- 8 Şubat 2016
- 282
- 66
- 48
canım hatırladın mı????ne çok şaşırmıştım yaa film gibiVar var canım özelden yaz eklerim, darısı basına Allahım kucagını bos bırakmasın
gününe ne kadar var?sizin problem ne?Eşim dün rüyasında tavuk yumurtluyormuş oda topluyormuş internetten baktık çocuk sahibi olacağına işaret diyor inşallah öyle olur kızlar
bir gelişme var mı?Merhaba kızlar,
Mucizelere inanıyorum belkide rüyam gerçek olmayacak ama buraya yazacağım. Normal yolla çocuk sahibi olmamız zordu en son testte ama Allah ol derse olur ve hep umut ediyorum.
Reglimden sonra rüyamda erkek bebeğim var küçücük çalışıyorum işten gelmişim hemen gögsümü çıkarıp emziriyordum simsiyah saçları vardı.
Bir başka rüyam kimin olduğunu bilmediğim bir bebeğe bakıyorum seviyorum sonra araba ile bir yere gidicekmişiz kalabalık var herkez bebeği bana soruyor hemen gidip alıyorum.
Bu hafta gördüğüm birsürü baklava var hepsi çok güzel gördükçe hayretle bakıyorum yiyorum kolileri açıyorum baklava çıkıyo bunuda sonra yerim diyorum
Bu rüya ile aynı gece kızkardeşim ( bekar ) kendini 2 haftalık hamile görmüş ben kendime yordum takvimime baktığımda 2 haftalık hamile olma ihtimalim çok yüksek.
Şimdilik bu kadar, Allah anne olmayı bekleyen herkezi meleklerine kavuşturur inşallah.
Bu ay hamile değilsem bile hep umutla bekliyor olacağım :)
Lekelenme şeklinde hasta oldum hasta olduğum gün test yaptım silik bir çizgi gördüm ama testlere güvenmiyorum silik çizginin yanında t harfi çıkmış ayrıca, bugün eczaneye soracağım test hatalı mı diye. Hastalığım akıntılı gibi biraz değişik ama zaten hamile kalmam zor bir ihtimaldi son durum böylebir gelişme var mı?
Canım benim maşallah ne güzel bir rüya görmüşsün ve Rabbim sana hamile olmayı nasip etmiş. Darısı benim de başıma inşallah. Bu ay hamile degılım inşallah bir dahaki aya nasip diyelim. Oğluşunu da sağlıkla alırsın inşallah kucagınaBen 7 yıl boyunca evlat hasreti ile imtihan olan biri olarak ara sıra ağlar Allah'a yalvarırdım Allah'ım rüyamda bana evladımı göster diye dua ederdim ama tam 7 yıl çocuğum olmadı ve hiç rüyasını bile görmedim ve hep üzülürdüm rüyamda bile görmüyorum acaba ben anne olamayacak mıyım diye.. Ve 2017 kasım ayıydı bir gece rüyamda bir erkek bebeği gördüm hastanedeydik yeni doğum yapmıştım onu kucağıma alıp inanmıyorum bu bebek benim mi hastaneden çıkınca evimize bizimle gelecek mi diyerek mutluluktan ağladığımı gördüm ve uyandım oturup yatakta ağlamadım tam tersi çok mutlu uyandım sonunda rüyamda bile olsa görmüştüm onu ve eşimi uyandırmıştım heyecanla kalk hayatım ben çocuğumuzu gördüm kalk diye Sevinç'le uyandırıp rüyamı anlatmıştım ve tam 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim hala hamileyim :) daha çok yolumuz var Allah'a emanetiz oğlum da ben de inşallah sağlıklı bir şekilde doğar ve kucağıma alırım bu içimi yıllarca kavuran hasret vuslata erer inşallah. Mevlam hiçbir kadını anne olmaktan mahrum etmesin dilerim ve tez vakitte isteyen herkese de bizlere de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin... amiiiin ecmain
Amiiin canım inşallah darısı isteyen herkesin ve senin başına inşallahCanım benim maşallah ne güzel bir rüya görmüşsün ve Rabbim sana hamile olmayı nasip etmiş. Darısı benim de başıma inşallah. Bu ay hamile degılım inşallah bir dahaki aya nasip diyelim. Oğluşunu da sağlıkla alırsın inşallah kucagına
Hamileyim :)Biz şimdilik korunuyoruz ama bir gece ben de bebiş emzirdiğimi görmüştüm. Sevgisi içimi öyle dolduruyordu ki yine acıksa yine emzirsem diye fırsat kolluyordum rüyamda. :) hayır olur inşaAllah.
Üzülme canım bu ay gördün diye bu ay olmak zorunda değil ki bak ben birkaç ay önce rüya görmüştüm dün öğrendim.Selam hanımlar. Bu başlığı baya okudum ve çok şaşırdım. Çünkü hamileliğe işaret eden tüm rüyaları görmüşüm nerede ise. Ama hamile kalamadım halabir rüyamda mübarek bir zat gelip karnımı gösterip bebeğimin adını söyledi. Sonra peşinden rahmetli babannem gelip bu ay bebeğin olacak dedi. Sonra evime yavru serçe girdiğini gördüm. Sonra camıma güvercin konduğunu gördüm. Sonra asker olduğumu gördüm hatta eşim de asker olduğunu gördü. Sonra eşimin bana kırmızı bir gül verdiğini gördüm. Sonra eşim yavru kediler görmüş. Sonra bir tanıdığımız benim için istihareye yatmış kucağimda bir erkek bebek görmüş. Ki o zatın dedigi de erkekti. Bir tanıdığımız da beni aradı dedi oğluna hamilesin bu ay. Ama ben dün gece hayız oldum. Tüm bu rüyaları ve daha fazlasını bu ay içinde gördüm. Şuan o kadar üzgünüm ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?