benim de saçlarım belime geliyor ama çok kırık..düzleştirince parlak ve sağlıklıgörünüyor ama banyodan çıkınca hep kırık dolu olduğunu çok rahat görüyüorum.kestirmek istemiyorum çünkü kısa saç ben de iğrenç duruyor.bi de kuaföre kırıklarını al diyorsn o tamamen kesiyor.ama bu maske aklıma çok yattı.
extra virgin zeytin yağı ile yapacağım ben.sanırım sızma zeytin yağı oluyor bu.ingilizce bi sitede okumuştum.extravirgin olive oil yazıyordu..bizim evdekine baktım.arkasında aynen extra virgin yazıyordu ama inanması güç.bu devirde nerde süper sızma zeytin yağı...yine de bir deneyim.sonuçları yazarım
arkadaşlar bende yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.
1. ya bitlenirsem?
2.si ya durulanmazsa? bazı arkadaşlar çok zor duruladım,yağlı kaldı gibi şeyler diyorlar. bi de adana gbi cehennem sıcağının olduğu bi yerde yaşıyorum.sıcakta mahvolurum.
bi de saçta ne kadar tutuyorsunuz?
arkadaşlar yumurta yerine 1 çorba kaşığı kadar mayonez kullanın daha fazla işe yarıyor ve kötü kokmuyor.benim saçlarımda uzun ve röfleli ama çok sağlıklı.ben mayonez,bepanten ampul,z.yağı ve badem yağını karıştırarak yapıyorum.tavsiye ederim.üstelik yumurta iyi durulanmazsa kepek yapabilir.
slm kızlar bende bgn sacıma zeytinyağı bakımını yaptım ama ısıtmadn bilmiyordum ısıtılark yapıldıgını fakt ben bepantene,bemiks ampul,sirke,sarımsakda karıstırdım içine suan sacımda jöle oldugu halde bile uçları yumuşack tek problemim sarımsak kokusunu cıkarana kadar cidden canım cıktı 4 defa sampuanlamak zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?