S A M S U N 'da estetik olan vaRsa Lütfen Yazarmısınızz......!!!!!!!

Ben, geçtiğimiz ay Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesinde, plastik cerrah Tekin Şimşek'e burun ameliyatı oldum.. Daha bir ayım dolmadığı için burnum tam şeklini almadı, beklemek gerekiyormuş.. Öyle hoop diye olmuyormuş bu işler, ama iyi bir hoca bence.. Çok detaylı bir şekilde herşeyi anlatıyor.. Asistanı çok sevimsiz ve ukala.. Mümkünse bizzat kendisiyle görüşün..:) Ben yeni burnumdan çok memnunum.. Birde şu ucu düzelseydi iyiydi..:):)

Yani Samsun'da ameliyat olmayı düşünenlere "Tekin Şimşek" önerimdir, yeni üye olduğum için araştıramadım detaylı, belki forumda adı geçmiştir.. Geniş bir zamanda bakınıcam artık.. Bu tür ameliyatlar kişiye özel olduğu için siz yinede tek isim alır almaz hareket etmeyin.. İyice bir araştırın ki vebal altında kalmayalım.. Öyle ya, size iyi gelen bana kötü gelir, bana kötü gelen size iyi gelir böyle bu işler..

Ben, geçtiğimiz ay Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesinde, plastik cerrah Tekin Şimşek'e burun ameliyatı oldum.. Daha bir ayım dolmadığı için burnum tam şeklini almadı, beklemek gerekiyormuş.. Öyle hoop diye olmuyormuş bu işler, ama iyi bir hoca bence.. Çok detaylı bir şekilde herşeyi anlatıyor.. Asistanı çok sevimsiz ve ukala.. Mümkünse bizzat kendisiyle görüşün..:) Ben yeni burnumdan çok memnunum.. Birde şu ucu düzelseydi iyiydi..:):)

Yani Samsun'da ameliyat olmayı düşünenlere "Tekin Şimşek" önerimdir, yeni üye olduğum için araştıramadım detaylı, belki forumda adı geçmiştir.. Geniş bir zamanda bakınıcam artık.. Bu tür ameliyatlar kişiye özel olduğu için siz yinede tek isim alır almaz hareket etmeyin.. İyice bir araştırın ki vebal altında kalmayalım.. Öyle ya, size iyi gelen bana kötü gelir, bana kötü gelen size iyi gelir böyle bu işler..

çağlayan yağmura gittik ama beni pek tatmin etmedi, halit urgan ile görüştüğümüzde iisi arasındaki farkı daha iyi anladım. halit bey bana daha çok güven verdi ve psikolojimi daha rahatlattı. çağlayan bey sürekli ameliyatımla ilgili hep olumsuz şeyler söyleyince psikolojim bozuldu açıkçası. halit bey için ameliyat günü alacağım aralık 18 i gibi inşallah olacağım. halit bey içimi çok rahatlattı.

Ben de samsunda yaşıyorum ve burnuma estetik yaptırmak istiyorum.Hayati Akbaş ismini çok duydum ve bu son zamanlarda medicana da çalışan Halit Bey in ismini duyuyorum.sanırım gidip kendisi ile görüşeceğim.

Ben de Dr. halit Urgan beye ameliyat oldum. Çok mutluyum. Hem ilgisi hem güler yüzü en çok da burnumun yini görüntüsü için memnun oldum. Her şeyden önce çok iyi bir insan. Tavsiye ederim

Arkadaşlar Alper Aktaş ve Halit Urgan ile görüştüm ben ikisi de çok ilgili fakat ikisi arasında karar veremedim ama halit Bey daha bir ağır basıyor sanki.Birde Ordu da Hilal Kurul Var Ve 1500 tl ye özel hastanede yapıyor ameliyatı bana yardımcı olursanz sevinirim.

Kızlar ben samsunda yaşıyorum ve uzun zamandır estetik düşünüyorum, bu hafta artık bi karar vermeyi düşünüyorum. Lütfi Eroğlu'yla görüşmek istedim bugun cep telefonunu ukdum internetten aradım ve resmen sadece ses tonu il bana o kadar iyi geldi ki, adamın yüzünü görmeden gidip ameliyat olucam utanmasam harika bi insan bana çok yardımcı oldu fakat bi sorun var, özel muaynanesini vaaradım ve görüşme ücretini sordum bana 200 TL dediler.......................................... vazgeçtim görşmkten kısacası, şimdi murat Acarı düşünüyorum.Hastası varsa bana yardımc olsun lütfenn

Aslında o ödem dediğin kısım sağ taraftaki doldurulan yer canım.Yani diğer taraftan daha geç inecek bunu 4 ayın bittiği bugün daha iyi anladım.Çünkü diğer kısım daha iyi şekil aldı ama sağda hala bombe var gibi.Yeni resim ekledim.4 ay ve 4 gün ki halleri...

Canım seni ekledim bana ulaşabilirmisin çok acil sormam gereken şeyler var sana, bende samsundayım estetik düşünüyorum ve senin çok bilgi sahibi olduğunu duydum :(

Kızlar bende sonestride olmayi düşünüyorum fakat benim ikinci ameliyatım olcak beğenmediğim yerler var sizce Halit beye güvenebilir miyim

Kızlar bende sonestride olmayi düşünüyorum fakat benim ikinci ameliyatım olcak beğenmediğim yerler var sizce Halit beye güvenebilir miyim

Arkadasım merhaba ben de sömestrde olmayı düşünüyorum. Senin ilk ameliyatını kim yaptı. Tavsiye ederim diyebileceğin bir Dr var mı??

Arkadasım merhaba ben de sömestrde olmayı düşünüyorum. Senin ilk ameliyatını kim yaptı. Tavsiye ederim diyebileceğin bir Dr var mı??

canım benim ilk ameliyatımı bafrada medibafra hastanesi cavit akkurt yaptı şimdi revizyon istiyorum ama araştırıyorum bulamıyorum ne yapıcam ya ben. Muhammet dilber e olmayı çok isterdim her yönüyle güvenirim süper bir cerrah ama hem çok pahalı pahalıyı da geçtim uzak istanbul da

samsunda olmayın derim kesinlikle kesinlikle

sen bafrada olmuşsun ve kbb uzmanına estetik olmuşsun ve burnundan normal olarak memnun deilsin bunun samsun la veya samsunlu dr larla ne alakası var? insanlara bilgi verirken ferdi olmassak bence daha sağlıklı olur. samsun drlarını zan altında bırakıyorsun..

Üff içmi kararttın kızz Hayalll:))Çağlayan yağmurla görüştün mü sen...

Canım ben çağlayan beyle görüştüm ve hastalarını da gördüm. Herkes çok memnun eğer samsunda ameliyat olucaksanız Çağlayan Yağmur diyorum :) Bende ona olucam, heycanla bekliyorum ama doktoruma güvenim sonsuz :)

ben Bafra da kbb uzm.dr. Erhan Emre Karasulu ya ameliyat oldum fotoğraflarım var bakabilirsiniz memnunum burnumdan :)

Back
X