Rza Madazl

Canim biz bu sali gittik kendisine Acibadem Bakirkoyde sali gunleri muayene ediyor ama randevu almak cok zor erken randevu alman gerekiyor . Sanirim 350 tl muayenesi bizim saglik sigortamiz karsiladigi icin biz para vermedik ama kesinlikle tavsiye ederim herseyden once cok pozitif bir doktor.

şimdi arkadaşımdan son bilgiyi aldım şu anda rıza bey onun hamileliğini takip ediyor tüm hamileliklerini takip ettiği hastalar için muayne ücreti 250 TL ve ilk 4 ay bir kontrol ücretli bir kontrol ücretsiz ilk 4 ay üç haftada bir muayne oluyor sonrasında ayda birde dönüyor.
ama sadece 2 li tarama- dopler ve benzeri kontroller için gelen yada bir kontrollük başka doktorun yönlendirmesiyle gelen dışardan hastalar için 350 TL sektereti ücreti alırken devamlı hastasımısınız diye soruyormuş bilginize

İnsana karnındaki bebeğin hastalığını unutturduruyor... Net ama yumuşak konuşuyor. Durumu öyle güzel açıklıyor ki kişinin soracak sorusu kalmıyor. İyi ki Rıza hocayı buldum. Omfalosel nedir, neler yapılır hepsini öğrendik ve bebeğimizi sağlıklı kucağımıza aldık. Doğumuma da girdi, bebeğimin ameliyatınıda takip etti. Yani herşeyle ilgilendi.

arkadaşlar gitmeyi düşünüyorsanız ve soru işareti varsa kafanızda bir dakika bile beklemeyin derim. ben böyle pozitif, böyle bilgili bir doktorla daha önce karşılaşmadım. riskli gebelik sınıfında olan ikiz gebeliğimi takip ediyor ve kendimi emin ellerde hissediyorum. riskli gebeliği olanlara rıza beyi şiddetle tavsiye ediyorum..

bende muyene oldum rahimim kalp şeklindeydi 22 haftalık erken doğum yaptım ama doktor bunun erken doğum sebebi olmadığını hatta erken doğumun sebepsiz olabileceğini söyledi.
enfeksiyon dan falan değilmiş ne o zaman kafam çok karıştı....
tekrar hamile kal dedi...

senin ilk cümlen varya net ama yumuşak konuşuyor insanın diyecek lafı kalmıyor. aynen yaaaaaaaa bir sürü sorum vardı kaldım öyle. soruda soramadım...

resmen hayran oldumm....muayene ücretleri
ve özel mauyenehanesi nerede bilen bana özel mesajla ulaşabilir mi

ben de 3. bebegımı yenı kaybettim ve cidden güvenebileceğim bi doktor arıyorum

merhaba sizin yaşadığınız durum ile karşı karşıya kaldım . siz ne yaptınız . 23 haftalık hamileyim sol böbrek tespit edilemedi . sol ayak kısa denildi. ne yapacağımızı şaşırmış durumdayım . amiosentez yapıldı kromozom da sorun gözlenmedi. kanuni sultan süleyman E.A hastanesine gidiyorum . bu çarşamba 2 nci konseyime gireceğim . nette araştırma yaparken size denk geldim . tecrübeleriniz ve yaşadıklarınız benimle paylaşırsanız çok memnun oluyorum . tşkler..

ceylinsu arkadaşımıza nasıl ulaşabiliriz onun yaşadıklarını çok merak ediyorum. birbirimize benzeşen durumlar yaşıyoruz.

slm ben ceylinsu bana ulaşmak istemişsin hangi konuda yardımcu olabileceğimi anlamadım

Uzun yıllardır varolan bir rahatsızlığım dolayısıyla gebeliğim riskli gebelik kategorisine giriyordu. Bu sebeple birçok kişinin önerisiyle Rıza Madazlı'ya gitmeye karar verdim. Bu kararımda burada okuduğum yorumlarında etkisi vardır. En iyisi olsun, aklımızda hiç bir soru işareti kalmasın istedim. Gebeliğimin başından itibaren takibimi Rıza Madazlı yaptı. Herkesin bahsettiği gibi çok pozitif ve rahat bir doktor. Sonradan anladık ki fazla rahatmış...

