Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sa dklmesinde mucizem "sar kantaron"

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben ara verdim bi kac gun usutmusum biraz ilac kullaniyorum acaba grip ilaclariyla filan etkilesimi olurmu :uhm:

kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.
saç dökülmesine iyi gelmesi haricinde uykuyu düzene sokuyormuş,ayrıca sinirlilik hali azalıyormuş,siz bunları gözlemlediniz mi?

Ben de kullanıyorum...1 ay olmadı sanırım benimki...Saç dökülmesi konusunda henüz bir şey görmedim ama rahatlattığını psikolojik olarak,ilk kullanmaya başladığım 2-3 gün içinde gördüğümü buraya yazıp belirtmiştim....
Şu an bazı konularda sıkıntılarım var....Normalde çok hassas bir insanım.Sıkıntılarıma üzülsem de sanırım kantaronun etkisiyle çok üzülmekle beraber sükunetle izliyorum...

arkadaşlar hangi markanın kapsülü olursa olsun kullanmadan öne dr. unuza sorunuz özellikle başka ilaçlar kullanıyorsanız muhakkak yan etkisi olacaktır..herkesin vücut sistemi aynı olmadığından herkeste başka etkiye sahip olabilir bu kullandığınz kapsüller...
aynı zamanda prof. dr. saroçoğlu nun dediğine göre her ürünün yada besinin tazre olanını kullanınız böylesi daha sağlıklı ve faydalı..düşünsenize koskaca bir lahanadan kapsül yapmışlar taze olanın mı faydası olur yoksa 2 sene bir ilaç kutunun içerisindeki minick haplar mı.?
sarı kantoron güzel bir bitki çok faydası vardır elbet..eğer ki antidepresan ilacı kullanıyorsanız bu bitkiyi de kullanmanız sakıncalı olur...ben de çayını içmeyi düşünüyordum ama antidepresan ilacı kullandığım için dr. yasakladı..
ve hormonal bozukluğu olanlar daha dikkat etmesi gerek...bende haşimato troidi mevcut mesala her ilacı ve bitkiyi kullanamıyorum...ama bilmeden kullandığımız her bitki bizlere zarar verebilir ...o yuzden önce bir dr. yada güvenilir herbelast uzmanlarına sormak gerek..saraçoğlu ve maranki bu konuda güvenilir olduğunu düşünüyorum...aklınıza takılan soruları mail yardımıyla doğru bir şekilde bilinçlenmek gerek acizene dşümcemle...
sarı kantorun çayını saçlarıma denemeyi düşünebirim ama kapsülünü içmeyi düşünmüyorum...
herkese sağlılı günler..a.s.

Dogru soyluyorsun lalehan. Bana doktor antidepresan vermisti ama bu ilaclarinda yan etkisi cok fazla o yuzden ben kantaronu tercih ettim. Her ikisini birlikte kullanmamak gerekiyor. Ben daha etkili olsun diye sabah cayini gece yatmadan tabletini aliyorum aslinda doktora danismadim hic hormonal bozuklugum yok ama bu konuda kotu etkisimi var acaba? bide hormonlari bozmayalim :sm_confused: Bu arada beni bebek gibi uyutuyor mirmirmirmir

ben de kullanıyorum 10 gündür. henüz bir farklılık göremedim.ne saç dökülmesi konusunda ne de psikolojik anlamda...

kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.
saç dökülmesine iyi gelmesi haricinde uykuyu düzene sokuyormuş,ayrıca sinirlilik hali azalıyormuş,siz bunları gözlemlediniz mi?

valla bacı ben sinirli bir insanım, evde iki velet, bir koca olunca ve de hepside tembel takımından olursai bendeniz de o güzel sesimi onlara duyurmaktayımmmmm,
amma sankim sesimi biraz daha az kısık olarak duymaktalar sanırsammm

valla bacı ben sinirli bir insanım, evde iki velet, bir koca olunca ve de hepside tembel takımından olursai bendeniz de o güzel sesimi onlara duyurmaktayımmmmm,
amma sankim sesimi biraz daha az kısık olarak duymaktalar sanırsammm

:roflol: :roflol: ilahi güldürdün beni sağol. cvp için.

