Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kzılar xl large düştüm de ben s giyebirmiyim bilmiyorum boyum 1.75 omuzlarımda geniş85 kg 2 ayda 75 düştüm hedef yılabaşına kadar 70 elma diyetiyle mümkün denedimde hedef şubatta kadar 60spor la birlikte
günaydın kızlar sılacım ii olmana sevindim özledik seni kiloları yine cuma bildiriyoruz dimi kızlar geçmişi okuyamadımda yılbaşına az kaldı kızlar hadi dahada dikkat edelim
herkese günaydın. topiğimiz 2.sayfalara düşmüş ya dün akşam bana çok dar olan kotumu giydim.ay kızlar nasıll bollaşmış o kot anlatamam. eşimde çok şaşırdı.çok zayıfladın sen diyo.çok mutlu oldum. hedefime zaten çok az kaldı:))
kızlaaarrr bilgisayarım gümledi yaa kaç gündür uğraşıyoruz bilgisayarcıya verdik formatlandı daha sonra yedekleri yüklemekle uğraştık.internet modem webcam bisürü program en baştan yükledik..ancak girdim siteye ama bakıyorum da bişey kaçırmamışım hala boş buralar..selen arkadaşım cevap veren olmamaış sana topik sahibi sılamızda yok..bana düştü sana aramıza hşgeldin demek:1hug: