S.A.T'a göre geç döllenen geriden gelen bebek?

er_ca

6-11-2012
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
6.205
59
158
39
son adet tarihim 19 ekim. bebeğin dün 6 haftalık olmasını beklerken ultrasonda 4 hafta 3 günlük olduğunu gördüm.
10 gün fark var.dr. un hesabıyla...

benim hesabıma göre doğru ama dr. başta 6 hafta dediği için canım sıkıldı.

15 gün sonra tekrar bakalım arayı kapatmış olabilir dedi.
illa ki adet tarihi ile uyumlu mu olmalı bebek?

bunu yaşamış bebeği sağlıklı olan anneler var mı?

Benim hem iki b-HCG ölçümüm, hem de kese büyüklüğü 7-10 gün geriden geliyordu, SAT'ı gerçek tarihten bir hafta ileri girdik doktorun ultrasonuna, şu an bebeğin ölçüleri de bu tahmini SATla uyumlu geliyor. Yani muhtemelen geç döllenme oldu, ve bu çok sık rastlanan bir durum.

teşekkür ederim canım.
cevabın benim için çok ddeğerli inan ki içime su serpiliyor bu tür sonuçlar duydukça..

çevremde hamile yok. o yüzden brazda pek evhamlıyım.

benim bebişimde sata göre 2 hafta gerideydi.. hatta en başta bebekte sorun varmış gelişmiyormuş gibi yaklaştı doktor ama geç döllenme olmuş.. su anda 36 haftalıgım bebişim arayı kapattı:) gayette saglıklı.. hiç üzülme canım bu diğer arkadasında dediği gibi sık rastlanan bir durum..

çoook ama çook teşekkür ederim canım.

belki 15 gün sonra gidince benim bebiş de kapatmış olur arayı..

Allah sağlıklı mutlu güzel kaderli evlat nasip etsin. keyifli hamilelikler dilerim.

canım benimde satıma göre 5 gün geriden geliyordu kızım doktor geç döllenmeden kaynakladığını bi problem olmadığını sölemişti 32.haftaya kadar da böle devam etti 32.haftadaki kontrolüme gittiğimde aradaki farkı kapatıp 3 günde ileri gitti bu sefer satıma göre ultrasonda bu seferde. ama doktor doğum tarihi için satı baz aldığını söledi bol bol meyve ve süt ürünleri tüketmeye bak inşallah senin ufaklıkta arayı kapatır. bizim 11 günümüz kaldı şimdi

peki böyle geç olanlarda cinsiyet ne oluyor merak etim şimdi
bilmem ki.. aman bana bebiş gelsin de sağlıkla kızı oğlanı farketmez..

çoook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
güzel kaderli mutlu sağlıklı bir evlat our inşallah. 11 gün off geçmek bilmez nasıl büyük heyecan...
Allah yardımcınız olsun canım.

inşallah kalp atışlarınıda duyarım ve doğurmayı nasip eder Allahım.

cevaplarınız için çok ama çok teşekkür ederim.

benimde şuan öyle bir problemim varr...
cuma günü kan tahlili yaptırdım değerim şüpheli çıktıı...
geç döllenme olabilirmişş...
yarın sabah tekrar kan testi yaptırıcamm...
eğer değerim yükselmediyse kimyasal gebelik sayılıyormuşş...

çok üzüldüm canım. inşallah gerçek gebeliktir. ve sağlıklı bir gebelik oluşur.

inş canımmm...
bende cumadan beri bunu düşünüp duruyorumm...
yarın sabah belli olacak bakalımm...

bizi de haberdar et olur mu?

hayırlı haberlerle gelirsin inşalah

Son düzenleme:

arkadasım banada aynı seyler söylendi ben hemn doktor değiştirdim testler yeniden yapılcı ve gec döllenme oldugu ortaya cıktı inşallah senine öyle olur güzzel haberlerini bekliyoıruz

bendede aynı durum var...ilk zamanlar sat a göre 3-5 gündü şimdi ise 10 gün geriden geliyor...doktr olabilir dedi,gelişimi kilosuda normal dedi...gelişiminde durma olursa tehlikeli dedi...bnde kafama çok takiyorum ama doktorumada cok guveniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…