- Konu Sahibi kahvegxoxzlxuxm
-
teşekkür ederim.lütfen bu açtığım topiğe herkes saçla ilgili kullanıp memnun kaldığı ürünleri yazsın.a.s.ben uzun bi süre çinko tablet kullandım gerçekten çok etkili dökülmeyi önlüyor ve uzatıyor sonra saclarımı yaktılar şimdi tekrar kullanmaya başladım tavsiye ederim canım..
canım sarımsak çok fayda ediyor.yani kullanıpta zarar gören olursa ben burdayım.benim saçlarım çok arttı hatta herkes çok şaşırdı şaşırmanın yanında şu saçlarını düzgün toplasana diyen arkadaşlarım vardı.ne yapayım çıkıyorlardı ordan burdan.neyse sonra ara verip o küçük saçları uzattım arkadaşlar.ben haftada 2 kere bol sarımsağı dövüp saçıma hafif hafif masaj yapıyordum.saçları kuru olan arkadaşlar zeytin yağıda ilave etsinler.ama hakiki zeytin yağı.yine sarımsak sürmeye başlamayı düşünüyorum.tabiki hafif bir koku oluyor mümkünse zaten saçını fazla hırpalıyıp yıkama sarımsak sürdükten sonra.sadece biraz masaj yapar gibi yıka fakat bol suyla durula.canım koku kalmıyorsa sarmısağı ben de deneyeceğim, ama koku kalırsa biterim işte =(
evet canım sarımsağı dövüp masaj yapıyorum.yanma olmuyor.hakiki zaytin yağıda ilave edebilirsin.ama benim saçlarım yağlı bu nedenle sadece sarımsak sürüyorum.bir de sarmısağı dövüp diplere masaj mı yapıyorsun ve ne kadar bekliyorsun? yanma oluyor mu?
bir de sarmısağı dövüp diplere masaj mı yapıyorsun ve ne kadar bekliyorsun? yanma oluyor mu?
cenım sarımsak kullanmaya başlıyacaksın bir ay sonra etkisini göstermeye başlıyor yani bende öyle olmuştu.sende burdan paylaşki bu dertten muzdarip arkadaşlar faydalansın.bence herkes saçla ilgili o kadar şey yazıyorki yani dıştan sarımsak kadar fayda eden birşey daha olacağını sanmıyorum.tabi o küçük küçük saçların görüntüsüne katlanabilirseniz.
canım buradan çam terebentin yağı diye bir şey öğrendim, 400 ml şampuana bir kapak karıştırılıyormuş, onu da bugün alıp kullanmaya başlıyorum.
bende denicem bu sarimsagi hic duymamistim sag ol paylastigin icin canim gece yapip tulbentle yatsam sabah yikasam olrmu acaba
canım bende öyle yapmayı düşünüyorum gece sürüp sabah yıkamayı ama kocam daynamaz onun kokusuna ev halkını karşıma almıyayım.yarım saat yeter ama ben bir saat tutarım kafamda.sonrada yıkarım.aslında en iyisi bir saat durması sonrada bol suyla durulayıp şampuanla ve yine bol suyla durula.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?