Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kızlar ben yarın annemde olucam pazar sabah tartılcam ilk hafta için girmeyim isterseniz listeye
Pazar yazarsın tatlım.. en son ptesi SEMO boncuklarımızı takıp yayınlıyor son listeyiii..
164 cnm
Hemen hemen ayniyiz
60a inmem lazim yaza kadar
Aynen, 60 benim için hayal gibi ama neden olmasın.. Devam etmeye çalışıcam..
Bende acıkmadığım gecenin sabahı zayıflamıyorum.. sık dişini, çok dayanamazsan leblebi ye, süt iç.. çok çabaladın, vazgeçme..

dereotu ya foştur foştur süt olsun

Ay dereotu hiç sevmiyorum canım
Once yedigim abur cuburlarla ne kadar yazik etmisim kendime belki bu yontemi doğumdan sonra uygulasaudim şimdi citir olmustum.
Simdi ne guxel kahvaltimi yapiyorum suyumi bol iciyorum ve meyvrmi ihmal etmiyorum aksam erkenden yiyorum cok iyi hissediyorum o grlar gittikce. Birde kabizlik sorunum olmasa birde regl olsam baya super kilo vercem sanirim simdilik bida yeter

Ben 2012nin yazinda 55-56kiloydum harika gunlerdi sonra cocuk dusunduk 6 ay gibi bi surede 9 kilo aldim hamile kaldigimda 64-65 kiloydum. O Yuzden ilk hedefim 60 sonra inebilirsem zamanla 56-57

Ya evet çok iyi kilo verdim ama artık çok erken kalktığım için galiba gün içinde çok acıkıyorum

kabızlık bendede varya keten tohumu dene bence aç karnına
1 tatlı kaşıgı çigde üsütne bol su iç

Nesilcim şeytanı ben alcam bu hafta çünkü + lardayım. 45 dk leslie yaptım 100 ip atladım.30*3 mekik çektim. Birazdan bir tur merdiben inip çıkcam.kızlar bugün toplamda 600 kalori aldım.umarın yarın + 1 kilo çıkmam geçen haftaki kilomdan gram fazla çıkmak istiyorum.bu arada 5 günde 2 kilo almştım kızlar

kızlar iyi akşamlar ben kaçtım
henüz bişiy yemeidm ögleni geç ve karışık yediigm için cnm bişiy istemiyor acıkırsam ayran yada yogurt tüketirim
hafta sonu girmeye çalışırım kendize iyi bakın bol bol eriyin inşş

Selam arkadaslar :)
Ben uzun bi zamandir sizi takip ediyorum ve arkadaslardan biri hurma diyetine baslicakmis yarin. İnternette arastirdim ve yarin baslamaya karar verdim. Beni de alin araniza lutfen. Kk de yeniyim ve kullanmasini pek bilmiyorum daha, yanlis bisey yaparsam kusura bakmayin arkadaslar.
İyi aksamlar hepinize :)

hoşgeldin canım yanlış yapacak bişey yok umarım istediğin kiloya inersin.motivasyonun için düzenli paylaşım yapıp aramızda kal lütfennn

İyi akşamlar kızlar saat 3 gibi 1 tane yeşil elma 1 avuç fındık yedim
16:30 gibi de kabak yemeği 3 yemek kaşığı yoğurt yedim 17 gibide elma yedim.
2 litre su 1 bardak yeşil çay . akşam eve 15 dk yürüyecem sonra eliptik yaparım inş.

hoşgeldin canım yanlış yapacak bişey yok umarım istediğin kiloya inersin.motivasyonun için düzenli paylaşım yapıp aramızda kal lütfennn

Hosbuldumm :)))
Insallah cnm evde tarti olmadigi icin suanki kilomu bilmiyorum ama en kisa zamanda alip sizlerle paylasicam. Insallah birakmicam sizleri vaktim oldukca yazicam

Kizlar saat 5 habersiz misafrim geldi ve onunla beraber 5 burgu makarna ve iki kasik sebze yemegi daha yedim. Toplamda en fazla dört kasik eder, ama yinede üzgünüm Günü 780 kalori ile kapattim.
Hepinize hayirli aksamlar ve yariiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn sabahtan görüsürüz Yine erkenden cikmam gerektigi icin ilk ben girerim nete

Hosgeldin Dila. HUrma diyetini yap, bize de bilgi ver. Bildigim kadariyla insanoglu icin tek basina en genis capli vitaminleri iceriormus. Cok merak ediyorum, umarim senden bilgi aliriz. Ben de yapmayi düsünyüorum, önden birisi yaparsa sevinirim

Kızlar bugunki menüm :) :

Sabah 2 haşlanmış ymurta & yeşil çay

Ara : kurtulmuş meyveler bi kücük kase

Akşam : fırında balık :)

Ve sonra bi bardak yeşil cay ve ananas :)

Menün sahane sekerim Seni cokkkca tebrik ederim Böyle devam etmeni cani gönülden diliyorum :13:

Simdi de bakayim, hurma diyetine ne zaman basliyorsun???? Benim de aklima yatti. En az üc, en fazla 5 gün yapmayi düsünüyorum :26:

Slm kizlar ,
Ayyy canim nasil tatli istiyor elim bir ara kizimin biskuvisine gitti. Cunku evde baska tatli bisey yok ama elimi geri cektim bitki cayi yaptim simdi onu icecem..nasilsa hafta sonu kacamak oluyor esimden dolayi en azindan bugun yapmayayim kacamak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…