acaba erken doğum yaptığım için bundan sonraki gebeliğimi de etkiler mi ?nihalcik senin de yaşadığın olayı bende yaşadım henüz 20 gün oldu bende hemen ham die mile kalmak istiyourm ama çok büyük endişem var acaba tekrar aynı olayları yaşar mıyım die .rıza madazlıya gitmek istiyorum ama eşim izi n vermiyor.
gittiğimiz doktr eşimin ailesinden denecek kdr yakın ve rıza madazlıyla aynı hastanede ve internationalda doktor rıza madazlıya gidersek tahir aslanın da duymasından korkuyor . ama çok endişeliyim tabi ki kötü bir doktor değil ama neden daha iisi olmasın.
hangı hastaneede nereye gıdıyorsunuz ve ne kadar ucretı
rıza bey hakkında yazılanlar harici daha detaylı bilgi verebilecek olan var mı
riskli gebelikler konusunda uzman başka doktorlar var mı tavsiye edeceğiniz?
merhaba arkadaşlar ben Rıza hocanın hastasıyım mayıs ayında sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdim tüm gebeliğimi rıza hoca takip etti. Riskli bir gebelik değildi baştan araştırıp Rıza Beyi seçmiştim iyikide öyle yapmışım. Kendisini acayip sevdim allah nasip ederse 3 sene sonra 2. bebek içinde Rıza hocaya gidicem. Şimdi başka bir arkadaşımın gebeliğini takip ediyor onunki tansiyon nedeniyle riskli gebelik. Dünya tatlısı bir adam insanın içini acayip rahatlatıyor herşeye ayrıntılı cevap veriyor ve en önemlisi size kendinizi özel hissettiriyor detaylı bilgi edinmek isteyen olursa paylaşabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?