Kizlar saat 5 habersiz misafrim geldi ve onunla beraber 5 burgu makarna ve iki kasik sebze yemegi daha yedim. Toplamda en fazla dört kasik eder, ama yinede üzgünümGünü 780 kalori ile kapattim.
Hepinize hayirli aksamlar ve yariiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn sabahtan görüsürüzYine erkenden cikmam gerektigi icin ilk ben girerim nete
Hosgeldin Dila. HUrma diyetini yap, bize de bilgi ver. Bildigim kadariyla insanoglu icin tek basina en genis capli vitaminleri iceriormus. Cok merak ediyorum, umarim senden bilgi aliriz. Ben de yapmayi düsünyüorum, önden birisi yaparsa sevinirim
Menün sahane sekerimSeni cokkkca tebrik ederim Böyle devam etmeni cani gönülden diliyorum :13:
Simdi de bakayim, hurma diyetine ne zaman basliyorsun???? Benim de aklima yatti. En az üc, en fazla 5 gün yapmayi düsünüyorum :26:
Selam arkadaslar :)
Ben uzun bi zamandir sizi takip ediyorum ve arkadaslardan biri hurma diyetine baslicakmis yarin. İnternette arastirdim ve yarin baslamaya karar verdim. Beni de alin araniza lutfen. Kk de yeniyim ve kullanmasini pek bilmiyorum daha, yanlis bisey yaparsam kusura bakmayin arkadaslar.
İyi aksamlar hepinize :)
Kizlar saat 5 habersiz misafrim geldi ve onunla beraber 5 burgu makarna ve iki kasik sebze yemegi daha yedim. Toplamda en fazla dört kasik eder, ama yinede üzgünümGünü 780 kalori ile kapattim.
Hepinize hayirli aksamlar ve yariiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn sabahtan görüsürüzYine erkenden cikmam gerektigi icin ilk ben girerim nete
Hosgeldin Dila. HUrma diyetini yap, bize de bilgi ver. Bildigim kadariyla insanoglu icin tek basina en genis capli vitaminleri iceriormus. Cok merak ediyorum, umarim senden bilgi aliriz. Ben de yapmayi düsünyüorum, önden birisi yaparsa sevinirim
Menün sahane sekerimSeni cokkkca tebrik ederim Böyle devam etmeni cani gönülden diliyorum :13:
Simdi de bakayim, hurma diyetine ne zaman basliyorsun???? Benim de aklima yatti. En az üc, en fazla 5 gün yapmayi düsünüyorum :26:
Aaaaaaaaaaaa ben ben ben ben allahım yüzüme bahtııı hoşgeldin kızzz :)))) birlikte yapalım yaz banada :) bu arada kac kilosun?]
Hosbuldum canimmm :79:
Yapalim vallah kilolar aldi basini gidio :26:
Cnm tarti yok evde o yuzden en kisa zamanda alicam, ama dayanamayip komsudan ödünc aldim.
Kilom 61 cikti boyum 1.71 hedef kilom 55.
Sen kan kilosun? :107:
Kizlar hurma diyetinasil yapiliyor aciklya bilirmisiniz.. Ayrica hurmanin icinde seker var kilo aldirmaz mi ben sut olsun diye yiyordum sut olmadi... Bir arkadasim yeme kilo alirsin demisti...
61 diyo yaben 87 kiloyum bide beni düşün
Bu benim vermis halim 67 lere kadar ciktim. Üzülme canim verirsin insallah millet 100 lerden 50 lere kadar iniyo sen mi yapamicaksin pehhh. :)
Bu arada yasin kac??
17 :2: senin ?
Sevindim bende 16 :))))
Enee :))) ne güzel, peki nerelisin??
Antakyaliyim canim ama teeee danimarkada oturuyorum
Hadi bakalim, hayirli olsun. Ben de ya pazar ya pazartesi baslamayi düsünüyorum. Ilk üc gün yapip, eger devam ettirebilirsem, gün gün arttirim.Evet kızleeeer başka kim katılıyo Hurma diyetine ?
Ben ve yeni arkadaşımız dila yarın başlıyoruz in şaa Allah :) katılmak isteyen olursa cok daha güzel olur motivasyon lazım sonucta :)
Slm kizlar ,
Ayyy canim nasil tatli istiyor elim bir ara kizimin biskuvisine gitti. Cunku evde baska tatli bisey yok ama elimi geri cektim bitki cayi yaptim simdi onu icecem..nasilsa hafta sonu kacamak oluyor esimden dolayi en azindan bugun yapmayayim kacamak....
Hadi bakalim, hayirli olsun. Ben de ya pazar ya pazartesi baslamayi düsünüyorum. Ilk üc gün yapip, eger devam ettirebilirsem, gün gün arttirim.
Evet canim, haftasonu nasil olsa bizim kalori citasi yükseliyor, o zaman haftaici kendimizi tutalimBenimde yarin arkadas toplantim var, bakalim ne kadar zararla kendimi kurtaricam. Böyle günlerde masayi görmeden önceki ruh halim :18:, görünceki ruh halim ve sonuc hahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?