- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi Hayalperest5
Atalarımız bu lafları boşuna dememiş değil mi yaAtalarin dediği kısma katılarak güldüm.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atalarımız bu lafları boşuna dememiş değil mi yaAtalarin dediği kısma katılarak güldüm.![]()
VarEsinin yaptigi ve senin rahatsiz olmadigin bir sey var mi?
Tabisii yaniiAtalarımız bu lafları boşuna dememiş değil mi ya![]()
Kin yutmaz tutmaz , küs kalmaz , siniri var beş on dk sonda geçer benım o anda susmam Laz'ım ben sinirlyken oda susar genelde .. sırayla akşam çayını yapc z söz verdi güya bakalım yapacak mi . Beni sevdiğini söyler ben onun kadar demem .
Arkadaş, milletin kocası anasını babasını görmesi için karısını memlekete yollamıyor, 10 aylık evlilikte tokadı basıyor. Sen diyorsun,Kin yutmaz tutmaz , küs kalmaz , siniri var beş on dk sonda geçer benım o anda susmam Laz'ım ben sinirlyken oda susar genelde .. sırayla akşam çayını yapc z söz verdi güya bakalım yapacak mi . Beni sevdiğini söyler ben onun kadar demem .
Tabi sende takacak birseyi olmadığı için adamin,gittin gittin çıkan gazına taktin.Allah baska dert vermesin.bence sen bahane arıyorsun. Bu kadar üstüne gelme eşinin. Gerçekten hastadir tutamiyordur belkiKin yutmaz tutmaz , küs kalmaz , siniri var beş on dk sonda geçer benım o anda susmam Laz'ım ben sinirlyken oda susar genelde .. sırayla akşam çayını yapc z söz verdi güya bakalım yapacak mi . Beni sevdiğini söyler ben onun kadar demem .
Pofff hayal sen baya kibarsinArkadan çıkandan bahsedıyorum sinir oluyorum Çünkü ben onun kadar yapmam
Kiz siz gazi nerenizle cikartiyorsunuzAgzini kapatarak bende öretemedim, aniden kendilinden cikiyor diyor geldini bilmiyormus yani![]()
Kiz siz gazi nerenizle cikartiyorsunuz![]()
Ay siz çok yaşayın yatamam bende popodan cıkan gazdan bahsediyorum.
ayol siz eşsiniz. adam ile senin evin. bu adam o gazı evde cıkartmayacaksa nerede cıkartacak.
bende pırtlarım eşimde.
biraz olaylara ganiş bakın. tüm dunya pırtla. aboma bile. karısının yanında pırtlar. brad pit bile pırtlar.
Kuzum sen cok yanlis gelmissin biz g.tten bahsediyoruz.. Ya simdi nasil anlatsam.. gaz geldinde agzin kapali olunca gık diye cikar ama bide bögurmek var .. Anladin
![]()
Ve gülmeye devam ediyorumKuzum sen cok yanlis gelmissin biz g.tten bahsediyoruz![]()
Ilk basta yazdigim icin ilerisini okumadim, arkadasda geri donmeyince. Ilerki mesajlarsa neden bahsedildigini bilmiyorum.. Gaz cikarma iki dogal yol var biri agiz ve diger aşagdan.. Ilk basta yazdigim icin, asagdan bahsedildini bilmiyordumKuzum sen cok yanlis gelmissin biz g.tten bahsediyoruz![]()
Rica ederim canimIlk basta yazdigim icin ilerisini okumadim, arkadasda geri donmeyince. Ilerki mesajlarsa neden bahsedildigini bilmiyorum.. Gaz cikarma iki dogal yol var biri agiz ve diger aşagdan.. Ilk basta yazdigim icin, asagdan bahsedildini bilmiyordum.. Aydinlatigin icin tesekur gine
![]()