Merhaba,ben 2.5 ay süren bir hamilelik geçirdim ve bebeğimin kalbi durması nedeni ile alındı patoloji sonucu kısmi mol çıktı ve her hafta kan veriyorum ve acil olarak Rıza beye gitmek istiyorum.Ben Ataşehirde oturuyorm muaynanesi Nişantaşındaymış ve eşim aramış ücreti 350 tl'imiş ama 250 olduğunu sölediniz tşk ler..ve sormak istediğim şu anadolu yakasında herhangi bir hasteneye geliyor mu doğum veya kontrol için yada karşıda hangi hastanelerde bana çok uzak olmasında korkuyorum sonuçta hamile olunca yerin yakınlığı çok önemli.ayrıntılı bilgi paylaşabilirmisin tşk'ler.
Canim biz bu sali gittik kendisine Acibadem Bakirkoyde sali gunleri muayene ediyor ama randevu almak cok zor erken randevu alman gerekiyor . Sanirim 350 tl muayenesi bizim saglik sigortamiz karsiladigi icin biz para vermedik ama kesinlikle tavsiye ederim herseyden once cok pozitif bir doktor.
İnsana karnındaki bebeğin hastalığını unutturduruyor... Net ama yumuşak konuşuyor. Durumu öyle güzel açıklıyor ki kişinin soracak sorusu kalmıyor. İyi ki Rıza hocayı buldum. Omfalosel nedir, neler yapılır hepsini öğrendik ve bebeğimizi sağlıklı kucağımıza aldık. Doğumuma da girdi, bebeğimin ameliyatınıda takip etti. Yani herşeyle ilgilendi.
arkadaşlar bebeğimin göbek kordonunun 1 tanesinin olmadığı,sağ böbreğinin olmadığı,feburunun yani bacak kısmının kısa olduğu söylendi.bu durumda amniosentez yaptırdık ayrıntılı usg ye girdiğimde 18 haftalıktım şimdi 22 haftalıkta yine giricem usg ye sizce gelişmişmidir ya :CüvCüv:
Aynı refihan arkadaşın dediği gibi bende Rıza hocaya gitim erken doğum yaptım. Ben doğumdan sonra gitim bebeğimi kaybetim hocam dedim erken doğum yaptım dedim ben daha yeni doğum yapmışım git hamile kal ,bebeğimi kaybetişim o konuyu kapat falan dedi şok oldum ve çıktım bence hoca çok rahat erken doğumumun sebeplerini sordum o olmuş bitmiş geç yeniden hamile falan kal dedi bana ben zaten ruh halim berbet hoca çok rahat....biraz aşırı fazla rahat
Ben bebeğimi kaybettikten sonra rıza hocayı bir daha görmek istemediğim için eşim gitti son bir kez konuşmaya, aynısını eşime de demiş, o hikaye gitti bitti unutun artık hemen en kısa sürede eşin hamile kalsın ve bana gelsin demiş, o hikaye dediği benim bebeğim, hayallerim, umutlarımdı, çok üzülüp, çok sinirlenmiştim, ama çoğu dr. olaya farklı bakıyor sanırım, işleri bu belki de böyle düşünmek zorundalar, ben bu sefer rıza hocayı dinlemedim tabi ki, sezeryanla doğum yaptığım için en az 6 ay beklemeyi düşünüyorum yeni gebelik için, gittiğim tüm dr.lar da böyle olması gerektiğini söylüyorlar...
Bu dr gitmeyi dusunebilirdim ancak son yazilanlar urkuttu beni
Benim ikk gebeligimde riskli gebelik uzmami takip etti rahatti beni korkutmazdi aylarca nidilat icyigimi bilmeden yasafim saglikla ohlumu kucakladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?