• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

S beden olmak isteyen buraya

bak bakkk iklim değişmiş burda ama ben buldum yine seni canımmm...
en iyisini yapmışsın sağlığından önemli değil hiç bişiii canımm
ama gerçekten elma diyetini yapan arkadaşlar nolur bilgi verinn sılacımm sen mesela 1 hafta yapıcam zaten uzun yapmıcam da işe yarıyo mu ???????

Arkadalar merhaba,Bugün diyetisyende kontrolüm vardı.Sonuç yağ gitmiş,kaslar güzel dedi,ama kilo oynamıyor yerinden.Bugün ve yarın uygulamam için sebze diyeti verdi.2 günlük.Birde ödem çözücü çay.:sinifsinif:15 gün sonra yine gidicem,umarım kilo veririm....,Yediklerime gelince 2 GÜN ekmek yasak.....:dance:
sabah..1 dilim ekmek+peynir+domates+1 bardak süt
ARA 1 porsiyon meyve
ÖĞLEN közlenmiş kırmızı biber+4 kaşık yoğurt
ARA 1 MEYVE
AKŞAM öğlenle aynı çünkü sebze diyetindeyim
GECE 1 Porsiyon meyve

canlarımmmm çok teşekkür ederimn....Bu hafta ben kilo veremeyebilirim evet belki aladabilirim ama almayacağım çünkü elimden geldiğince az yiyorum ki bugün küçücük 2 adet ıspanaklı börek kaçırmama rağmen :)akşamada komşuya davetliyiz ama olsun az az yicem....Ben yapıcam bunu kızlar hele hele sizin gibi güzel huylu iyi niyetli ve tam destek arkadaşlarım varken hep birlikte başaracağızzz...Yediğim fazla yemekler sefam olsun :)))arada olur ne yapalım :))))))))

bugün:

sabah:
lahana suyum

kahvaltı:
gevrek
ayran

öğle:.
tavuk
pilav
ayran

ara:
2 adet ıspanaklı börek

akşam:
komşumuz snitzel yapcakmış az az yicem hepsinden :)))))öptüm kızlarrrrrr:1hug::1hug:tekrar çok teşekkür ederim bir tanesinizzzzzz:enbuyukkk:

geldim ilknur geldimmmmŞenizŞeniz

kışçelerim misafirim vardı biliyonuz.şimdi gittiler bende hemen sizin yanınıza geldim..

bugün sabah dahiliye doktoruna gittim diyetisyene gitmek için.bu randevuyu önceden almıştım.şimdi olsa almazdım artık diyet modunda değilim biliyosunuz ama benden neler istediler nelerrrrrr..yazayım şimdi.
doktor önce muayene etti beni .tansiyon normal.kalbimi nefesimi dinledi.
sonra bütün kan değerelerimi istedi tirotle ilgili olanlarıda..
sonra beni röntgene gönderdi bu neyin nesi anlamadım sonra kalp ekosonu çektirdim
daha sonrada ultrason.ultrason bugün çekinmedim yarın sabah çekincem ve kan sonuçlarımıda yarın alcam..yani bütün sonuçlar yarın çıkınca doktora göstercem o uygun görürüse beni diyetisyene göndercek bakalımm.
hayırlısı
sizler neler yaptınız okuyamadım geçmişi bir okuyayım bakim..
Ay erak ettim kuzum seni iyisin neysekii
En güzelini yapmışsın canım bravo valla
aslında kızlar kilo vermek isteyen herkesin sılamın yaptıklarını yapması lazım
profesyonel öneriler sağlık için çok önemli
inşallah tetkiklerde bişiy çıkmaz çıpçıtır olursun kuzum benim

ders193atiyene91ap8.gif

merhaba bayanlar..azarlayın beni vurun pataklayın lütfennn :(((( çikolata yedim hemde 2 paket :(((((( bitanesi 325 kaloriydi üstelik :((((

allahım ben naptım..ne edim kimlere gidim :(( kahvaltıda az yemiştim bide bidaha bişey yemedim..akşam üzeri 4 te yedim çikolata..sonrasında sadece yeşil çay ve yeşil elma..inşallah kilo almam :((( reglim yaklaşıyo ondan saldırdım birden.hiç aklımda yoktu..uff yaa :(

