Ben, geçtiğimiz ay Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesinde, plastik cerrah Tekin Şimşek'e burun ameliyatı oldum.. Daha bir ayım dolmadığı için burnum tam şeklini almadı, beklemek gerekiyormuş.. Öyle hoop diye olmuyormuş bu işler, ama iyi bir hoca bence.. Çok detaylı bir şekilde herşeyi anlatıyor.. Asistanı çok sevimsiz ve ukala.. Mümkünse bizzat kendisiyle görüşün..:) Ben yeni burnumdan çok memnunum.. Birde şu ucu düzelseydi iyiydi..:):)
Yani Samsun'da ameliyat olmayı düşünenlere "Tekin Şimşek" önerimdir, yeni üye olduğum için araştıramadım detaylı, belki forumda adı geçmiştir.. Geniş bir zamanda bakınıcam artık.. Bu tür ameliyatlar kişiye özel olduğu için siz yinede tek isim alır almaz hareket etmeyin.. İyice bir araştırın ki vebal altında kalmayalım.. Öyle ya, size iyi gelen bana kötü gelir, bana kötü gelen size iyi gelir böyle bu işler..
Yani Samsun'da ameliyat olmayı düşünenlere "Tekin Şimşek" önerimdir, yeni üye olduğum için araştıramadım detaylı, belki forumda adı geçmiştir.. Geniş bir zamanda bakınıcam artık.. Bu tür ameliyatlar kişiye özel olduğu için siz yinede tek isim alır almaz hareket etmeyin.. İyice bir araştırın ki vebal altında kalmayalım.. Öyle ya, size iyi gelen bana kötü gelir, bana kötü gelen size iyi gelir böyle bu işler..