Solgar'ın ürününü kullanıyorum. Umarım henüz erkendir. İlerleyen günlerde iyi sonuçlar alırım.

haber yok çünkü sonuçlar iyi değil. ben 25 gündür kullanıyorum amaaa en ufak bir faydası olmadı. devam edeceğim bakalım.

arkadaslar bende sari kantaron kullanmaya karar verdim, bu aramorelim sifir, veözellikle bu tü durumlard doktorlar sari kantaronu öneryor. Eczaneden aldigimi bilgileri sizinle paylasmak istiyorum. 1 kapsülde en az 500 mg olmasina ikkat edin. Normal morel bozuklugunda günde 1 kapsül (500-600 mg), ama asiri bozukluklarda günde 2 kapsül (700-950 mg). Etkisini 1 haftadansonr hissediyorsunuz ama tam etkisi 4-6 hafta sonra basliyor. Kantaronu kis aylarinda almak tavsiye edilior, kantaron tüketildiginde cilt cünkü günes isiklarini iyi absorbe edmiyor, ve zarrli günes isinlarini icimize cekmisoluruz. Yani yazin tükezmeyin, kisin tüketin, günese ikarsaiseniz günes kremi kullanin. Ayrica kantaron dogum kontrol hapin etkisinide azaltiyormus..dikkat! bunu jinekologunuza sorun derin...Kantaron sinir sistmne hitap ettigi icin, pozitif yan etkilerinden biride sa dökülmesini durduruyo olmasi demek...

Son düzenleme:
ben pantagor içiyorum stres dahil ani saç kayıplarını durduruyormuş doktorum söyledi bakalım denicez göricez..........

son 2 haftadır baya stresliyim saçımda bildiğiniz üzüre dökülüyor kullanayım diyorum..
(valla ne bulsak kullanıyoz su saç için...bu kadar sevildiğini bilsede dökülmese ya)
Sinirimi alsın başta
tabi önce doktorla konuşalım uyar mı uymaz mı?Bilgi için teşekkürler..

42 gündür sarı sarı kantoron tabletlerini kullanıyorum. En ufak bir faydasını göremedim. Üstelik kan tahlillerimde hiç bir sorun çıkmadığı için kullanma kararı almıştım.
60 tane var kutuda, bittiği zaman ikinci kutuyu almayacağım.

42 gündür sarı sarı kantoron tabletlerini kullanıyorum. En ufak bir faydasını göremedim. Üstelik kan tahlillerimde hiç bir sorun çıkmadığı için kullanma kararı almıştım.
60 tane var kutuda, bittiği zaman ikinci kutuyu almayacağım.

Bir kapsülde kac mg var acaba? 500 mg altindasa görmezsin faydasini..:olmaz:

300 mg var. ama 60 tablet var içerisinde. yani 2 ay kullanmış oluyorum. bu süreçte işe yaramadığını gördüğüm için ikinci kutuyu da denemek manasız gibi geliyor. çünkü en ufak bir fark olmadı. aynı şekilde her sabah yastığıma yığılan saçlardan kalkamıyorum.

300 mg var. ama 60 tablet var içerisinde. yani 2 ay kullanmış oluyorum. bu süreçte işe yaramadığını gördüğüm için ikinci kutuyu da denemek manasız gibi geliyor. çünkü en ufak bir fark olmadı. aynı şekilde her sabah yastığıma yığılan saçlardan kalkamıyorum.

hmmm o zaman sen günde 2-3 tane tablet/kapsül alman lazim..2 taneyle basla bence, 300 mg cok az!! dokorumda demisti..vereliniortak

Back
X