp hamıleyım dedı çok sevındım. rüyamda çıkmış oldu ama bende yok bişey. yıne 3 gün öncede rüya gördüm adaet olacağım gün doğum yaptım. çok güzel bi erkek çocuğuydu bu. yanıma yatırıp sürekli emzırıyodum. dünde rüya gördüm bir sürü bilezık takıyodum koluma. bı kolumda 3 tane bı kolumda 5 tane hepsıde değişik şekıllerde ve kalındı. hayrolsun bakalım. allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsın

Arkadaşlar ben mi kafayı yiyorum anlamıyorum artık 2günde bir bebeğimin olduğunu görmeye başladım hepte sabahları görüyorum .
Bügünde rüyamda eşime diyorum ki bizimde çocuğumuz olsa negüzel olur demi diyorum arkasından bizim çocuğumuz olmuş kız pembe giysiler giydirmişim eşimle çocuğumuzla eğleniyoruz bide diyorum ki zaman nasıl geçti dün istiyordum bugün elimizde nasıl mutluyuz anlatamam.
Ama rüyaymış orası kötümafoldumben

ben rüyamda görmüştüm bebek emziriyodum birkeresindede hamile gördüm kendimi gerçekten hamileymişim

selam kızlar :) ben de bu ay üç kere bir tane bildiğim tanıdığım bi çocuk ve yanlarında tanımadığım bi bebek vaya çocuk gördüm ... hayırlısı yorumlar mısınz...

kızlar bugün rüyamda dışardan bir kız çocuğu girdi eve ama nasıl tatlı bir görseniz geldi hemen bilgisayarı açtı amadaha 1yaşında felan eşimle nasıl şaşırdık nasıl açıyor diye sonra onu sevdik ama çok tatlıydı yerimseniben

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

kizlar yorumlariniza ihtiyacim var, ruyamda su an gercektede evde olan hazir cok guzel bir bebek sepeti var. iste o sepet dun gece ruyamda erkek kuzenimin elindeydi benden habersiz almis oynuyor yanlarini parcalamis. gorunce nasil kiziyorum icine de oyuncak bebek koymus galiba icindeki bebek oyuncak mi gercek mi hatirlamiyorum tam. cok uzuluyorum nasil parcalarsin ben onu bebegim icin sakliyordum icinde uyuyacakti diyorum. uzuntumu gercek gb hissettim ruyamda. sonra kuzenim yanlarina bez geciriyor parcaladiklari yerlere, bak diyor boyle belli olmuyor uzulme. diyorumki boyle kullanirim herhalde neyseki die. sonra teyzem geliyor ve diyorki, "cocugun bosuna gunahini almissin bak senin sepetin burda sapasaglam onun oynadigi parcaladigi baska sepet sen o sanmissin.
cok seviniyorum sevincle sepeti elime aliyorum.
bir yorumu olan var mi? ilk kez bir ruyayi nasil yorumlarim bilemedim genelde ruyalarim aynen cikar.
bu arada kuzenim normalde 16 yasinda ama ruyamda bes alti yasindaki haliyleydi.

sizin için yorumlara baktım. Bebek sepeti değil de beşiği var.
Onun anlamı da evli kadın için çocuğa diye yorumlanmış.
Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin inşaallah.
Hem rüyada üzülmek gerçek hayatta sevinmeye işarettir derler.

canim cok tesekkur ederim.
genelde yourmlara gore cikmaz benim ruyalar ne gorduysem o olur cikicaksa eger. bu ay asilama yapildi bana once uzulecegim sonra sevinecegim diye mi yorumlasam diye dusundum.
Insallah senin dedigin gb cikar.
ruyalara pek takilmamak lazim ama genelde ruyalarim cikinca buna takildim acikcasi.
tekrardan tesekkur ederim.

Rica ederim canım.
Her şey gönlünce olur inşaallah.
Mutlu haberini duymak isterim a.s.

Bende 2 gündür rüyamda bir tane balık tutuyorum ilk gece oltayla koca bi balık tuttum, dün gecede denizin içindeydim elimle tuttum 1 tane ama rüyalarada güvenemiyorum artık.Geçen ay neler gördüm neler hepside bebek yorumuydu ama şuan regliyim...ınşallah bu ay gelir meleğim..

kıslar bende ıkı defadır goruorum bı hafta arayla ılkınde test yapıoduk pozitif cıkıoduu ertesi gun dedem vefat ettii ıkkı gun oncede 6 aylık hamıleydım karnım buyumustuu vee dıodum hberkese surprız olacakk bakalımm ruya tabırlerınde gebelık gormek dert tasa demıs hayırlısı.)))))))

canım derinsu ben sonumuzu hiç iyi görmüyorum benim rüyamı okumadın galba erkek çocuk gördüm bacakları nasıl kıllı neanlama geliyor bulamadım

Arkadaşlar bunlarda benim gördüğüm rüyalar daha var ama bulamadımboshayallersmile
şuan hamileyim dün öğrendim yani biyerde geçek oluyormuş rüyalarımız :ecrin_bebek:
allah herkese nasip etsin inşallah:ecrin_bebek::teytey::teytey::teytey::teselli:

Tebrikler nagihan. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…