Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

kızlar banada rüyamda hamilesin diyorlar hatta rüyada test yapıyorum net 2 çizgiyi görüyorum bakalım hayırlısı

haziran ayında gördüğüm rüyada ekim ayında gebe kalacaksın denildi ama bugün adet günüm bakalım hayırlısı.
cumartesi günüde rüyamda test yapıyordum pozitif çıktı bakalım sonuç ne olcak.

bende hamile kalmadan 3 ay önce görmüştüm..rüyamda birisi bana "senin oğlun olacak ve adını SAMET koyacaksın" dedi..3 ay sonra hamile kaldım,ikiz oğullarım oldu.birinin adını Samet koyduk:))

Arkadaşlar bu sayfaları çok okudum hamile kalınca bende yazarım diyordıum dün hamile olduğumu öğrendim...
bende bu bir ay boyunca okadar rüya gördümki hamile kalmama işaret yazsam uzun bi yazı olur sanırım ama bunun ötesinde size tavsiyem Esmaül hüsnayı allahın kudretini çok zikredin çünkü herşey Allahın ol demesiyle olacak bende de öyle oldu....umarım rabbim hiç kimseyi bu lutfa hasret bırakmasın

slm kızlar ben rüyamda dogum yapıyordum hatta annam dogumumu yapıyordu ve şimdi 4+3 günlük hamileyim

ben normaldede surekli ruya goren biriyim.ilk once ruyamda taze incir gordum ve baya etkisinde kalmisitim..sonrasinda sabaha yakin ruyamda mide bulantilarimin oldugunu ve birine"demekki hamilelikte bulanti boyleymis"diye konusurken uyandim aniden.evde test vardi zaten test yaptim ve hamile oldugumu ogrendim.

bende bi gece önce rüyamda bi kız bebek gördüm senin bebeğin dediler kucağıma aldım emzirdim çok sevdim sabah olduğunda inanılmaz halsizliğim vardı psikolojik sandım adetime 1hafta vardı ama biz yinede ogün gidip kan testi yaptırdık pozitif çıkmıştı çok sevindim şuan 10+1hamileyim çin takvimine göre kızım olacak zaten nerdeyse her gece şidetle rüyamda kız bebek görüyorum seviyorum onu hayırlısı bakalım sağlık versin rabbim ilk bebeğim nasılsa cinsiyetin önemi yok

Rüyamda eşimden öğreniyorum hamile oldugumu, artık 2 veresindesin hamileliğin diyor bana, Bu arada daha 10 gun var reglime, ama benimki psikolojikte olabilir çünkü bu ay karar verdik bebeğimizin olmasına.

arkadaşlar geçen aylar içinde sürekli üstüste 1 yaşlarında erkek çocugu gördüm sürekli ağlıyo bende ağlıyorum onunla birlikde sürekli kucagımda tutuyorum.... inş. bebişim vardır da ondan görüyorumdur dedim ama regl oldum 1 nisanda ... bu sabah eşim işe gidince tekrar uyumak için yattım. rüyamda hamileyim ultrasonda bebeğime bakıyorum bebek sürekli gülüyor karnımda bende öle çok mutluyum falan bu şekilde uyandım .. ve arkadaşlar ben 2 gündür falan sürekli miden bulanıyo ama bulanıyo geçiyo başım dönüyo durduk yere acaba üstüne görmüş olabilirmiyim test yapmalımıyım...

Reglime 3 gün var gece yatmadan önce iki ihlas okudum Allahım nolur bebeğim olacaksa rüyamda göster dedim.Rüyamda gebelik testi yaptım pozitif çıktı hemde kıpkırmızı,daha adetime 3 gün var belli olmazki diyorum o arada uyandım saat 3 bucuktu.

Sanırım pskolojik olarak bu rüyayı gördüm.:97::97:

