Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

bende yaklaşık 2 aylık evliyim..geçen gün rüyamda test almıştım ve testi yaptığımda çift çizgiyi görünce havalara uçuyodum sevinçten..yanımda annem de vardı.. ilk ay test yaptığımda tek çizgiyi görünce moralim çok bozulmuştu 2. testte de tek çizgiyi görmekten korktum ama rüyanın etkisiyle hemen yaptım çift çizgiyi görebilmek için malesef yine tek çizgiydi..çok üzülmüştüm ama içimde hamile olduğuma dair kuvvetli bi his vardı negatif sonuca rağmen..bikaç gün adetim gecikince aile hekimime gittim.biyandan kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum bi yandan kalbim fırlıcakmış gibiydi..testi kendim yapmaktan korktuum için aile hekimime yaptırdım biraz bekledi sonucu görmek için sonra bana göz kırptı gülümseyerek "hamilesin canım" dedi. bende kadına sarılıp gözümden akan bikaç damla sevinç gözyaşını tutamadım. Harika bi duygu... ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah..

ben de 2 aydır rüyamda hiç sevmeme rağmen tatlı yiyorum hem de ne yemek.geçen ay tel kadayıf yedimm,bu ayda hamile bir arkadaşım var o yanımda onunla revani yicekmişiz ve revanıyi 4-5 yaşlarında bir kız çocuğu getiriyorrr.
var mı acaba anlamııı

Mrb. Arkadaşlar. Bu sayfayı güncellemek istedim.Ara sıra zaten bakıyordum.Elimizde rüyalarımız dan başka umut olmuyor bazen. Bizde tekrar doktora gitme aşamasındayız. Aslında gidesim yok ama napsam bilemiyorum. Hayılısını isteyip dua ettim. yattım. Rüyamda geçen hafta vefat eden babaannemi gördüm.Bi daha gelmemek üzere evden ayrılıyorlarmış.. Ve kendimi bekar olarak gördüm. Görücü geliyormuş. ama ben isyemiyordum. Keşke güzel bir yorum olsada içim ferahlasa.

1 hafta önce gördüm rüyamda çift çizgiyi, ama nasıl olur , olmuyodu nasıl oldu ümidim yoktu diyorum, biri de diyor allahın işi, ümit ondandır.etkisendeyim hala.keşke gerçek olsa, 15 aydır tık yok

mrb kızlar. herkes terketti buraları da benim gibi hala gözü bir umutla yolda olanlar terketmedi galiba. geçen ay denediğimiz tüp bebekte olmadı. o da yetmezmiş gibi kistimin olduğunu öğrendim. adetim bitmesine rağmen hala kasıklarımda ağrı var. tuvaletimi bile zor yapıyorum. doktora gitmedim ama tahminimce kistim büyüdü. mart-nisan gibi gideceğim.
heralde buradaki rüyaları benden çok okuyan olmamıştır. 6,5 yıldır bir ümit bekliyorum işte. bazen o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi. burada rüya gören arkadaşlarınki hep çıktı maşallah.bende görüyorum hiç çıkmıyor. bir türlü olmuyor. annem üzülme diyor. gel de üzülme. o kadar kız kardeşim, yada derdimi paylaşacak kimse var ama ben derdimi dinleyecek bir omuz bulamıyorum kendime.aylar önce hamilelik haberi verdiğim eltim doğurdu. ha bir ümit o doğurana kadar bende hamile kalırım dedim, içim o bebeğe bakarken ezilmez dedim. yine olmadı.Asla isyan etmiyorum. Çünkü biliyorum ki Rabbim herşeye kadirdir. boğazımda koca bir yumru. Rabbim bu yolda emek verenlerin, dileyenlerin, hak edenlerin, hepimizin yar ve yardımcısı olsun. içimi dökmek istedim sadece.

"Allah'a gönülden bağlanıp, ona karşı gelmekten sakınan kimseye, Yüce Allah sıkıntıdan çekip kurtaracağı bir yol gösterir. Ve onu hiç beklemediği yerden rızık ihsan eder. Çünkü kim Allah'a güvenip ona gönülden bağlanırsa Yüce Allah ona yeterlidir." (Talak, 65/2–3)

Son düzenleme:

Allah hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah ........hepimiz için dua ediyorum herzaman sizleri tanımasamda dün gece ilginç bir rüya gördüm...bir ses bana hamilesin diyordu..bende yok benim çocuğum olmuyorki diyordum ona ...nasıl olmuyor sen hamilesin hemde ikiz bebeğe hamilesin ama haberin yok diyordu .....kucağıma bir bebek alıyorum seninde içinde var bundan hemde 2 tane diyordu...sonra test yapıyordum arka arkaya hep çift çizgi çıkıyordu...öğreniyordumki bebeklerim ikizmiş doktor söylüyor..ama ben nasıl taşıycam ikiz bebeği diyorum birden karnım şişiyor aaaa taşıyorum o kadar zor değilmiş diyorum ve çok mutlu uyanıyorum .......

