Bende cuma günü başladım, 4.günüm bugün. Tam 60 kilo ile başladım, boyum kısa olduğu için bu kilo bana fazla. 1.61 boyundayım. Bugün aç olarak tartıldım, tam 58 çıktım:)
Gün içinde dolu dolu kahvaltımı yapıyorum,1 dilimde tam buğday ekmeği yiyorum. Ara öğün falan fistan yok acıkmıyorum o kahvaltıdan sonra çünkü, saat 5e yakın sebze yemeği+yoğurt+1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum. Sonra bir daha açlık yaşamıyorum,yemek yerken zaten bol su içiyorum. İnanılmaz tok hissettiriyor,doyuyorsun farketmeden. Bu 4 gün içinde bir gün full abur cubur bile yedim, çikolatalar gofretler tostlar.. o da dayanamıcam ya bırakıyorum ben dediğim ilk gün:)))
Kısacası 17:00dan sonra yemek yemediğinizde kilo vermemeniz imkaaansııııııızz.. Yok kibrit kutusu kadar peynir, yok şu kadar zeytin.. sayılı sayılı şeyler beni daraltıyor. Ömür boyu diyetlerle uğraşamam ki. Psikolojik olarak yıpratıyor bu düşünce beni. Evde ne pişiyorsa o, tabağını tıka basa doldurma, sağlıklı beslen beşten sonra yeme yeter. Olay bu. Herkes bunu uygulasın sadece yeter derim:)
Bir de üstüne spor yaparsanız mis mis.. İp atlamak çok kalori yaktırır mesela.
Benim kilomda biri orta tempoda 1 saat ip atlarsa 600 kalori yakar.
70-80 kg arası olanlarda 750-800 kalori arası yakar. Aşırı iyi.
İp atlarken çalışmayan bir tarafınız yok çünkü, komple her taraf çalışıyor. Özellikle göbek..Zamanında da böyle kilo verdim, asla asla aç kalmadım.. Bana kalırsa en sağlıklısı en güzeli bu..