merhabalar,
6 haftalık hamileyim ve bu ilk gebeliğim, ilk tecrübe yani Allahım sağ salim elimize almayı dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah. benim de hamile kaldığım ay iki değişik rüyam oldu. tabi bunu hamile kaldıktan sonra yorumlayabildim. daha öncesi yorumlamadım ümitlenmemek için. ilk rüyam eşimi çıplak görmek oldu kalabalık içinde ben onun çıplak olan yerlerini kapatıyordum başkaları görmesin diye. sonradan araştırdım eşinin erkeklik organını rüyasında gören kadın hamile kalırmış, diğeri de yine adet tarihime yakın beyaz üzerine harika renklerle çiçekler çizilmiş (hala aklımda o çiçeklerin güzelliği renklerin canlılığı) merdiven basamaklarından çıktığımı gördüğüm rüyaydı. arkadaşıma anlatmıştım o da annelik mertebesine yükseliyorsun diye bana yorum yapmıştı sağolsun ama ben yine ümitlenmek istemedim. fakat karnımda adet tarihimden önce kasılmalar değişik ağrılar oluştu ve adet günüm geldiğinde de hiçbir belirti yoktu ertesi gün bir kahverengi leke geldi çok az ve daha sonra çok şükür 6. haftadayım hiç kanama leke vb. şeyler olmadı. Allah herkese, önce annelere sonra bebeklerine sağlık versin.

Kızlar benimde iki gün önce ablam bir oğlum olduğunu görmüş 2 yaşlarında çok güzel bir çocuktu diyor. Aynı akşam yiğenimde bir kızımın olduğunu görmüş. İkiside anlatınca şaşırdım. İkisinide hamile kalacağım diye yorumladım. Çok istiyorum artık benimde bir bebeğim olsun. İnşaAllah buda bana müşdeli bir rüyadır

Merhaba kızlar ben de rüyamda 4 aylık hamile olduğumu ve ilk tekmesini hissettiğimi görmüştüm. Erkek bir bebekti karnımdaki ultrasondaydım o sırada çok enteresandı ve iki hafta sonra hamil olduğumu öğrendim. Şimdi 5 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak ve asıl ilginci ilk hareketetamı tamına 4 ay 3 günlükken hissetim. Allah hepimizin rüyalarını gerçek kılsın ve herkese sağlıklı evlatlar versin

Maaşallah kızlar. Rabbim gördüğünüz rüyaları müjde kılsın sizlere.
uzun zamandır böyle rüyalar göremiyorum ben. Hoş gördüğüm zamanlarda da nasip olmadı.
Mevla Neyler, Neylerse Güzel Eyler.

Ben annemi 7 ay önce kaybettimHamile olduğumu Rüyamda annemin bana yeşillikler arasında beyaz kundağa sarılmış bir bebeği bana uzatıp bak bu senin demesiyle rüyamdan uyandım gidip test alıp yapmakla öğrendimmm ve ağlamaya başladım sevinçten annemi çok özledim ama bu rüyayla onun herşeyi bildiğine eminim artıkkk

hamile kalmadan 1 ay önce kendimi meyve bahçesinde armut ağacının altında gördüm armutlar o kadar büyüktü ki bir tanesini koparıp yedim. uyanınca tabire baktım hamilelik diyordu inanmadım eşime anlattım o da dalga geçti =) o ay hamile olduğumu öğrendim. hamileliğimden 1 ay sonra da bebeğimin cinsiyetini gördüm o da çıktı. hamileleiğim boyunca ne rüya gördüysem bir iki gün içinde çıktı..

Bende bu gece rüyamda regl olduğumu gördüm. Kan görmedim ama annem soruyor adet oldun mu diye evet maalesef oldum diyorum. Burada da regl olduğunu gören hamile kalmış vallahi fena umutlandım bu sefer olmazsa bişeyler çok üzüleceğim

ben de rüyamda eltimi görüyordum. eltimin babası ona bir horoz veriyordu. horoz bir havuzu dolduracak kadar yumurtluyordu. (horoz yumurtlamaz ama rüya işte ) herkes o havuzun etrafında toplanıyordu. bu ne bereketli bir horoz ne kadar çok yumurta yapmış diyordu. sonra benle eşim eltimin koluna giriyorduk. bize de yumurtalardan verirsin diye şaka yapıyorduk. ben eltim hamile kalır sanmıştım meğerse hamile olan benmişim ayrıca annem, kaynanam, kayınbabam, 2 eltim, 2 görümcem de benim hamile olduğumu görmüştü. hepsi de aynı hafta gördü rüyaları. sonraki hafta test yaptım ve hamileydim. çok güzel bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

kızlar bende bugün rüyamda 10 15 tane civciv gördüm.daha öncede rüyamda tavuk görmüştüm eltime anlattığımda o eğer civciv görseydin hamilesin dedem demişti bakalım allahım hayırlara vesile etsin inşallah sabah kan verdim bakalım ne çıkacak sonuç çok ta merak ediyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…