Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Ben hamile kalmadan önce o kadar çok rüya görmüştüm ki 1 yılda ancak hamile kalabildim ve bembeyaz bi güvercin gelip Başıma kondu o ay hamile olduğumu öğrendim 6 aylık doğum yaptığımı gördüm ve gerçekten 6 aylık doğum Yaptım Oğlumu kaybettim 4 ay oldu şimdi tekrar bebek istiyorum rüyamda uzanıyorum karnımda pembe bluz ve pembe bez ayakkabılar var aşkım ne kadar güzel değil mi diyorum evet diyor sonra annem bebek verdi emzirdim Oğluma çok benziyordu hayır olsun inşallah

Sabaha karşı rüyamda eşimle hastanede olduğumuzu, hamile olduğumu gördüm. Uyandım, eşim de o sırada işe gitmek için hazırlanıyodu. Günaydın bile demeden ben hamileyim dedim, hemen test yaptım. Hassas testlerden vardı elimde allahtan, reglim 2 gün gecikmişti ama yinede silik ikinci çizgiyi görüp mutluluktan delirmiştik:)

Bu ruyadan sonra kasimin sonunda hamile kaldim ama bos gebelik oldugu anlasildi ocAk ayinda aldilar.
Bugun esimle baklava yedigimizi gordum biri fistikli biri kaymakli kocamn kocamn cok guzel tabaklarda bn kaymakliyi cok begeniyordum. Adetime cok az var hayirlisi insaAllah Rabbim nasip etsin hayirlisiyla cok istiyoruz.

Bir kiz bir erkek ikizmi olcak yoksa
Rabbim hayirlisiyla tez zamanda isteyen herkese versin..

Way be bu sekilde ruya gorenin bi tek ben oldugunu dusunuyodum meger ne cok warmis 10 aylik ewliyiz we bastan beri cocuk istiyoruz bi kac sefer bebek gordum hamile oldugumu gordum ama en cok beni etkileyen iki ruyamdi ikiside ayni sekildeydi ama farkliliklar war ilkini yaklasik 5 yada 6 ay once gordum ikincisini bi kac gun once gordum bizim bi akrabanin kizinin yeni oglu oldu 3 yada 4 aylik ruyamda oglunu elime weriyo ki al emzir sag gogsumu aciyorum sismis dawul gibi gogus basim kocaman cocugun agzina weriyorum oyle bi sut geliyo fiskiriyo anlatamam adetime 5 gun war insallah hamileyimdir tabirine baktim nur topu gibi bi cocugun olacak en kisa zamanda diyor

Yorumlari okudum da en farklı olan galiba benim.. ben hamile kalacağım zaman ve hamilelik gün 3 4 ayına kadr hep bebek ruyalari görüyordum her çeşit bebek.. hamile bayanlar. Hatta hiç unutmam ilk hamileliğimi öğrenmeden önde sürekli ölü bebekler görüyordum ve korkuc rüyalar sonra hamile olduğumu öğrendim 6. Haftaya geldim en son rüyamda ölü bebekle dolu göl gördüm jenerik oturmus um kucagimda kendi bebeğim ve oraya atmam lazım ben de Ağlıyorum Ataman bırakmam doye sonra öğrendim ki bebek karnında öldü inci hamileliğin de de aynı şey oldu ve bebeğim öldü. 3. Hamileliğin de hep erkek bebek gördüm ve bikere beyaz kefen sarılmış olarak gordum Eyvah dedim buda gidecek ama çok sujur bisy olmadı 2 yaşında bir kızım var. Ama 9 ay boyunca hep bebek gördüm erkek bebek hamile kadınlar ama kötü bişey görmedim ama hep kuru vardı. Hiç bir zaman bunun sebebi bulamadım.. neden böyle oluyor diye....

Her ikî hamileliğimde de bebek emzirdiğimi gördüm ve ikisinde de 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Yani aslında en erken 1 aylık hamileyken öğrenebildiğimiz için sanırım ben hamile kalır kalmaz rüyamda görmüştüm, hala aklıma geldikçe yoğun duygular yaşarım, Rabbim ne kadar büyük, bu nasıl bir mucizedir ki hamile olduğu anneye müjdeliyor . Her iki bebeğimi de çok istemiştim, şükürler olsun ki Rabbim nasip etti. Allah herkesin yavrularını kendilerine bağışlasın inşallah

Kızlar dün gece film gibi bir rüya gördüm. Aksakallı bir dede tebrikler hamilesin bir kızın olacak adını ada koy dedi. İlk defa böyle bir rüya görüyorum ve adetime daha 10 gün var. Başına böyle bisey gelip hamile kalan oldu mu ?

