inşallah kızın kübra yoldadır. Allah gönlüne göre versin.Bıraktım rüyaları artık. zaten göremiyorum da.
ama geçen gece rüyamda eltimin bebeğini gizlice göğsüme koyduğumu gördüm. diyorum ki Allahım nasıl bir duyguymuş acaba bir bebeği emzirmek. saklı gizli yapıyorum bunu. tabi süt yok.çünkü benim bebeğim değil o. ne kadar vahim bir durumdayım görüyormusun? yataktan kalkınca utandım kendimden. Kıskandığımdan değil asla. Allah herkesin evladını kendine bağışlasın. 2 gün öncede ağlamaktan kendimi susturamadım.bazen çıldırma derecesine geliyorum. tahammül etme gücümün tükendiğini hissediyorum İmtihan zor. heryer hamile dolu, bebek dolu.Allah en kısa zamanda bu sıkıntımızı gidersin inşallah.
rüyam gerçekleşti hamileyim kızlar....
seni çok iyi biliyorum nagihan.bu topiğin çoğu yerinde yazılarına rastladım. hamile kaldığını öğrendiğimde de çok sevindim. neden mi? Bir umutsuzsun, çaresizin duasına Rabbim cevap verdiği için. Güle güle büyüt bebeğini.Darısı bizim gibi bitmek üzere olan umutlarıyla hala ama hala yol gözleyenlere...
slm kızlar nolur benim rüyama da yorum yazın..
adetime 1 hafta kaldı.
Sabah namazından sonra hep dua edip yatıyorum ALLAH ım hamileysem bana göster diye kaç gündür hep çocuk görüyorum ama bebek değil 2 yaş 3 yaş civarlarında ama hiç biri de benim değil sadece kucağıma veriyorlar. Bu sabah ta namazdan sonra rüyam da aydınlık gökyüzünde parlayan güneşe bakıyordum..
LÜTFEN ACİL YORUM YAZIN bekliyorum bacılarr...
enteresan güzel bir rüya valla özendimBende anlatayım rüyamı:)
rüyamda bir sarayda oturuyordum. Padişah seni çağırıyor dediler. Gittim ve önünde diz çöktüm. Padişah bana bir paket uzattı. Bu senin şehzaden için dedi. Içini açtım küçük, mavi bir erkek gömleği vardı. 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. 3. Ayda cinsiyeti belli oldu. şuan 33+3 aylığım oğlum olacak:)
enteresan güzel bir rüya valla özendiminşallah hayırlısıyla doğumunu da görürsn bn de erkek bebeğim olsun isterim elbette önce hayrılısı tabii..
Bende son bir aydır çok değişik rüyalar görüyorum.
İlk önce çok güzel bir tektaş taktığımı gördüm. Rüyamda gördüğüm tektaş eşimin bana doğum günümde aldığı tektaşın aynısıydı.
Sonra adet olduğumu da gördüm. son iki haftadır da çok güzel bir kız çocuğu görüyorum anahtar oluyor elinde. Dün gece de yengemi ve küçük kızını gördüm. Sizce hamile olabilir miyim ? Test yaptrmak istemiyorum adet günüme var daha... Etksinde çok kalıyorum inşallah hamileyimdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?