Ben bebeğimi kaybettikten sonra rıza hocayı bir daha görmek istemediğim için eşim gitti son bir kez konuşmaya, aynısını eşime de demiş, o hikaye gitti bitti unutun artık hemen en kısa sürede eşin hamile kalsın ve bana gelsin demiş, o hikaye dediği benim bebeğim, hayallerim, umutlarımdı, çok üzülüp, çok sinirlenmiştim, ama çoğu dr. olaya farklı bakıyor sanırım, işleri bu belki de böyle düşünmek zorundalar, ben bu sefer rıza hocayı dinlemedim tabi ki, sezeryanla doğum yaptığım için en az 6 ay beklemeyi düşünüyorum yeni gebelik için, gittiğim tüm dr.lar da böyle olması gerektiğini söylüyorlar...
Feriha81, cnm çoook çok geçmiş olsun

şok oldum desem şimdi. Ben de 7 haftalık 2 günlük hamileyim,
tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Şu an tüp bebek merkezindeki doktor takip ediyor. Ancak öncesinde öevremizden Prof DR Rıza Madazlı'yı öneren olmuştu, o nedenle ona gitmeyi düşündüm...ancak şimdi bi tuhaf oldum desem, hatta randevu de almıştım, ilk gidişim olacak. Bebeğini sezeryanla aldılar, öyle mi? Peki şu an nasılsın, tekrar hamile kaldın mı, yoksa bekleme süresinde misin daha?
Benim 5 haftalıukken ultrasonda içte kanama birikintisi görmüştü doktor, o nedenle hemen iğne yapt (proluton depot), o günlere kadar gece bile kramp ağrılarına uyanıyordum, ancak durumun anormal yada normal oldugunu bilmiyordum. İğneden sonra rahatladım, ancak crinone jel kullanıyorum, sabah akiam. Arada miniki batmalar oluyor ve de turuncu akıntı (jelle birlikte geliyor) bu demek ki kanama var. Ancak doktorum son muayeneden 2 hafta sonrasına randevu verdi, yani daha haftaya.

İnsan tedirgin oluyor.
Peki sen o dönemde sadece Rıza beye mi gidiyordun, aradaki süreçte başka doktora gidiyor muydun?
Ayrıca şu anda hamile olsan kime gitmeyi düşünüyorsun? Ben Nişantaşına yakınım, ama gebelik takibi için kesin içime sinen doktorum yok henüz.
Bilgi verebilirsen sevinirim, tekrar çok üzüldüm durumuna cnm, umarım en kısa zamanda sağlıkla bebişini kucağına alırsın...