Sa bi bakın hele

Kelimelerin kökenleri değil kullanımları üzerinde konuşuyoruz ve ifrazat Türkçe resmi yazışmalarda bile kabul görmüş bir sözcüktür =)))
Bir bebeğin altını değiştirmek ile bir yetişkinin ifrazatlarını kontrol etmeye gerekliliği bir midir, o zaman bu mantığa göre 20 yaşına gelen çocuğunuz tuvalete gitmesin altını temizleyin =))
Kitapları bende size dilerim zira okumadığınız çok açık. Yalom ve Topkara benim kişisel bildiğim insanlar değil, büyük okur kitleleri olan insanlar =)
Fikirlere saygılı olmakta, ukala olmamakta fayda var, görüşlerimiz farklı yönlerde diyerek bitiriyorum.

kişilerin ilişkisini kötü etkilemesi kişiden kişiye değişir,ben ağdayı ve büyük tuvaletimi vs onun yanında yapamam ,oda neden yapmıyorsun benden neden çekiniyorsun der .Hiç tuhafına gitmez benden uzaklaşmaz .Kişiye göre değişen bir düşünce tamamen.

Uyarmışın zaten baska ne yapicaksin gaz meselesi yuzunden bosancak halin yok ya.
Esin o senin kabul et boyle oldugunu alis yani.

Gaz cıkaramaması daha buyuk problem hastanelik olur
Ama esler arasında saygı yıtırılmemelı
2 senelık evlıyım 1 kere bıle ne esım ne ben boyle bırsey yapmadık yan yana
Banyoya gıdıp salıverıyoruz
Agır bı hamılelık yasadım yatalak hasta gıbı
O sırada geldıgınde acil alarm dedım mı odadan cıkar 5 dk sonra gelırdı esım

Yanlışlıkla veya hastalık nedeniyle yapılırsa neyse ama öbür türlüsü beni de rahatsız eder.
Ama siz zaten kocanızı sevmiyorsunuz ne yaparsa batıyor size, yanlışlıkla yapsa bile rahatsız olursunuz normal.

Çok garip bağlantılar kuruyorsunuz
Cinsellik ve gaz çıkarma arasında ne tür bir ilişki var
Kendi bedenine Yabancılaşmakla ne alakası var gazını tuvalette çıkarsın oturduğumuz odada gaz solumayalım diyorum buna niye bu kadar anlam yüklüyorsunuz anlamadım
Ayrıca herkesin kendi tercihi sanki. Nasıl ilişkileriniz olacak vs diye yargılara varılacak bir konu değil. Altı üstü Osuruk be ya

Allah aşkına gaz çıkarmak ne kadr doğru daha doğrusu olabılır ama sevmıyorum ben eşime diyorum okadar gene yanımda yapıyo
Ayni sorun bnm esimdede vardi benm yanmda yapma dedm sevmiyorum hoslanmiyorum saygszlik dedim yapmio artik vcye gdio yapcagi zman :)

Vay be ne yorumlar gelmiş bana göre çok itici.anladık herkes yapıyo ama gidip başka yerde yapsın evlisiniz diye gözünün içine bakarak yapmak nedir.bana saygısızlık olarak geliyo.yapmasın diyen Yok ama gitsin wcde yapsın biraz uzakta yapsın

bugun gaza normal diyen yarin diskisini da yapar o zaman. teknik olarak o da normal.tobe yarabbim hic de normal degil herseyin bi yeri var.

Bizim evde 18 aylık bebeğim den başka kimse gaz çıkarmıyor.Herkesin ailesinden öğrendikleri ve de karakteri farklıdır.Ben memnunum kimse bilerek yanımda gaz çıkaramaz.Bende kimsenin yanında öyle birşey asla yapmam.Bana göre çok ayıp birşey.Eşler 50 yıllık evli bile olsa kendilerine ait bir mahremleri olmalı bence ,gaz çıkarma gibi,lavabo ihtiyacı vb gibi..Eşinizede söyleyin gitsin lavabo da yapsın ,rahatsız olduğunuzu bildiği halde yapıyorsa düpedüz saygısızlık.Siz mecburmusunuz onun pis kokusunu çekmeye..Midem bulandı ya..

Normal degil bana gore. Iki taraf için de sorun değilse problem yok. Ama bi taraf bundan hoşlanmiyorsa digeri kesinlikle dikkat etmeli. Milletin yanındaniye yapmiyor o zaman. Insan sogur bile bundan dolayi. Aile içinde bile hoş degil. Rahatsiz oldugunu bile bile yapıyorsa saygisiz demektir. Madem cok dogalsa ulu orta yapsin madem.

Cok iyi bir yorum olmus

Ama ikisi ayni sey degil ki..

umarım eşinizin gazını çıkarması için dualar edeceğiniz bir sağlık sorunu yaşamazsınız, ikiniz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…