merhaba bayanlar..azarlayın beni vurun pataklayın lütfennn :(((( çikolata yedim hemde 2 paket :(((((( bitanesi 325 kaloriydi üstelik :((((

allahım ben naptım..ne edim kimlere gidim :(( kahvaltıda az yemiştim bide bidaha bişey yemedim..akşam üzeri 4 te yedim çikolata..sonrasında sadece yeşil çay ve yeşil elma..inşallah kilo almam :((( reglim yaklaşıyo ondan saldırdım birden.hiç aklımda yoktu..uff yaa :(

canım benim aynı hatayı 2 gündür ben de üst üste yapıyorum hiç takma arada oluyor böle şeyler biraz zaman verelim kendimize dün ben de isyanlardaydım ama dedim ne olcak he 1 ayda vermişim misal he 1,5 ayda :)))) Böle düşünmeye çalış canın istedi ye az da olsa,yarına çıkacağımız ne malum ki????:1hug::1hug:

canım benim sana bir de bir şey soracağım baya bir kilo vermişsin...Çok tebrik ederim ve hedefine en kısa zamanda ulaşmanı gönülden diliyorum sana...Ttatlım bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin ve nasıl?neler yaptın?spor olarak ne yaptın?anlatır mısın bizeee???:1hug:alkisalkisalkis

müjde eriyoruz arkadaşlar bugün ilk defa kilo vermişsin diyen oldu...napıyorsun diye hemen soruyorlar tabi ..homiligırtlak yemiyorum dedim ...bi kaç gündür kendime sadece salata yapacak kadar zaman ayırabiliyorum o yüzden yediklerimi yazamadım ..ama herşeyden az az yiyorum ..ya benim eşim bir öğünde 1.5veya 2 ekmek yiyor bazen onun yanında bir dilim yiyorum öyle az geliyorki o bidilim gözüme aslında hiç yememem lazım ...

kızlar bırazdan hazırlanıp doktora gıdeceĞım bana sorulanları hepsını gelınce cevaplıcam..

Hepınıze gÜzel bır gÜn dılıyorum..

günaydın herkese :)) ben de hazırlandım okula gidiyorum :)))herkese hayırlı günlerrr:lepi::1hug::enbuyukkk:

günaydın s beden olacak hanımlar günaydınnnnn opuyorumnanaktan
Bu sabah küçük bi domates+ 1 salatalık 2 kupa sekersiz çay
öğlende de ıspanakla yoğurt
akşam belli değil daha
Hepinizi öptüm

bak bakkk iklim değişmiş burda ama ben buldum yine seni canımmm...
en iyisini yapmışsın sağlığından önemli değil hiç bişiii canımm
ama gerçekten elma diyetini yapan arkadaşlar nolur bilgi verinn sılacımm sen mesela 1 hafta yapıcam zaten uzun yapmıcam da işe yarıyo mu ???????

tatlım değişmiş derken ne demek istediğini anlamadım?*:uhm:

neyse. günaydın fıstıklar... bugün size çok güzel haberlerim var. aslında tartılma günü bu topikte cuma, elmada pazardı ama ben elmayı dün bıraktığım için tartıldım.

veeeee 4 kilo vermişim!!!!!:teytey:

regli 61 çıkmıştım. reglim bitti bugün. dün de elma diyetinin 3. günüydü ve bırakmıştım rahatsızlandığım için. akşam tartıldım yemekten sonra 57 çıktım:teytey:

hafif hafif yemeye devam edeceğim. sabah elma diyetindeki kahvaltı,
akşam yemeğine kadar elma, akşam bir porsiyon ekmeksiz yemek, salata...

tabiii 4-5 bardak yeşil çay, 3 lt suya devam...

cuma da tartılır sizinle sonucu yazarım. çok mutluyum çok:teytey:

iyi haberlerini bekliyoruz canım

tatlım sabah gittim ..hastaneye ultrason kalmıştı onu çekindim.sonra kan tahlillerine baktım çıkmamıştı bende bekleyemedim.evde çocuklar yanlızdı..büyükızım var ama..küçük olan biraz huzursuz bugünlerde,hemen geldim artık tekrar yarın gidicem..hayırlısı artık sen nasılsın..nasıl gidiyor..
Valla süper bi topik olmuş,
en güzeli ve en sağlıklısı önemli olan boğazımıza dur demek zaten ;)

en doğrusu bu şekerim..hoşgeldin ...

Back
X