rüyanın gazına gelip gidip test aldım ama belirti başladı sanırım bir kaç damla silince peçeteye gelen lekelenmem oldu kahve renkte ...demekki rüya boş çıktı testi de yapmadım ... hepimiz için hayırlısı ama üzülüyorum işte içimde birşeyler cız ediyor...hergün hamile haberi alıyorum benden çok sonra evlenenlerden senin yokmu daha diyorlar düşünmüyoruz daha diyorum birde onlara anlatmamak için halimi offffffffff....

kızlar bende peşpeşe 3 rüya gördüm ilkinde bebeğim varmış 7 aylıkmış eşimin kucağında gördüm 2. rüyada bir sürü at gördüm seviyodum onları at murattır bilirsiniz 3. rüyamda yeni doğum yapmışım ve bir erkek çocuğu emziriyordum sütüm o kadar çoktuki ağzından taşıyodu ertesi gün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı :)))))) rabbim rüyayla müjdeledi bana ve bana en güzel doğum günü hediyesini verdi o gün doğum günümdü....

ne güzel tebrik ederim gerçekten rüyan haber vermiş sana ...göğüsten süt görmek genel olarak gebelik çıkmış okuduklarıma göre ......ben adet oldum bende gördüm benzer şeyler ama olmadı önümüzdeki aya inşallah

tebrik ederim canım, rüyan gerçek çıkmış. Allah evladını kucağına sağlıcakla almanı nasip eder inşallah

Arkadaşlar çok enteresan bi rüya gördüm bende elimde test kağıdı vardı ama ben nasılsa negatiftir diye bakmıyorum kağıda çok üzülüyorum yanımdada ablam vardı sonuç negatif diyorum ablama ablamda gülümseyerek bana bakıyor ve negatif mi bi bak istersen diyo kağıda bakıyorum ve 'pozitif' yazısını görüyorum, mutluluktan havalara uçuyorum resmen, sonra birden 3 sonuç kağıdı oluyor elimde emin olmak için yaptırdığımı söylüyorum, bu arada adetime 5 gün var, inşallah adet olmam ya, inşallah rüyam gerçek olurr

selamünaleyküm kızlar...

bende 3 ayrı rüya gördüm yakın zamanlarda...
ilk rüyamda: bebeğim ağlamış yan odada yatıyormuş ama ben duymamışım...nasıl üzülüyorum...'annemmmmmm, sen ağladın da be duymadın mı kuzumm' diyorum....o da sanki bana cevap verir gibi hissediyorum...' evet anne ben ağladım sen beni duymadın diyor' alıyorum yavrumu kucağıma...o anda kayınvalidemi, kaynımı görüyorum...utanıyorum kaynımdan...'ben bi bebeğimi emzirip geleyim' diyorum...kendi yatak odama gidiyorum...hem emziriyorum...hemde konuşuyorumm.....' annemmm, babana söyleyelim sana beşik alsın,sen bundan sonra benim yanım yat, ağladığında duyayım diyorum...beşiği koyacağımız yere doğru bakıyorum....o anda uyandım...rüyam o kadar gerçektiki sanki emzirmişim gibi göğsüm sızlıyordu ve rüyamda beşiği koymayı planladığım yöne arkam dönüktü uyandığımda...gözümü açar açmaz ilk yaptığım şey oraya bakmak oldu...çok etkilendim...kaç gün unutamadım rüyamı...

ikinci rüyamda: kayınpederim bana çookk ama çokk güzel bi altın bilezik almış...aynanın karşısındayım yatak odamda...hem koluma bakıyorum hemde aynadan bileziğim nasıl duruyor diye bakıyorum...alla alla diyorum babam bunu bana neden aldiki acaba? çok mutlu oluyorum....

üçüncü rüya: (beklenen adet günüme 1 hafta kalmıştı...içimde bi his sanki hamileyim gibime geliyordu...ama yaptığım testler hep negatif çıkıyordu) gece yatarken rabbime yalvardım...allahım ben çok çaresizimm...hamileyim gibi hissediyorum...çok istiyorum hayırlısıyla bebeğim olmasını dedim....rüyamda: test yapıyorum ve eşimee sesleniyorumm...aşkımmmm hamileyim diye...:)

sonrasında kırmızılar gelmedi ve mucizeme kavuştum...hamdolsun şimdi 7.haftanın içindeyiz...darısı isteyen tüm kardeşlerimeee...öpüldünüz...

amin canım aminnnnnnn. bende bir kaç rüya görüyorum ama hamile kalırsam paylaşıcam sizlerle :)))

allahım inşallah sanada birevlat nasip etsin canım bende sen gibi ümitsizliğe kapılıyordum biri hamile kalsın bende kalırım belki derdim ama olmazdı bi ebek gördüğümde istemesemde severdim bak kıskanıyorda sevmiyor demesinler diye sonrarabim bana umudum bitmişken artık bitti ben hamile kalamam demişken hamile kaldım 5 sene sonra okadar tedavi gördüm ameliyat geçirdim olmadı ama bianda hamile kaldım tabi boş durmadım çörek otu,bal,tarçın,kürü uyguladım 2 ay incir yedim elimde allahım isteyen herkese versin benim dünya tatlısı bir kızım var 18 aylık oldu doğduda büyüyor artık maşalah

Canım benim seni o kadar ii anlıyorum ki... Ben de 9,5 yıllık evliyim. Senin yazdıklarını sanki ben yazmışım gibi okudum. Ancak ben yazsam bu kadar benzerdi... Rabbim isyan ettirmesin. Bende ikizlerime hamile kalmadan önce bi rüya görmüştüm. Ablamın kızı ve oğlu var oğlunun küçük hali oluyo kucağıma alıyorum uyuyacak diye sonra o ablamın kızı oluyo birden ve parmak emiyo. Ablama diyorum ki; oğlun vardı kucağımda noldu diyorum. Ablam bana bakıp gülüyo. Sonra hamile olduğumu öğrendim ikizdi ve biri kız biri erkekti. Üstelik kızım her ultrasona girdiğimde parmağını emerdi...Bazen kara keçiler gelir bana dün gece de onlardan biriydi. Benim kanallarım kapalı o yüzden tüp bebek denedik tam 6 kez. Normal yolla olmaz demedi dr.umuz ama çok zor tabi. Ben bu ay hamilelik belirtilerini yaşamama rağmen adet oldum. Dün gece yattıktan sonra ağladım eşimde anladı ama bişey demedi. Uyumadan önce dua ettim. Allah'ım benim hiç bebeğim olmayacak mı eşimi baba yapamayacak mıyım? diye. Sonra uyumuşum. Rüyamda bana üzülme kızın kübra yolda dediler. Adet olmamış olsam hala acaba derdim ama bunun anlamı nedir anlamadım da. adet olmadan önce de domates yediğimi gördüm. Annem domates candır rüyada dedi. Birinde de kendi göğsümü emdiğimi gördüm. Onda da rüya sahibinin kendine benzeyen kızı olmasına işarettir diyodu. Ablamda rüyasında benim mavi-beyaz bebek ceketi ördüğümü görmüş ama adet oldum maalesef. Hayrlısı olsun ne diyelim...

seni çok iyi biliyorum nagihan.bu topiğin çoğu yerinde yazılarına rastladım. hamile kaldığını öğrendiğimde de çok sevindim. neden mi? Bir umutsuzsun, çaresizin duasına Rabbim cevap verdiği için. Güle güle büyüt bebeğini.Darısı bizim gibi bitmek üzere olan umutlarıyla hala ama hala yol gözleyenlere...

inşallah kızın kübra yoldadır. Allah gönlüne göre versin.Bıraktım rüyaları artık. zaten göremiyorum da.
ama geçen gece rüyamda eltimin bebeğini gizlice göğsüme koyduğumu gördüm. diyorum ki Allahım nasıl bir duyguymuş acaba bir bebeği emzirmek. saklı gizli yapıyorum bunu. tabi süt yok.çünkü benim bebeğim değil o. ne kadar vahim bir durumdayım görüyormusun? yataktan kalkınca utandım kendimden. Kıskandığımdan değil asla. Allah herkesin evladını kendine bağışlasın. 2 gün öncede ağlamaktan kendimi susturamadım.bazen çıldırma derecesine geliyorum. tahammül etme gücümün tükendiğini hissediyorum İmtihan zor. heryer hamile dolu, bebek dolu.Allah en kısa zamanda bu sıkıntımızı gidersin inşallah.

merhabalar....
benim batıma daha çok var...Ama istihare rüyasına yattım.bi bebek kim olduğunu bilmiyorum,beyaz yatakta yatıyor,beyaz tül etrafında,uyuyor.elinde de yapma renkli çiçekler vardı,onlarla uyumuş.rüyada onla uyuyorum,o yatakta,ben yatağın yanında yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…