evet canım :)hımmm...
tamam o zaman bol bol görüşürüzz :))
sağlıkla keyifle alın kucağınıza kaderi güzel mutlu evlat olsun :)bebişimin cinsiyetini sormuştu bir arkadas kısmetse kızım olucak:))
bendede aynı durum var...ilk zamanlar sat a göre 3-5 gündü şimdi ise 10 gün geriden geliyor...doktr olabilir dedi,gelişimi kilosuda normal dedi...gelişiminde durma olursa tehlikeli dedi...bnde kafama çok takiyorum ama doktorumada cok guveniyorum...
3 ay sonra öğreneyim yazarım cinsiyetini bakalım benim bahtıma ne gelicek :)genelde geç döllenmede erkek olur derler hayırlı olsun canım kızın bahtı açık olsun demekki kız olma ihtimalide varmış
benim bebeğim de baştan beri,sata göre iki haftadan fazla geride
24.haftadayım şimdi
arkadasım banada aynı seyler söylendi ben hemn doktor değiştirdim testler yeniden yapılcı ve gec döllenme oldugu ortaya cıktı inşallah senine öyle olur güzzel haberlerini bekliyoıruz
bendede aynı durum var...ilk zamanlar sat a göre 3-5 gündü şimdi ise 10 gün geriden geliyor...doktr olabilir dedi,gelişimi kilosuda normal dedi...gelişiminde durma olursa tehlikeli dedi...bnde kafama çok takiyorum ama doktorumada cok guveniyorum...
bir de geç döllenme olduğunu nasıl anladı doktor test mi yaptı yoksa ultrason verilerinden mi çıkardı?lütfen cevaplayın bir türlü içim rahat olamıyor.bu da kızımı etkiliyor
güzel haberler bekliyoruz inşallah canım.beni bilgilendirdiğin için tşk ederimm...
eşimin işinden dolayı gidemedim bugün..
cumaya kaldı tahlillerim...
sizi haberdar ederimmm...
başka bir dr.a git. mümkünse daha kapsamlı bir hastaneye danış bir de.merhaba arkadaşlar.28 haftalık hamileyim.bana da sürekli bebeğin 2 hafta geri diyorlar.hatta son kontrolde sadece karın çevresinin geri kaldığını söylediler.bunun geç döllenmeden kaynaklı olduğunu söylemediler.hatta bunun için doğuma kadar kullan diye iğne verdiler.fragmin.ben güvenemedim korktum kullanmıyorum.kafam çok karışık acaba kullanmalımıyım ?
sanırım ultrason verilerine göre. onun dediği ile ultrason uymayınca öyle oluveriyor. aslında adet dönemine yakın ve adet döneminde ilişkiye girmediysem ne diye sat.ı baz alıyorlar ki...bir de geç döllenme olduğunu nasıl anladı doktor test mi yaptı yoksa ultrason verilerinden mi çıkardı?lütfen cevaplayın bir türlü içim rahat olamıyor.bu da kızımı etkiliyor
bence de canım katılıyorum.canım benimkisinde ilk başlarda 3 günde bir gittim doktora gelişimini incelediler... iki hafta boyunca gelişiminde bir sıkıntı yoksa yani her hafta büyümesi gerektigi kadar büyüyorsa bir problem yok demektir. ayrıca bir test yapılmadı bana.. ama size tavsiyem lütfen böyle durumlarda tek doktorlar kalmayın. iğne filan riskli seyler belkide hic gerek yoktur. mutlaka baska bir doktora daha gözükün...
güzel haberler bekliyoruz inşallah canım.
yarın sabah tahlillerimi yaptırıcam...
bakalımmm sonuc ne olacak canımm...
yarın sabah tahlillerimi yaptırıcam...
bakalımmm sonuc ne olacak canımm...
teyzeleri kızım gittikçe farkı kapatıyor.29+1 deyiz veeeeeeeeeeee 1.265 gr olmuşuz.üstelik 2 haftalık gerilik gittikçe kapanıyor.sadece 1 haftalık gerilik var.inşallah bu arayı da kapatacağız:92:
teyzeleri kızım gittikçe farkı kapatıyor.29+1 deyiz veeeeeeeeeeee 1.265 gr olmuşuz.üstelik 2 haftalık gerilik gittikçe kapanıyor.sadece 1 haftalık gerilik var.inşallah bu arayı da kapatacağız:92:
son adet tarihim 19 ekim. bebeğin dün 6 haftalık olmasını beklerken ultrasonda 4 hafta 3 günlük olduğunu gördüm.
10 gün fark var.dr. un hesabıyla...
benim hesabıma göre doğru ama dr. başta 6 hafta dediği için canım sıkıldı.
15 gün sonra tekrar bakalım arayı kapatmış olabilir dedi.
illa ki adet tarihi ile uyumlu mu olmalı bebek?
bunu yaşamış bebeği sağlıklı olan anneler var mı?
hayatım hıc korkulcak bişey yok benım adetım bazen 1.2 ay atlatıyodu normalde doktor gec yumurtlama oldugu ıcın bebek sat tarıhıne gore kucuk gorunebılır demıstı doktorum.2 hafta gerıden gelıo dedı..anne baba mınyon oldugu ıcın 4 boyutlu ultrasonda dr cok ırı bı bebek beklemeyın dedi.2.900 kızım dunyaya geldı.suan 4 yasında suan 33 haftalık hamıleyım yıne gec dollenme 1 hafta gerıden gelıo ultrason cıhazına gore 5 hafta sonra doğum yapıcam 2.250 gr. olarak.tavsıye edebılecegım aasırı deıl besın degerlerı yuksek gayet normal yemek ye.
hayatım hıc korkulcak bişey yok benım adetım bazen 1.2 ay atlatıyodu normalde doktor gec yumurtlama oldugu ıcın bebek sat tarıhıne gore kucuk gorunebılır demıstı doktorum.2 hafta gerıden gelıo dedı..anne baba mınyon oldugu ıcın 4 boyutlu ultrasonda dr cok ırı bı bebek beklemeyın dedi.2.900 kızım dunyaya geldı.suan 4 yasında suan 33 haftalık hamıleyım yıne gec dollenme 1 hafta gerıden gelıo ultrason cıhazına gore 5 hafta sonra doğum yapıcam 2.250 gr. olarak.tavsıye edebılecegım aasırı deıl besın degerlerı yuksek gayet normal yemek ye.
duzeltme yapmalıyım bıras karısık yazmısım 33.haftamda 2.250 gr bebeğim38 haftaya kadarda 3.250 olur dedı dr.um.gec dollenmede sperm yumurtaya gec ulasıp dollendiği için elımızdekı adet tarıhı ıle makınanınkı bırbırnı tutmuyo bebeklerımızde allahın ıznıyle gayet saglıklı benım kızım dogdugunda cocuk dr.nun parmaklarına bi asıldı dr havaya kaldırdıkca. ayaga dıkıldı dr sasırdı ne kadar kasları dırı dıe sasırdık hepimiz. hıc kaygılanma allahın ıznıyle guzel bı doğum yaparsın ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?