mrb kızlar. herkes terketti buraları da benim gibi hala gözü bir umutla yolda olanlar terketmedi galiba. geçen ay denediğimiz tüp bebekte olmadı. o da yetmezmiş gibi kistimin olduğunu öğrendim. adetim bitmesine rağmen hala kasıklarımda ağrı var. tuvaletimi bile zor yapıyorum. doktora gitmedim ama tahminimce kistim büyüdü. mart-nisan gibi gideceğim.
heralde buradaki rüyaları benden çok okuyan olmamıştır. 6,5 yıldır bir ümit bekliyorum işte. bazen o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi. burada rüya gören arkadaşlarınki hep çıktı maşallah.bende görüyorum hiç çıkmıyor. bir türlü olmuyor. annem üzülme diyor. gel de üzülme. o kadar kız kardeşim, yada derdimi paylaşacak kimse var ama ben derdimi dinleyecek bir omuz bulamıyorum kendime.aylar önce hamilelik haberi verdiğim eltim doğurdu. ha bir ümit o doğurana kadar bende hamile kalırım dedim, içim o bebeğe bakarken ezilmez dedim. yine olmadı.Asla isyan etmiyorum. Çünkü biliyorum ki Rabbim herşeye kadirdir. boğazımda koca bir yumru. Rabbim bu yolda emek verenlerin, dileyenlerin, hak edenlerin, hepimizin yar ve yardımcısı olsun. içimi dökmek istedim sadece.
"Allah'a gönülden bağlanıp, ona karşı gelmekten sakınan kimseye, Yüce Allah sıkıntıdan çekip kurtaracağı bir yol gösterir. Ve onu hiç beklemediği yerden rızık ihsan eder. Çünkü kim Allah'a güvenip ona gönülden bağlanırsa Yüce Allah ona yeterlidir." (Talak, 65/23)
kızlar bende peşpeşe 3 rüya gördüm ilkinde bebeğim varmış 7 aylıkmış eşimin kucağında gördüm 2. rüyada bir sürü at gördüm seviyodum onları at murattır bilirsiniz 3. rüyamda yeni doğum yapmışım ve bir erkek çocuğu emziriyordum sütüm o kadar çoktuki ağzından taşıyodu ertesi gün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı :)))))) rabbim rüyayla müjdeledi bana ve bana en güzel doğum günü hediyesini verdi o gün doğum günümdü....
kızlar bende peşpeşe 3 rüya gördüm ilkinde bebeğim varmış 7 aylıkmış eşimin kucağında gördüm 2. rüyada bir sürü at gördüm seviyodum onları at murattır bilirsiniz 3. rüyamda yeni doğum yapmışım ve bir erkek çocuğu emziriyordum sütüm o kadar çoktuki ağzından taşıyodu ertesi gün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı :)))))) rabbim rüyayla müjdeledi bana ve bana en güzel doğum günü hediyesini verdi o gün doğum günümdü....
selamünaleyküm kızlar...
bende 3 ayrı rüya gördüm yakın zamanlarda...
ilk rüyamda: bebeğim ağlamış yan odada yatıyormuş ama ben duymamışım...nasıl üzülüyorum...'annemmmmmm, sen ağladın da be duymadın mı kuzumm' diyorum....o da sanki bana cevap verir gibi hissediyorum...' evet anne ben ağladım sen beni duymadın diyor' alıyorum yavrumu kucağıma...o anda kayınvalidemi, kaynımı görüyorum...utanıyorum kaynımdan...'ben bi bebeğimi emzirip geleyim' diyorum...kendi yatak odama gidiyorum...hem emziriyorum...hemde konuşuyorumm.....' annemmm, babana söyleyelim sana beşik alsın,sen bundan sonra benim yanım yat, ağladığında duyayım diyorum...beşiği koyacağımız yere doğru bakıyorum....o anda uyandım...rüyam o kadar gerçektiki sanki emzirmişim gibi göğsüm sızlıyordu ve rüyamda beşiği koymayı planladığım yöne arkam dönüktü uyandığımda...gözümü açar açmaz ilk yaptığım şey oraya bakmak oldu...çok etkilendim...kaç gün unutamadım rüyamı...
ikinci rüyamda: kayınpederim bana çookk ama çokk güzel bi altın bilezik almış...aynanın karşısındayım yatak odamda...hem koluma bakıyorum hemde aynadan bileziğim nasıl duruyor diye bakıyorum...alla alla diyorum babam bunu bana neden aldiki acaba? çok mutlu oluyorum....
