yaw ben tüm gün yediklerimi yazcam ama sakın oha çüş demeyin haa niyeyse ben yedikçe veriom hehe 2-3 saatte bir yiyom yane cnmda ne çekiosa yiyom walla ama her oturuşta abartmadan yani karnışımı davul gibi şişirmeden yiyom ayy bnmde cnm kek istio haa ne zamandır yarın yapsammı acep aralardan birinde yerim 2 dilim sositososito bugün abarttım demiştim yaa ben hayvandan gelen ve topraktan gelen gıdaları karıştırmadan besleniyorum midemi yormamak için yoksa vücut toksin üreiyomuş heleki meyve özellikle elma yemeklerden 3-4 saat sonra yada yarım saat önce yenmezse muazzam toksin üretiomuş yani yemekle birlikte yassaaaakkk meyve midede değil ince bağırsakta işlem görürmüş ve bu işlem yarım saat içinde gerçekleşirmiş ben Nil Gün ün yalancısıyım :smiley-cool: sonuç itibariyle bu sabah sucuklu yumurta peynir ekmek domatis zeytin ne varsa yidim öğleden sora bir açma yidim akşamda yarım tabak makarna salata ve domates kızartması yidim sosis vardı ama yimedim ayırdım sora yicem hhuhhhuuuuuuuuuuuuuu bugünü saymıos yane ben yarın toparlıcam olayı ama sabah soğan suyunu içtim yine
canım selam bir soruda benden
sende NİL ĞÜN nün kitabımı var cd simi
bugün sürekli araştırdım ben
bilgi verirsen sevinirima.s.