Ben riskli bir gebelik geçirdiğim halde bana senin hiç birşeyin yok deyip durdu hep, takiplerimi uzun aralıklarla yaptı, en erken 5 hafta sonrasına çağırdı beni.
Kendisinin bu rahatlığı ve güveni iyi bir özellik gibi gözükse de bir süre sonra beni tedirgin etmeye başladı. Her şikayetime normal, birşeyin yok diyordu.
En son 25. Haftamda gördü bizi, bebeğe giden kan akımlarında azalma var ama önemli değil herşey yolunda diye eve yolladı beni. Bundan tam 2.5 hafta sonra ben de ciddi bir tansiyon yükselmesi oldu. Cerrahpaşaya yatırdı beni. Sonuç olarak preeklampsi olmuşum. Hastanedeki doppler kontrollerinde kan akımlarda sorun olmasından dolayı bebeğin hiç beslenmediği ve 3 hafta geri kaldığı ortaya çıktı. 4. Günün sonunda 28. Haftamda doğum gerçekleşti. Bebeğim 31 gün yaşadı, dayanamadı kaybettik.
Tüm bu yaşananlara inanamıyorum, herkesin olduğu gibi benim bebeğim de çok değerliydi sorun çıkmaması için herşeyime dikkat ettim, ne yapılması gerekiyorsa yaptım ,en iyi doktoru seçtim ama olmadı.
Eğer ki RIZA MADAZLI ben de varolan sorunu biraz daha önemseyip, şikayetlerimi dinleyip anlasaydı ve önlemini önceden alsaydı belki de tüm bunlar başımıza gelmeyecekti, bebeğim de şu an yanımda olacaktı.
Burada hep çok olumlu şeyler yazılmış, ama benim başıma da bunlar geldi.
Doktorunuz alanında en iyi, en mükemmel doktor olabilir ama , en ufak şikayetinizi dahi ciddiye almadığını hissederseniz bir kez daha düşünün lütfen...

Aynı refihan arkadaşın dediği gibi bende Rıza hocaya gitim erken doğum yaptım. Ben doğumdan sonra gitim bebeğimi kaybetim hocam dedim erken doğum yaptım dedim ben daha yeni doğum yapmışım git hamile kal ,bebeğimi kaybetişim o konuyu kapat falan dedi şok oldum ve çıktım bence hoca çok rahat erken doğumumun sebeplerini sordum o olmuş bitmiş geç yeniden hamile falan kal dedi bana ben zaten ruh halim berbet hoca çok rahat....biraz aşırı fazla rahat

Ben bebeğimi kaybettikten sonra rıza hocayı bir daha görmek istemediğim için eşim gitti son bir kez konuşmaya, aynısını eşime de demiş, o hikaye gitti bitti unutun artık hemen en kısa sürede eşin hamile kalsın ve bana gelsin demiş, o hikaye dediği benim bebeğim, hayallerim, umutlarımdı, çok üzülüp, çok sinirlenmiştim, ama çoğu dr. olaya farklı bakıyor sanırım, işleri bu belki de böyle düşünmek zorundalar, ben bu sefer rıza hocayı dinlemedim tabi ki, sezeryanla doğum yaptığım için en az 6 ay beklemeyi düşünüyorum yeni gebelik için, gittiğim tüm dr.lar da böyle olması gerektiğini söylüyorlar...

Feriha81, cnm çoook çok geçmiş olsun şok oldum desem şimdi. Ben de 7 haftalık 2 günlük hamileyim, tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Şu an tüp bebek merkezindeki doktor takip ediyor. Ancak öncesinde öevremizden Prof DR Rıza Madazlı'yı öneren olmuştu, o nedenle ona gitmeyi düşündüm...ancak şimdi bi tuhaf oldum desem, hatta randevu de almıştım, ilk gidişim olacak. Bebeğini sezeryanla aldılar, öyle mi? Peki şu an nasılsın, tekrar hamile kaldın mı, yoksa bekleme süresinde misin daha?
Benim 5 haftalıukken ultrasonda içte kanama birikintisi görmüştü doktor, o nedenle hemen iğne yapt (proluton depot), o günlere kadar gece bile kramp ağrılarına uyanıyordum, ancak durumun anormal yada normal oldugunu bilmiyordum. İğneden sonra rahatladım, ancak crinone jel kullanıyorum, sabah akiam. Arada miniki batmalar oluyor ve de turuncu akıntı (jelle birlikte geliyor) bu demek ki kanama var. Ancak doktorum son muayeneden 2 hafta sonrasına randevu verdi, yani daha haftaya. İnsan tedirgin oluyor.
Peki sen o dönemde sadece Rıza beye mi gidiyordun, aradaki süreçte başka doktora gidiyor muydun?
Ayrıca şu anda hamile olsan kime gitmeyi düşünüyorsun? Ben Nişantaşına yakınım, ama gebelik takibi için kesin içime sinen doktorum yok henüz.
Bilgi verebilirsen sevinirim, tekrar çok üzüldüm durumuna cnm, umarım en kısa zamanda sağlıkla bebişini kucağına alırsın...

