Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bağımlılık yapar mı? ben ondan korkuyorum eyvahedigeldismile?
valla inş yapmaz kapsülü bırakınca birde piskopata bağlıyomuşuz :bbo: :teytey:
valla bacı ben sinirli bir insanım, evde iki velet, bir koca olunca ve de hepside tembel takımından olursai bendeniz de o güzel sesimi onlara duyurmaktayımmmmm,
amma sankim sesimi biraz daha az kısık olarak duymaktalar sanırsammm
:1hug::1hug:a.s.ay kız sen çok yaşa yi mii:)kaç gündür okuyordum yazılarınızı,senin bu yazını görünce gülme krizine girdim yahuu:)ne şeker yazmışsın öööyylleee içteennn:):):)allah iyiliğini versin canım yaww:)
1 aydır mınoxıdıl kullanıorm.. dokulmeyı cok daha fazla artırdı.. minoxıdılınde herkese ıyı gelecek dıe bı garantısı yokmuş..ilk bır ay dokulmeyı artırıomus zaten.. bakalım 3. ...4 ay kullanıp karar vercem duruma... sarı kantoron alıp denıcem 1 kutu ayrıca... uykuya cok duskunum.. cok uyumayada ıyı gelıyormus.... psıkolojık etlılerıde guzel.. alıp denemeye degecek ozellılerı cok... bu sac konusunda da gınaaa geldı artık bı umutla saldırıoruz her duyduumuza ama sonuc fosss.... turk kadın prof dermatolog meral şaşoglunun uretıgı folxir die bı urun var.. gecenlerde dergıde okudum... nette Arastırdım.. sonra meral hanımla telde gorustum.. cok etlılıymıs bu urun.. nanoteknolojı kullanmıslar hucre ıcıne kadar etkı edıormus... bı de onu denemeyı dusunuorm.... elımdekıler bıtınce.. suanda mınoxıdıl ve revıvogen var kullandıgım urunler.. sarı kantoron da eklıcem tedavıye...
Sebamedin saç dökülmesine karşı olanı mı kullandınız?