Saadet zincirleri

Salon Kadini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
11.346
33.341
518
Arkadaslar, biliyorsunuz ekonomik kriz sebebiyle herkes ucundan bucagindan para kazanma pesinde...

Ve bu saadet zincirleri /networkler tekrar piyasaya cikmis ve 2-3 gundur 82838393 yildir gormedigim insanlar bile aradi.

Bu insanlari kirmadan savusturmanin bir yolu var mi?

Arkadaslar, biliyorsunuz ekonomik kriz sebebiyle herkes ucundan bucagindan para kazanma pesinde...

Ve bu saadet zincirleri /networkler tekrar piyasaya cikmis ve 2-3 gundur 82838393 yildir gormedigim insanlar bile aradi.

Sizi dolandırmaya çalışan kişileri kırmaktan çekinmeniz hangi seviye böyle :KK51:

Üniversitede dolandirilmadigim halde dolandirildigim temali bri hikaye anlatip asla kat'a guvenmiyorum dememe ragmen bidi da bidi bidi da bidi susmuyorlar.

Baska taktik mi lazim diye merak ettim.

Daha ne diyeyim, dolandirilasim yok bu ara diyorum, esinle görüşelim o zaman, o da istemiyor diyorum, annenler bi dusunmez mi...

Yok arkadas, sanki kendileri ne oldugunu bilmez gibi israr da israr...

Üniversitede dolandirilmadigim halde dolandirildigim temali bri hikaye anlatip asla kat'a guvenmiyorum dememe ragmen bidi da bidi bidi da bidi susmuyorlar.

Baska taktik mi lazim diye merak ettim.

Daha ne diyeyim, dolandirilasim yok bu ara diyorum, esinle görüşelim o zaman, o da istemiyor diyorum, annenler bi dusunmez mi...

Yok arkadas, sanki kendileri ne oldugunu bilmez gibi israr da israr...

Temizlik, makyaj malzemesi satanlara direkt “o markanın ürünlerini kullandım vasat” diyip geçiyorum. En güzeli “düşünmüyorum, eşim de düşünmüyor, ailem de düşünmüyor” diyeceksiniz. O insanların işi zaten darlamak.

Temizlik, makyaj malzemesi satanlara direkt “o markanın ürünlerini kullandım vasat” diyip geçiyorum. En güzeli “düşünmüyorum, eşim de düşünmüyor, ailem de düşünmüyor” diyeceksiniz. O insanların işi zaten darlamak.

Temizlik deterjan vb. gibi markalardan gelenlere direkt hir gur edebiliyorum, zaten onlar aslinda daha garanti en azindan kazik yesende eline somut birsey geciyor.. hshsshwh

Ama bu saadetciler, en son ne satiyosan alayim yakamdan dus diye acikca soyluyosun, e biz bisey satmiyoruz ki diyo. Kafalar piril piril. Millet doyamiyor dolandirilmaya.

Ben de kiyamiyorum bikac ay sonra buyuk patlicaklar bir de ben vurmayim istiyordum. Neyse sert olcaz demek ki.

Ben böyle dolandırıcılar telefonla ararsa "bizim aile içinde dolandırıcımız var,dışarıdan dolandırıcı almıyoruz teşekkürler" deyip kapatıyorum.

Engelleyin numaralarını

Ben direk suratlarına kapatırım telefonu.
Açıklama bile yapmam.
Benim gibi mis gibi insanın kalbi paramparça olmuş, etmişler de onlar kırılmış aman da ne!

Ben bankalardan veya özel hastanelerden check up için arayanlara "ben size boşa zaman kaybettirmeyeyim. Kesinlikle düşünmüyorum boşa yorulmayın diyorum" kapatıyorlar.

Back
X