Bu dr gitmeyi dusunebilirdim ancak son yazilanlar urkuttu beni
Benim ikk gebeligimde riskli gebelik uzmami takip etti rahatti beni korkutmazdi aylarca nidilat icyigimi bilmeden yasafim saglikla ohlumu kucakladim

Bu dr gitmeyi dusunebilirdim ancak son yazilanlar urkuttu beni
Benim ikk gebeligimde riskli gebelik uzmami takip etti rahatti beni korkutmazdi aylarca nidilat icyigimi bilmeden yasafim saglikla ohlumu kucakladim

Öncelikle herkese geçmiş olsun ve Allah bir daha yaşatmasın..
Rıza hocanın hamileliğimin ilk gününden beri hastasıydım, hiçbir riskim olmadığı halde bebeğimi 35. hafta dekolman sebebiyle kaybettim, kendisinin fazla rahat ve ihmalkar olduğunu kesinlikle düşünmüyorum, bazı durumların önüne geçemezsiniz , eğer preeklampsi olacaksanız olursunuz, bunun önlemi yoktur, doktorun sizi daha sık takip etmesi , sizi paniğe sürüklemesi olsa olsa süreci hızlandırır. Rıza hoca hamile kadının rahat ve stressiz olmasına çok önem veren , çoookk iyi bir doktor. Benim bu acı deneyimi paylaştığım dönemde , hayatımı ve rahmimi kurtardı (başka doktorun bu operasyonu yaptığını düşünemiyorum bile ) ,bunu atlatmama biraz daha rahatlamama sebep oldu ve iyi ki benim doktorumdu. "O olay bitti unutun" derken, sizin bebeğinizin önemli olmadığını kastetmiyor, eğer benim kadar doğum sonrası kendisiyle görüşmüş olsaydınız, aslında kendisinin de ne kadar üzüldüğünü görebilirdiniz. Fakat doktorların daha dik ve sağlam durup bu acıyı yaşamış ailelere moral vermeleri gerekiyor ve inanın hemen gebe kal derken, bu acının tek çaresinin yeni bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum olduğunu kastediyor. Bu üzüntülü dönemde biz kadınlar çok hassas ve yıkılmış oluyoruz ve bazı şeyleri yanlış anlayabiliyoruz, biraz da bu açıdan bakalım lütfen. Bundan sona bir mani çıkmaz ise her zaman Rıza hocamın hastası olmaya devam edeceğim ve mükemmel bir doktorum olduğu için huzur içinde olacağım.

ben evlenmeyi düşünüyorum ama evlenmeden önce daha önceki rahatsızlıklarım hamileliğe engel mi merak ediyorum sırf bununiçin rıza bey'e gideceğim. alanında en iyisi olmasını istiyorum, sizce iyi bir seçim mi? bugüne randevu aldımda.

arkadaşlar dün akşam rıza beyle görüşmeye gittim ve açıkçası pek memnun kalmadım. önceki rahatsızlıklarımla ilgili tüm raporlarımı toplayıp götürmüştüm, hamile kalmakla ilgili sorunum olur mu diye sormak için. bana söylediği şey: bu işler şimdiden belli olmaz evlenip çocuk yapmaya çalış ondan sonra görürüz gibisinden birşeyler, dalga geçer gibi. getirdiğim raporlara da yalandan baktı, öylesine de ultrasona soktu ne film istedi ne bişey resmen başından savdı. evet biraz risk olabilir omurga rahatsızlıklarında ama napıcaksın hamile mi kalmayacaksın gibi önemsemez şekilde konuştu. evet hamile kalıcam da bunun için nelere dikkat etmem lazım, riskim hangi seviyede, hamilelikte ne kadar kilo almam lazım bunları konuşmak için gitmiştim hiç ilgilenmedi ayrıca da daha evlenmeden oraya gittiğim için de sanki ona komik geldi gibi göründü. istediğim zaman giderim yani bunu doktoruma soracak değilim herhalde, akşam 7.30 da gittim içerde 10 dk bile durmadım, kurumum acıbadem muayene parasını ödüyor ayrıca kendim de fark ödedim koskoca bir hiç için. allah izin verirse ilerde gebelik düşünürsem ona gitmeyi hiç düşünmüyorum, önce hastasını önemsemeyi öğrensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…