Ben şuan hamile olup olmadığımı bilmiyorum...Beklenmeyen regl günüm 5 nisan...Bu ay rüyamda hastanedeyim ve ultrasonla karnımda nohut tanesi kadar bir işaret olduğunu görüyorum.Doktor bana ultrason kağıdını veriyor ve ben heyecanlı bir şekilde elimde ultrason kağıdını tutuyorum ve o kağıdın üstündeki nohut tanesi kadar işaret benim bebeğimmiş...
Birkaç akşam sonra yine rüyamda çok ağrım oluyormuş diye doktora gidiyoruz eşimle ve doktor bana önemli birşey yok sadece yumurtan çatlamış onun ağrısı diyor çalışmalara devam gibi bişey diyor...
Zaten bu rüyaları gördüğümdede tahmini yumurtlama günlerimdi çalışmalarımızı yaptık.Gersi ALLAH'a kalmış bişey...
Eğer rüyam doğru çıkarda hamileysem buraya yazarım sonucumu...
valla ben dahil bazı yakınlarım ne rüyalar görmüş
altın bilezik,bebek ama bişe olmadı maalesef
rüya tabirlerinde okuyunca sevinmiştim oysa kii boshayallersmile
herşeyin hayırlısı
Kızlar ben bu rüyayı görmüştüm ama rüyam gerçekleşmedi kırmızıları gördüm...
slm canım tek çevrimiçi olan sensin bende rüyalara çok inananlardanım inşallah rabbim seninde gönlüne göre verir benim regl 6 gün var ama son 4 gündür çok değişik rüyalar görüyorum 9 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz bu aya kadar yani geçtiğimiz 2 ay hiç rüya görmemiştim rüyalarımda şöyle yeni bir beyaz tabak alıyorum eşim bana yeşil boncuklu mavide olabilir gümüş bir yüzük hediye ediyor bir kız çocuğu görüyorum 3 yaşlarında bana çok benziyo ve dan s ediyo ve en son gördüğüm rüya gebelik testi yapıyorum sonuç pozitif acaba bunlar ne anlama geliyordur bilen arkadaşlar yorumlşarsa duacınız olurum
İlk oğlumda doktorum müjdeliyordu rüyamda ,bu bebeğimde ,geçen hafta Annem bana gelinlik giydirdi rüyalara çok inanırım ve çok şükür bu rüyadan 1 hafta sonra öğrendim :)
bende rüyayı kendim çok görüyodum ama ters oluyodu hamile kaldığım ay annem görmüş kucağıma çıplak bir erkek bebek verdiler sen bu ay hamilesin dedi hadi ordan dedim hiç umudum yoktu sonra test yaptımki hamileyim rüyalar düze çıkıyor işte
valla bende bebeğe dair okadar çok rüya gördümki.2 kere ikizlerim olduğunu gördüm hatta emzirdim doğum anını bile gördüm sezeryandı.altın gördüm yüzük gördüm.ama okadar rüyaya rağmen hiç hamile kalamadım.ama arkadaşlarım hakkında gördüğüm bütün rüyalar tuttu hepsi o ay hamile kaldılar.ama kendim için gördüğüm rüyalar hiç tutmadı.geçen ayda rüyamda gelinlik gördüm ama üstüme henüz giymemiştim.güya arefe günü düğünüm varmış eşimle tekrar evlenecekmişiz.gelinliği tutup bakıyorum arkadaş diyoki çok sade almışsın keşke biraz daha gösterişli bişey alsaydın diyo.bende eşime diyorumki vazgeçtim kimseyi düğünüme çağırmıycam kimse bizim ikinci düğünümüze gelmez zaten diyorum.bu rüyadan sonra adet oldum yani yine tutmadı.ama şöylede bişey var tam arefe günü yumurtlama günüm bi alakası varmı bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?