canlarım hepinize günaydın ben gerçekten çok yoruldum(( önceden 70'e 2 haftada inerdim şimdi 3. haftaya girdim hala aynı,işte sanırım kiololar yerleşti ve vermek iyice zorlaştı ...of offffff:tomato:kızlar ne olur ben ne yapmalıyım?sspor olarak ne yapmalıyım?az yiyip bu kadar da kilo verememezlik olmaz ki....ama bu hafta azmettim en az 1,5 kilo vereceğim!!!!!!!!:sm_cool:kaydirigubbakcemile2
mervecim aslında az ama sık yemek gerekir..suyu bol içiyomusun canım..suyun etkisi çok var zayıflamada..
spor ise plates sıkılaştıryor kilo verirken bunu yapmak bana pek mantıklı gelmiyor.lesli ablamız var bizim onu yap derim..
ve ya nivea bady cdleri var onları dene şekerim yılmak yok..inanki bide stres olursa hiçbirşey olmuyor ..bu kesinlikle doğru canım..ne olur kendini kasmadan rahat bir şekilde diyetini yapmaya çalış.hatta diyet kelimesini çıkaralım..sağlıklı beslenme diyelim.okimi kızŞeniz
günaydın canlarım.iyi pazarlar herkese.
sılacım gider inş.bir haftalık yapmayı düşünüyorum zaten.motive olmak için rejime.gerçi bakmışsın çok motive olmuşum dalmışım gitmişim elma diyetine...dalarsam uyandır beni şekerr.
sen ilk hafta güzel sonuç aldığında devam edersin gibime geliyor..ama ben uyandırım seni muhakkak..aralara bişeyler katarız oldumu fıstık..