Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sa dklmesinde mucizem "sar kantaron"

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bnm 2.kutu oldu bn çok memnunum bnmki ztn strestn dökülüyrdu kurtuldum .ama 1gn içmiym acayip sinirli oluyrum malesef normalde sinirli bir insanım aslında sakin grnrum de cabuk parlıyrum işte.hayat zorlastıkca streste artıyr bebeğim olsun istyrum tutmuyr bir türlü onu çok taktım bu aralar ya hayırlısı.herhalde her kış kullancm yazın ne yapıcksm artık ((

:1hug:

bende sinire pek etki yapmadıda uyku düzenime faydası var diyebilirim eskiden son 2 senedir doğru düzgün uyku uyuyamıyordum bu kapsülü kullanmaya başlayalı uyuyorum mışıl mışıl :)

kızlar bana pek iyi gelmedi. sanırım kullanmayı bırakıciiim . zaten 2 - 3 tablet aldım almadım bu güne kadar. tableti aldığım zamanlar nefesim kesik kesik geliyor, birazda başımı ağrıtıyor . psikolocim pek sağlıklı olmasada sempatiksalakcinni, o kadar kötü diilmiş galiba :lepi: . ilacı almaya başladığımda farkettim, daha önceleri kendimi depresyonda sanırdım -tatlicadiarzu-, saçlarıma etkisine gelince fazla kullanmadığım için bu konuda bi yorum yapamıcam bilmiyorumkismile

merhaba,bende denemediğim şey kalmadı dökülmeyle ilgili,en son sebamed şampuan aldım ,inanılmaz işe yarıyor,dökülme durdu diyebilirim 3-4 tane dökülen saçı saymazsak....4 kegün yıkadım şimdilik,çok memnunum arkadaşlar,deneyin isterseniz derim ben ,tabi karar sizinde,ben bilginiz olsun istedim...sevgilerhihoyyyt

Sebamedin saç dökülmesine karşı olanı mı kullandınız?

canım,ben saç dökülmeye karşı olanını aldım sebamed in.4 çeşidi var.size uygun olanını almalısınız.içeriğini inceleyin de öyle alın yani...eczanelerden bulabilirsiniz,bazı marketlerdede bulunur...

arkadaşlar!!yuda hgf siparişi verdim ,yolda:)elime geçsin deneyimlerimi sizlerle paylaşırım....

arkadaslar sarı kantoron sınır sıstemıne gayet ıı gelen bır bıtkıdır,doganın prozac ı dıe gecer,kuvvetlı antı deprasandır.ve bırcok ılacla ve besınle kontrendıkedır,yanı etkılesıme gırer ve zarara neden olur.. Sacım uzansın beslensın dıe bunca etkısı olan bırseyı tedavı alanının dısında kullanmak son derece sakıncalıdır,oral olarak kullanmayın derım sac ıcın,yagı felan faydalı ıse yagını surun kafanıza,ben Öle yapıcam... Kesınlıkle ıcmem bu ılacı sdce sac ıcın...

ben zaten antidepresan kullanıyodum..ama bırakmak istediğim için araştırdım ve sarı kant haplarını tavsiye ettiler...aklıma şu takıldı benim yakın zamana kadar saçım pek dökülmezken şimdi başladı ...ilaçalrı da bir ayı geçti kullanmıyorum son aylarda düzenli de kullanmadım zaten acaba saç dökülmesine etkili mi...sarı kantaronda aynı etkide sonuçta sakinleştiriyo..

uzun zamandır konu güncellenmemiş
arkadaşlar neler yaptınız kullanıp sonuç aldınızmı

ben kantaron tablaeti burda gördükten sonra kullanmaya başladım. yaklaşık 4 ay oldu saç dökülmemde azalma hiç olmadı. tek artısı artık eskisi kadar ortalıkta bağırıp çağırıp dolaşmıyorum. dolayısı ile bana değiş eşime ve çocuklara yaradııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…