ÇOK İLGİNÇ MERAKLA BEKLİYORUM

Canım gerçekten hamileyim biliyo musun şok oldum ak sakallı dede doğru demiş bide kız olursa ben şok..
inanmıyorum yaa o nasıl rüya film gibi :B RABBİM TEZ VAKİTTE BANA DA NASİP EDER O RÜYADAN VE ARDINDAN HAMİŞLİĞİ :) ÇOK SEVİNDİM YA VE ÇOOOK DA ŞAŞIRDIM

inanmıyorum yaa o nasıl rüya film gibi :B RABBİM TEZ VAKİTTE BANA DA NASİP EDER O RÜYADAN VE ARDINDAN HAMİŞLİĞİ :) ÇOK SEVİNDİM YA VE ÇOOOK DA ŞAŞIRDIM
Bende çok şaşkınım , Allah ım tez zamanda sanada nasip kısmet etsinn inşallah. Eşimde varikosel vardı 25 gün klomen içti, bende adetimin 5. Günü klomen basladım ictim. Sonra o rüyayı gördüm simdide hamileyim darısı basına cnm dualarim seninle

ameliyat olmadı mı yani?eşimde varikosel var da dr ameliyat dedi,sperm hızında mı sorun vardı canım...dr çok ciddi bbişey değil dedi eşim için...bi de çok şaşırdım erkeklerde klomen kullanıyor mu?dr mu verdi eşine?lütfen en kısa zamanda cvp yaz..bende ilk bebek düşündüğüm aylarda klomen kullandım dr verdi,işe de yaradı yumurta büyüdü ve çatladı bende sorun yokmuş meğerse eşimdeymiş sorun.şimdi bana detaylı yazar mısın?eşin senin kullandığın klomenin aynısını mı kullandı yoksa erkekler için farklı bi klomen mi var????kaç gün kullandı???ve hangi dönemlerde kullandı yani sen adetliyken mi kullandı..ayyy çok uzuuun ve karışık oldu farkındayım ama beni anlıyorsun umarım.bebek olmayınca insan herşeyi denemek istiyor..sevgileerr

Anlamaz mıyım canım aynı duyguları yasadım. Doktor vermedi ilacı eşime 3 ay bekleyelim yine düsük cıkarsa sperm sayısı ameliyat ozaman dedi. Benimde beklemeye sabrım yoktu. İnstgramda bi sayfada okudum. Bayanların kullandıgı klomenin aynısı,ilac kutusunun içinde kullanma talimatı var orda da yazıyor erkekler için sperm sayısı arttıcı 25 gün içiyo 5 gün dinlenip tekrar başlıyor, 6 aylık bi tedavi süresi ama bizim Allaha sükür ilk ayda oldu. Bide hergün 1 kaşık keçiboyunuzu pekmezi yedirdim. Tadı pek güzel degil ama şurup niyetine diye diye içirdim. Google yaz klomen erkeğe faydası diye orda da cıkıyor :) Yumurtalama günümde hergün iliski oldu sadece 1 günü atladık. Bide yumurtalamadan bikac gün once cinsel pehriz yaparsaniz sperm kaliteli oluyormuş. Allah ım biran önce sanada nasip kısmet eder insallah canımm..

Bu arada ikimizde yanı klomeni kullanıyorduk ama bana kist yaptı bebekte var kistte :) hareketli sperm sayısı azdı, ileri hareketli falan yaziyodu hep düsüktü canım

Arkadaslar bn hic bebekle ilgili ruya gormedim simdiye kadar ama bu ay ruyamda 2 kere idrar testi yapiodm pozitif cikiodu snra kan degerimi goruyordum bi 200 bide 400lu degerler oluyodu cok seviniyordum gercektende 2 kere idrar yaptim pozitif cikti ilk degerim 208 di ikinci kan degerimde 440 yani bildiginiz ruyam cikti Allahim tamamina kadar surdurup hayirli saglikli cocuk nasip etsin insallah
Ve isteyen herkese nasip etsin hayirli hayirli

cevap verdiğin için teşekkürler canım...bende bu ay ilk işim klomen alıp koccişe içiriyom...diğer dediklerini zaten yapıyom canım cinsel perhiz falan,nasip yani bi de klomen kullanalım...o kistte ciddi bişey değil hiç korkma canım doğum da temizlenir..ne kadar mutlu oldum bilemezsin rüyanın gerçek olmasına canım

Bu arada ikimizde yanı klomeni kullanıyorduk ama bana kist yaptı bebekte var kistte :) hareketli sperm sayısı azdı, ileri hareketli falan yaziyodu hep düsüktü canım
face kullanıyon mu kuzum? bi de instagram varsa ekleşelim mi?oraya daha sık giriyom..kabul edersen özelden yazarım ismimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…