Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

buay daha fazla umutluyum, bilmiyorum rüyalar bana ne anlatıyor ama umarım sonuçları güzel olur. rüyamda 2 bebek beşikte yatıyor, biri pembe biri mavi giydirilmiş. nezaman doğdular diyorum kendi kendime :) ve bu rüya yumurtlama günümün gecesi gördüğüm bir rüya. Allah'ım beni inşallah bu kez sevindirir.(herkesi) ikiz bebek olsun diye arzulamıyorum ama ben ikizim. bazen neden olmasın demeden edemiyorum. hayırlısı Allah'tan.

ilk hamileligimde kizimin oldugunu ve havuzda yüzdügünü gördüm hatta adini bile haykirdim
o sebebten ilk ismi rüyamdaki ismidir ikincisinide ben seçtim.üzerinden 7yil geçti...
Suan 2kez hamileyim ve gene hamile kalmadan ewel erkek bebek gördüm oda denizde
yüzüyordu onun içinde endiselendim yanina vardigimda denizde yüzmeyi ögrenmisti aa! bu yasta
nasil çabucak ögrendi diye sasirdim di ve suan hamileyim cinsiyetini bilmiorm ama erkek oldugunu dusnuyrm.

Kızlar bende dün rüyamda bebek emziriyordum daha sonrada bir kuş emzirdim.Böyle emzirdikçe göğsüm seğiriyordu,süt gelirken böyle oluyormuş demekki diyorum rüyamda:) Adetime daha 9-10 gün kadar var.İnşaAllah hamileyimdir :)İlk kez böyle bir rüya gördüm ve emzirdiğimi hissettim :)

Bu arada kuş emzirdiğimide gördüm ya evde bir çift papağanım var,bugün ilk kez çiftleştiler.Sanırım kızım anne olacak :) İnşaAllah beraber anne oluruz :)

Son düzenleme:
selamlar,ben rüyamda bir hastane bahcesınde kucağımda bir bebek onu emziriyordum cinsıytını bılmıyorum ama benım degıldı,öyle uyandım bi panıkle.
Benımde doğurmak üzere olan bi arkadaşım vardı bende ona yordum önce dedim ya bu kız bu gun doğuracak ya da ben hemile kalıcam:))
nitekim ıkısıde oldu aynıgün arkadaşım doğuma girdi onun bebegıde 7 haftalık benım bebeğimde

Rüyafa altın bileziklerim vardı ne demektir ki???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de hamile olmadan önce rüyamda defalarca bir erkek bebek gördüm, yüzünün her çizgisi aklımda, öğrendikten sonra bir daha görmedim henüz ama aynı rüyayı kız kardeşiminde gördüğünü duyunca çok tuhaf oldum, rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah

Adetimin uzerinden baya zaman zaman gecmisti, iki hafta arayla test yaptim negatifti ama hasta da olmuyodum. en son yaptigim testten bi hafta sonra ruyamda test cubugu gordum ama pozitifti bu sefer :) belki olur diye test aliyim dedim o gun ama annem benden once davranip elinde testle geldi. Onunda icine dogmus gibi. Cok sukur pozitifti. Melegim benimle simdi, 17 haftaligiz. İnsallah kucaklarimiza da almak nasip olur bebislerimizi :)

Aynısını dün ben de gördüm hemde çift testle çift çizgi kanda 6.gün çıkmadı ama hala adet olmadım test yapmaya korkutorum

Aynısını dün ben de gördüm hemde çift testle çift çizgi kanda 6.gün çıkmadı ama hala adet olmadım test yapmaya korkutorum

Bende iki aydir erkek bebek goruyorum ruyamda.ilk ay hastanede kaybettim bulamadim sonra buldum.buayda esimin babasini gordum oda benimnoglum mus kendi ismiyle cagiriyordu erkek cocugumu yine oyle buyumus halde bi erkek cocugu gordum.seninbyazdigini okuyunca aklima geldi.ruyamda tv unitesinin camli tarafinda iki tane test var yapiyorum bitane bos otekini yapiyorumnyine yok oylebtest ariyorum falan ruya gormustum ama hic yormadim.yaklasik reglim geceli dokuz gun oluyor bubdokuz icinde 3adet test yaptim .biribozukbcikti bitane daha yaptim negatifti en son negatif testimin saatler sonra silik cizgisini farkettim.hassas testlerdendi.tabi zaman gecti diye dikkate almadim.bugun bu iki liralik testlerden aldim yaptim silik cizgiyi gordum.sanirim hamileyim.daha kan yaptirmadim.ruyalari dikkate almak lazimmis gercekten :)) darisi isteyen herkesin basina.

Bende bugün yaptım anca satler sonra silik çıktı oryaya doğru bozukta olabilşr certain marja benm 12.gün kanda 5.gün çıkmadı umudum yok

Rüyamda ben değil ama eşim gördü ve hemen bana hadi test yap dedi ve sonuç çift çizgi :)

rüyamda yeni doğmuş minicik bir erkek bebek gördüm ben mi ablam mı doğurmuş bilmiyorum ama o gece allahım varsa rüyamda göster diye uyumuştum iki gün sonrada hamile olduğumu öğrendim zaten

Bende 2. Defa hamile oldugumu gördüm bu hafta ilk rüyamı hatırlamıyorum ama bu sabah namaz vakti gördüm beyaz bir elbise var üstünde şezlongta yatıyorum köprü üzerinde eşimle beraber karnım kocaman aa diyorum ben hamilemiyim yok diyorum çok şişmanım heralde sonra yok hamileyim ya diyorum o sırada çınar yapragı düşüp göbeğime konuyor ve birtane daha düşüyor yine göbeğime bir adam foto çekmek istiyor çek diyorum eşim kızıyor hatta. Bizde çok çocuk istiyoruz inşallah hayırlısı olur

2 hafta önce rüyamda kucağımda ikiz erkek bebekler vardı. ama benim değillermiş. çok mutlu oluyorum kucağımda onları görünce çok etkileniyorum falan. aynı gece denizde yüzüyorum ikiz bebek yunuslar geliyor yanıma, yanımda birileri daha var, aa diyolar kalpleri durmuş bu yunusların, ölülermiş meğerse. sonra ben bakıyrum ikisinin de kalbi çalışıyor aslında, bırakın diyorum yüzsünler onlar dönsünler hayata. çok etkileniyoruz sanırım düşünmekten, adet oldum çünkü maalesef. ama çok çok etkilendim belki de bikaç ay içinde gerçek olur rüyalarım..

14 aydır ilk defa bugun ruyamda hamile oldugumu gördüm.
reglime 10 gun kaldı.Rabbim bu ruyamı tez vakitte gerceklestirsin amin.

birinci hamileliğimde de rüyamda kucağıma çok güzel bir erkek bebek geliyor
ikinci hamilliğimde öğrenmeden o ay rüyamda eşim hamilesin dedi. sonra yine rüyamda bir arkadaşımla doktora gidiyorum hamile olduğumu yeni öğrenmiş oluyorum. test yapmadan bir gün önce de rüyamda güzel bir ev satın alıyoruz balkonun altına da ağaç fidesi ekmişler. ben de "bu ağaç büyüyünce bize çok faydası olacak" dedim.

Bende rüyamda ileri gebe iken gördüm karnım büyüktü allah hayırlara çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…