Rza Madazl

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun birdaha aynı zorlukları yaşatmasın. Hayırlısıyla sana yeni bebiş versin.Yaşadıkların daha çok yeni bir süre bu konuyu atsan kafandan daha lohusa sayılırsın bir iki ay en azından düşünmesen daha iyi olur gibi geldi ama tabi sen bilirsin.
Bide özel değilse Rıza hocaya gitmene neden eşin izin vermiyor anlatırmısın merak ettim

gittiğimiz doktr eşimin ailesinden denecek kdr yakın ve rıza madazlıyla aynı hastanede ve internationalda doktor rıza madazlıya gidersek tahir aslanın da duymasından korkuyor . ama çok endişeliyim tabi ki kötü bir doktor değil ama neden daha iisi olmasın.

O zaman sende Rıza Beyin muaynehanesine git durumu danış. Üstelik şu andaki doktorun yüksek riskli gebelik konusunda uzmanmı bilmiyorum ama uzman değilse zaten onun seni Rıza Beye yönlendirmesi gerekiyor. Sonuçta kötü bir deneyim yaşadın. Bir sonrakinde yaşayacaksın diye bir gerekçe yok tabikide ama yinede riskli gebelik uzmanının takibine girmen çok daha doğru bişey.

arkadaslar bu rıza madazlıya randevu almak kolay degıl dıyorlar dogru mu ayrıca sıgortayla anlasması var mı ssk ıle yanı muane sı ne kadar aydınlatırmısınız bende 38 haftalık sezeryanla dogum yaptım ve bebegım dogar dogmaz öldu ben göremeden morga koydular melegımı yardımcı olurmusunuz rıza bey konusunda

slm Bende rıza hocaya gidenlerdenim Malesef benim gebeliğimde sorun yaşandı 3 aylık hamileyken yapılan testlerde bebeğimin ense kalınlığı fazla çıktı .Davn sendromu olup olmadığını öğrenmek için ya aminiyo sentez yada plesentadan parça almak gerekiyordu aminiyo sentez için 16 haftayı beklemek lazımmış oyüzden plesentada karar kıldık gezmediğimiz doktor kalmadı kimse cesaret edemedi en son rıza hocaya gittim.Allah razı olsun elini taşın altına koydu okadar bilgili bir insanki kendinizi rahat bir şekilde teslim ediyorsunuz çünkü emin ellerdesiniz ogün operasyonumu gerçekleştirdi ve malesef sonuç dawn sendromu çıktı.Tabi yıkıldık ama erken teşhisle daha büyük acıları yaşamaktan kurtulduk diyebilirim

arkadaşlar ben rıza hocanın düzenli hastasıyım randevu alırken başından beri hiç zorlanmadım. Gerçi ben her gittiğimde birsonraki randevumu alıp çıkıyorum oda 1 ay sonraya tekabul ediyor. Arada acil bişey için gidiyosamda arayıp söylüyorum genelde son hasta olarak bana bakıyor ama ben beklemeyi göze alıyorum. ılk defa gidecekler için söyleyeyeyim 15 gün sonrasına en fazla 3 hafta sonrasına rahatlıkla randevu alabilirsiniz. Ama hemen bir iki gün için biraz zor . Acil durum içinse genelde başka doktorlar yönlendirme yapıyor yönlendirmeyi yapan doktor kendi ayarlıyor diye duymuştum. Rıza beyin ssk ile de özel sağlıklada anlaşması yok ayrıca muaynehanede kredi kartıda geçmiyor. Fakat kendisi Cerrahpaşanın anabilimdalı başkanı belki orda muayne ediyordur ben bilmyorum.

hangı hastaneede nereye gıdıyorsunuz ve ne kadar ucretı

Ben muaynehanesine gidiyorum son fiyatlar ne oldu bilmiyorum. Genelde anabilimdalı başkanı olanların ücretleri farklı oluyor diye duymuştum ben eski hastasıyım ücrette bir değişiklik olmadı 230 TL ödüyorum hastanedeki ücretleri bilmiyorum Bakırköy acıbadem ve İnternational Hospitaldede hasta bakıyor Rıza Hoca

Canım ben yeni randevu aldım kendisinden nisan ilk haftası için asistanı ücretinin 230 TL oldugunu söyledi, International ve Acıbadem Bakırkoyde ki muayne ücreti ise 245 TL .

bende iki hafta önce doktorumun yönlendirmesiyle rıza beye gittim ve aradım acil olduğunu söyleyerek amniyosentez yaptırmam gerektiğini söyledim ertesi güne hemen randevuyu alabildim demekki şanslıydım ne diyim allah sonumuzu hayır etsin hala sonuçları bekliyorum

merhaba benide doktorum ayrıntılı usg için rıza beye yönlendirdi bi sorun yok bebek sağlıklı ama o bu işin uzmanı daha detaylı inceleme olsa daha iyi olur ikinci bir göz görmesi daha iyidir olurya sonradan vah tüh etmezsiniz dedi bu doktorda ayrıntılı usg yaptıranlar acaba nelere bakılıyo öyle hani 5 dk. bakıp kaldırıyomu bu ilk bebğim tüp bebek ile hamile kaldım hiçte bi bilgim yok yakınlarımdada yaptıran olmamıs bu incelemeyi acaba nelere bakılıyo her uzvunu ayrı ayrı inceliyomu renkli usg gibimi 3D - 4D bi usgmi 20+2 haftalık hamileyim beni bilgilendirirseniz sevinirim