üçüncü rüya: (beklenen adet günüme 1 hafta kalmıştı...içimde bi his sanki hamileyim gibime geliyordu...ama yaptığım testler hep negatif çıkıyordu) gece yatarken rabbime yalvardım...allahım ben çok çaresizimm...hamileyim gibi hissediyorum...çok istiyorum hayırlısıyla bebeğim olmasını dedim....rüyamda: test yapıyorum ve eşimee sesleniyorumm...aşkımmmm hamileyim diye...:)
sonrasında kırmızılar gelmedi ve mucizeme kavuştum...hamdolsun şimdi 7.haftanın içindeyiz...darısı isteyen tüm kardeşlerimeee...öpüldünüz...
mrb kızlar. herkes terketti buraları da benim gibi hala gözü bir umutla yolda olanlar terketmedi galiba. geçen ay denediğimiz tüp bebekte olmadı. o da yetmezmiş gibi kistimin olduğunu öğrendim. adetim bitmesine rağmen hala kasıklarımda ağrı var. tuvaletimi bile zor yapıyorum. doktora gitmedim ama tahminimce kistim büyüdü. mart-nisan gibi gideceğim.
heralde buradaki rüyaları benden çok okuyan olmamıştır. 6,5 yıldır bir ümit bekliyorum işte. bazen o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi. burada rüya gören arkadaşlarınki hep çıktı maşallah.bende görüyorum hiç çıkmıyor. bir türlü olmuyor. annem üzülme diyor. gel de üzülme. o kadar kız kardeşim, yada derdimi paylaşacak kimse var ama ben derdimi dinleyecek bir omuz bulamıyorum kendime.aylar önce hamilelik haberi verdiğim eltim doğurdu. ha bir ümit o doğurana kadar bende hamile kalırım dedim, içim o bebeğe bakarken ezilmez dedim. yine olmadı.Asla isyan etmiyorum. Çünkü biliyorum ki Rabbim herşeye kadirdir. boğazımda koca bir yumru. Rabbim bu yolda emek verenlerin, dileyenlerin, hak edenlerin, hepimizin yar ve yardımcısı olsun. içimi dökmek istedim sadece.
"Allah'a gönülden bağlanıp, ona karşı gelmekten sakınan kimseye, Yüce Allah sıkıntıdan çekip kurtaracağı bir yol gösterir. Ve onu hiç beklemediği yerden rızık ihsan eder. Çünkü kim Allah'a güvenip ona gönülden bağlanırsa Yüce Allah ona yeterlidir." (Talak, 65/2–3)
"Allah'a gönülden bağlanıp, ona karşı gelmekten sakınan kimseye, Yüce Allah sıkıntıdan çekip kurtaracağı bir yol gösterir. Ve onu hiç beklemediği yerden rızık ihsan eder. Çünkü kim Allah'a güvenip ona gönülden bağlanırsa Yüce Allah ona yeterlidir." (Talak, 65/23)
allahım inşallah sanada birevlat nasip etsin canım bende sen gibi ümitsizliğe kapılıyordum biri hamile kalsın bende kalırım belki derdim ama olmazdı bi ebek gördüğümde istemesemde severdim bak kıskanıyorda sevmiyor demesinler diye sonrarabim bana umudum bitmişken artık bitti ben hamile kalamam demişken hamile kaldım 5 sene sonra okadar tedavi gördüm ameliyat geçirdim olmadı ama bianda hamile kaldım tabi boş durmadım çörek otu,bal,tarçın,kürü uyguladım 2 ay incir yedim elimde allahım isteyen herkese versin benim dünya tatlısı bir kızım var 18 aylık oldu doğduda büyüyor artık maşalah
Canım benim seni o kadar ii anlıyorum ki... Ben de 9,5 yıllık evliyim. Senin yazdıklarını sanki ben yazmışım gibi okudum. Ancak ben yazsam bu kadar benzerdi... Rabbim isyan ettirmesin. Bende ikizlerime hamile kalmadan önce bi rüya görmüştüm. Ablamın kızı ve oğlu var oğlunun küçük hali oluyo kucağıma alıyorum uyuyacak diye sonra o ablamın kızı oluyo birden ve parmak emiyo. Ablama diyorum ki; oğlun vardı kucağımda noldu diyorum. Ablam bana bakıp gülüyo. Sonra hamile olduğumu öğrendim ikizdi ve biri kız biri erkekti. Üstelik kızım her ultrasona girdiğimde parmağını emerdi...Bazen kara keçiler gelir bana dün gece de onlardan biriydi. Benim kanallarım kapalı o yüzden tüp bebek denedik tam 6 kez. Normal yolla olmaz demedi dr.umuz ama çok zor tabi. Ben bu ay hamilelik belirtilerini yaşamama rağmen adet oldum. Dün gece yattıktan sonra ağladım eşimde anladı ama bişey demedi. Uyumadan önce dua ettim. Allah'ım benim hiç bebeğim olmayacak mı eşimi baba yapamayacak mıyım? diye. Sonra uyumuşum. Rüyamda bana üzülme kızın kübra yolda dediler. Adet olmamış olsam hala acaba derdim ama bunun anlamı nedir anlamadım da. adet olmadan önce de domates yediğimi gördüm. Annem domates candır rüyada dedi. Birinde de kendi göğsümü emdiğimi gördüm. Onda da rüya sahibinin kendine benzeyen kızı olmasına işarettir diyodu. Ablamda rüyasında benim mavi-beyaz bebek ceketi ördüğümü görmüş ama adet oldum maalesef. Hayrlısı olsun ne diyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?