• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sa bi bakın hele

Kin yutmaz tutmaz , küs kalmaz , siniri var beş on dk sonda geçer benım o anda susmam Laz'ım ben sinirlyken oda susar genelde .. sırayla akşam çayını yapc z söz verdi güya bakalım yapacak mi . Beni sevdiğini söyler ben onun kadar demem .

Kin yutmaz tutmaz , küs kalmaz , siniri var beş on dk sonda geçer benım o anda susmam Laz'ım ben sinirlyken oda susar genelde .. sırayla akşam çayını yapc z söz verdi güya bakalım yapacak mi . Beni sevdiğini söyler ben onun kadar demem .
Arkadaş, milletin kocası anasını babasını görmesi için karısını memlekete yollamıyor, 10 aylık evlilikte tokadı basıyor. Sen diyorsun,

benim adam kin tutmuyor
küsmüyor
saman alevi gibi siniri
tartışmalarda kavgaya şiddete başvurmayıp susuyor
beni sevdiğini söylüyor

ama gaz çıkarıyor :KK43:((

Şaka mısınız :KK70:

Çocuk sahibi olunca göreceksiniz ki çocuğunuz sadece bezine değil sizin de kocanızın da tepesine kadar yapacak... O zaman mideniz bulanmaz herhalde böyle şeylerden. :)

saglik sorunu disinda hos bulmuyorum, uykudayken de olabilir diye düsünüyorum
bence otur nazik ve saygili bi sekilde konus
hoslanmiyorum, cekici gelmiyorsun bana böyle yapinca de

diger konularini da biliyorum.. sanki biraz memnuniyetsiz bir insansin gibi...
biraz daha hosgörülü, olgun ve sakin davranabilirsin, daha mutlu olursun o zaman belki de
sonucta daha cocugunuz olacak, kakasiydi kusmuguydu ohooo...

Tabi sende takacak birseyi olmadığı için adamin,gittin gittin çıkan gazına taktin.Allah baska dert vermesin.bence sen bahane arıyorsun. Bu kadar üstüne gelme eşinin. Gerçekten hastadir tutamiyordur belki

Hiç hoş karsilanacak bi durum değil bencede totosuna az sahip çıksın o ne öyle zart zurt evde gezecek. Tabi herkes farklı ama ben de eşimi uyarmıştım sevmiyorum dedim ve bidaha yapmadı. Ben normal karsilamam tamamiyle saygısızlık.

Ben sana hak veriyorum bende nefret ederim ailemden biri yapinca igrenc bi varlik gibi davraniyorum artik yanimda kimse yapamiyor napiyim cok hassasim bu konuda normalde cok rahat insanim am bu beni sogutuyor

A
tamam bende popodan cıkan gazdan bahsediyorum.
ayol siz eşsiniz. adam ile senin evin. bu adam o gazı evde cıkartmayacaksa nerede cıkartacak.
bende pırtlarım eşimde.
biraz olaylara ganiş bakın. tüm dunya pırtla. aboma bile. karısının yanında pırtlar. brad pit bile pırtlar.
Ay siz çok yaşayın ya :D katılarak güldüm .

Kuzum sen cok yanlis gelmissin biz g.tten bahsediyoruz :KK53:
Ilk basta yazdigim icin ilerisini okumadim, arkadasda geri donmeyince. Ilerki mesajlarsa neden bahsedildigini bilmiyorum.. Gaz cikarma iki dogal yol var biri agiz ve diger aşagdan.. Ilk basta yazdigim icin, asagdan bahsedildini bilmiyordum :KK48:.. Aydinlatigin icin tesekur gine :KK48:

Ilk basta yazdigim icin ilerisini okumadim, arkadasda geri donmeyince. Ilerki mesajlarsa neden bahsedildigini bilmiyorum.. Gaz cikarma iki dogal yol var biri agiz ve diger aşagdan.. Ilk basta yazdigim icin, asagdan bahsedildini bilmiyordum :KK48:.. Aydinlatigin icin tesekur gine :KK48:
Rica ederim canim :-)

Back
X