Arkadaşlar bende rıza madazlıdan randevu alıp gitmek istiyorum çok yoğunmuş sanırım artık, hayırlısı bakalım, ilk bebeğimini preeklemsi nedeniyle kaybettim, şimdi, tekrar hamileyim, hayırlısı bakalım

bende rıza beye gidiorum ilk doğumumada o karar vermişti..cerrahpaşada olmuştu doğum.salı ve perşembe günleri öğlene kadar cerrahpaşada.yalnız ben özel yerine gidiyorum.ben randevuda hiç sıkıntı yaşamadım muayeeden sonrada bi sonraki randevumu alıp çıkıyorum.herkesin dediği gibi işinin uzmanı ve çok rahatlatıcı.

rıza bey hakkında yazılanlar harici daha detaylı bilgi verebilecek olan var mı
riskli gebelikler konusunda uzman başka doktorlar var mı tavsiye edeceğiniz?

rıza bey hakkında yazılanlar harici daha detaylı bilgi verebilecek olan var mı
riskli gebelikler konusunda uzman başka doktorlar var mı tavsiye edeceğiniz?

ankarada hacettepede prof.dr lütfü önderoğlu var, allahın izni ve hocamın desteği ile hamileyim il dışından ona takipe gidiyorum allah izin verirse doğumuda onda gerçekleştirmek isterim...

selam kızlar rıza bey hakkında en güzel bilgi bende paylaşıyım istedim
özel bir hastaneye gidiyordum problem çıkınca beni hocaları olan rıza beye gönderdiler bebeğimde tek umbilikal erter (göbek kordonunda 3 damar varmış 2 atar 1 toplar bizim 1 atar 1 toplar varmış buda gelişme geriliğine sebep oluyor) ve ikizdi biri karnımda vefat etmişti rıza beye bu damar için gitmiştik ama asıl tramp sendomuymuşuz yani yaşayan bebek ölü bebeğe kan gönderiyormuş bana acil aradaki damarı yakmamız lazım yoksa bebeği kalp yetmezliğinden kaybederiz dedi ama bu operasyonun yapıldığı alet sadece çapa da varmış beni acil oraya gönderdi ordada prof recep has a gittim operasyon başarılıydı ama diğer sorunlardan bebeğim erken doğdu ve 1,5 gün sonra vefat etti ömrü yokmuş ama koyduğu teşhis çoğul gebeliklerde 35.000 hamilelikte 1 rastlanan birşeymiş ve sadece beni 10 dakika muayene etti çapadada koyduğu teşhisten hemen acil bana müdahale edildi anlaşıldığında 6 aylıktım 6 ay anlayan olmamamış düşünün artık bebeğim vefat etti ama yinede elimizden geleni yapmamıza vesile oldu içim çok rahat Allah razı olsun doğumdan sonra öğrenseydim ömrüm neden başka yere gitmedimle geçecekti hiç şüphe etmeyin süper adamm

merhaba arkadaşlar ben Rıza hocanın hastasıyım mayıs ayında sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdim tüm gebeliğimi rıza hoca takip etti. Riskli bir gebelik değildi baştan araştırıp Rıza Beyi seçmiştim iyikide öyle yapmışım. Kendisini acayip sevdim allah nasip ederse 3 sene sonra 2. bebek içinde Rıza hocaya gidicem. Şimdi başka bir arkadaşımın gebeliğini takip ediyor onunki tansiyon nedeniyle riskli gebelik. Dünya tatlısı bir adam insanın içini acayip rahatlatıyor herşeye ayrıntılı cevap veriyor ve en önemlisi size kendinizi özel hissettiriyor detaylı bilgi edinmek isteyen olursa paylaşabilirim.

Merhaba,ben 2.5 ay süren bir hamilelik geçirdim ve bebeğimin kalbi durması nedeni ile alındı patoloji sonucu kısmi mol çıktı ve her hafta kan veriyorum ve acil olarak Rıza beye gitmek istiyorum.Ben Ataşehirde oturuyorm muaynanesi Nişantaşındaymış ve eşim aramış ücreti 350 tl'imiş ama 250 olduğunu sölediniz tşk ler..ve sormak istediğim şu anadolu yakasında herhangi bir hasteneye geliyor mu doğum veya kontrol için yada karşıda hangi hastanelerde bana çok uzak olmasında korkuyorum sonuçta hamile olunca yerin yakınlığı çok önemli.ayrıntılı bilgi paylaşabilirmisin tşk'ler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…