Hadi bakalim, hayirli olsun. Ben de ya pazar ya pazartesi baslamayi düsünüyorum. Ilk üc gün yapip, eger devam ettirebilirsem, gün gün arttirim.
Evet canim, haftasonu nasil olsa bizim kalori citasi yükseliyor, o zaman haftaici kendimizi tutalimBenimde yarin arkadas toplantim var, bakalim ne kadar zararla kendimi kurtaricam. Böyle günlerde masayi görmeden önceki ruh halim :18:, görünceki ruh halim ve sonuc hahahha
Antepli ve dila yaşlarınız ne güzel keşke sizin yaşınızda olsam hurmayı severim sma sadece hurma ve yoğurtla nasıl olcak ki hiç yemek yok mu
Antepli ve dila yaşlarınız ne güzel keşke sizin yaşınızda olsam hurmayı severim sma sadece hurma ve yoğurtla nasıl olcak ki hiç yemek yok mu
Hurma ile yogurt migdeyi tok tutmada bire bir oldugu icin sorun olacagini dusunmuyorum :) ama tabiki acikiriz biraz, olsun dayaniriz insAllah. Hic yemek yok malesef
Nerde okudugumu hatirlamiyorun ama bazen yedi hurma bile cok gelebiliyormus sadece 5 adet yiyomus yazan kisi :) bakalim nasil olacak
Bol şanslar canım deneyimlerinixi paylaşın hışgeldin aramıza:))
günaydın kızlar benide listeye ekler misiniz bugün itibari ile 64,8 gördüm geçen haftaya göre 500gr gitmiş çok mutlu oldum hedef 1 kiloydu ama olsun bunada şükür :)))
kızlar benide ekleyin listeyeeee yaaa71,9 ile başladım 71,5 im sanki çok verdimdeee ama bi ara 73,9 u gördüm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?