Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Hayrlısı canım isyan etmiyorum ama bazen şeytan zorluyo. Önemli olan o anda sabretmek... Rabbim sabredenlerden eylesin ve bu sabrımızı hem bu dünyada hem öbür dünyada mükafatlandırsın inşallah... Anlıyorum seni canım utanacak bişey yokki bunda, hem sen rüyanda görmüşün elinde olan bişey değil. Aslında ne mutlu bize RAbbim bizi çok seviyo demekki böyle bi imtihandan geçiriyo ama artık daha fazla yük yüklemeden muradımıza erdirsin inşallah.

inşallah canım inşallah allahım herkese bu mutluluğu tattısın sonuna kadar evet ben de çok dertliydim ama allah işte verdi evlat banada inşallah sana da senin gibi bekleyenlerede veriri sen kürleri uygula bıkmadan

merhaba arkadaşlar.bende daha yeni hamile olduğumu öğrendim.mart ayı içerisinde 2 defa rüyamda bebek emzirdiğimi gördüm.ve bir rüyamdada yemyeşil futbol sahasına gidiyorum güya maç izlemeye selçuk diye bir futbolcu diyorki "nevgül nerdesinya ben seni arıyorum.o kadar kadın gördüm ama hiçkimseyi sana benzetemedim.hep seni aradım dedi" ve bana bir tarakla bir makas hediye etti.tarak güzel habere makas ise kız evlat demekmiş.güzel haberi aldık çok şükür.bakalım makasmı olacak.hayırlısı allahtan.

bende son 1 haftadır hep erkek bebek görüyorum rüyamada..dünde adet olduğumu gördüm rüyamda..adet günüm geçti test yapmaya korkuyorum(daha önce bebeğimi kaybettim) bir kaç gün daha bekleyesim var test yapmak için..acaba rüyalarım bana işaretmi veriyorki?????

slm kızlar nolur benim rüyama da yorum yazın..
adetime 1 hafta kaldı.
Sabah namazından sonra hep dua edip yatıyorum ALLAH ım hamileysem bana göster diye kaç gündür hep çocuk görüyorum ama bebek değil 2 yaş 3 yaş civarlarında ama hiç biri de benim değil sadece kucağıma veriyorlar. Bu sabah ta namazdan sonra rüyam da aydınlık gökyüzünde parlayan güneşe bakıyordum..
LÜTFEN ACİL YORUM YAZIN bekliyorum bacılarr...

kızlarrrr cevap yazmayacak mısınız :26:

2008 yılında kızıma hamile kalmadan 2 ay once yazmısım buraya rüya gordum diye.. dun gece yine hamile oldugumu gordum. gogsum sut doluydu:) Rabbim cok bekletmeden nasip eder inş 2.yi de..

kızlar ben yaklaşık 10 gün önce çok güzel bi bebek gördüm emziriyordum,gögüslerim kocamandı,süt fışkırıyordu resmen...........dün gecede bi rüya gördüm çokkkkkkkkkkk güzeldi hala duygulanıp ağlıyorum,,bi bebek sesi ağlıyor,sonra anne anne diye beni çağırıyor,sonra yankılı bir erkek sesi bak rabbine sabrettin,inanarak dua ettin,hiç ümidini kesmedin,allah ım sana mükafatını verdi,bak bu oğlunun sesi zamanı geldi,o senin artık diyordu...ben çığlık çığlığa bağrıyordum annecim gel bak babnla bekliyoz,burdayım oğlum hadi gel diyordum,,,öyle etkilendim ki anlatamam,hala ağlıyorum............ve reglm 2 gün geçti ama test yapmaya korkuyorum 3-5 gün daha bekliycem...rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallah....

Arkadaşlar merhaba.Öncelikle Rabbimiz evlat isteyen herkese nasip etsin.Benim 2 oğlum var.Bir kızımında olmasını istiyorum.Eşimle çalışmalara başladık.Bir gece dua edip yattım.Rüyamda mide bulantımın olduğunu görüyorum resmen içimin kalktığını görüyorum.sonra eczanede idrar testi yapıyoruz.Eczacı eğer rengi değişirse hamilesin diyor.Bir kapta idrarımı kahverengiden sarıya döndüğünü gördüm.Eczacı % 90 hamilesin diyor.sonra kendimi hastanede başımda ebe görüyorum.çok kolay bir doğum olmuş.O sıra Komşumu görüyorum bana bebek bezi ve göğüs pedi veriyor. İnşallah Rabbim hayırlı bir kız çocuğu nasip eder bana.

Bende anlatayım rüyamı:)
rüyamda bir sarayda oturuyordum. Padişah seni çağırıyor dediler. Gittim ve önünde diz çöktüm. Padişah bana bir paket uzattı. Bu senin şehzaden için dedi. Içini açtım küçük, mavi bir erkek gömleği vardı. 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. 3. Ayda cinsiyeti belli oldu. şuan 33+3 aylığım oğlum olacak:)

enteresan güzel bir rüya valla özendiminşallah hayırlısıyla doğumunu da görürsn bn de erkek bebeğim olsun isterim elbette önce hayrılısı tabii..

bebek düşündüğümüzü ailemden kimse bilmiyor daha. soran olursa daha düşünmüyoruz erken falan diyorum.
bayramda ablamlara ziyarete gittik, iki ablam eniştem herkes hamile misin diye sordu birden anlamadım. ablam şu an 6 aylık hamile. bende bu aralar kilo aldım biraz, ondan size öyle geliyordur dedim. eniştem yok ablan da ne zaman biraz yol yürüse böyle yüzü senin gibi oluyor falan dedi.

o gece yada iki gün sonra falan bilmiyorum, ablam bana askıda iki gömlek uzatıyordu, biri kırmızı biri maviydi.
ne diyelim hayır olsun

Bende son bir aydır çok değişik rüyalar görüyorum.

İlk önce çok güzel bir tektaş taktığımı gördüm. Rüyamda gördüğüm tektaş eşimin bana doğum günümde aldığı tektaşın aynısıydı.
Sonra adet olduğumu da gördüm. son iki haftadır da çok güzel bir kız çocuğu görüyorum anahtar oluyor elinde. Dün gece de yengemi ve küçük kızını gördüm. Sizce hamile olabilir miyim ? Test yaptrmak istemiyorum adet günüme var daha... Etksinde çok kalıyorum inşallah hamileyimdir...

İnşallah hamilesindir Çok kafanı takma derim bende çok takıyordum bi aralar çok uğraşmıştım olmadı. sonra amaaannnn olmazsa olmasın napalım yani deyip yoluma baktığım ay haberini aldım.

çok teşekkür ederim yorum yaptığın için canım. İnşallah bebişini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin. Darısı benim başıma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…