antepish yanlis alinti yapiyorsun canim.
Listeyi alinti yaparken, benim ismimi ve quote kelimesini sileceksin. yani bunubu alintin olmadi, benim listeyi simdi tekrar dogu alinti yap.
Ha anladım tamam kusura bakma semo düzeltirim :) gecen hafta bildirmemişdim ya onu yazim dedim sorry düzeltiyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pazar yazarsın tatlım.. en son ptesi SEMO boncuklarımızı takıp yayınlıyor son listeyiii..kızlar ben yarın annemde olucam pazar sabah tartılcam ilk hafta için girmeyim isterseniz listeye
Aynen, 60 benim için hayal gibi ama neden olmasın.. Devam etmeye çalışıcam..164 cnm
Hemen hemen ayniyiz
60a inmem lazim yaza kadar
Bende acıkmadığım gecenin sabahı zayıflamıyorum.. sık dişini, çok dayanamazsan leblebi ye, süt iç.. çok çabaladın, vazgeçme..slm kızlaaarr. kaç gündür g,remiyordum şifremi kabul etmiyordu bugün hallettim.sizin yazdıklarınızı okuyunca ah ben geçen hafta ne yaptım diyorum kendime.2 gün mecburiyetten hamur işi yiyince 1 kilo fazlam çıkıyordu.bugün daha geçen haftadan 100 g az olmayı başardım.regl olucam yarın acaba ondan mıdır ki sürekli acıkıyorumsabahları klasik yumurta domates ekmek yiyorum öğleyin hazır çorba ve 5 6 grisini akşamı da hafif geçirmeye çalışıyorum ama çok acıkmaya başladı artık her an diyeti bırakasım geliyor
dereotu ya foştur foştur süt olsun
çok az degilmii bu menüü:26::26::26:
Pazar yazarsın tatlım.. en son ptesi SEMO boncuklarımızı takıp yayınlıyor son listeyiii..
Aynen, 60 benim için hayal gibi ama neden olmasın.. Devam etmeye çalışıcam..
Bende acıkmadığım gecenin sabahı zayıflamıyorum.. sık dişini, çok dayanamazsan leblebi ye, süt iç.. çok çabaladın, vazgeçme..
OK.. bb kuşumm, semoo benim yanıma şeytan koyma olaarmıı? mazeretim var.. :)
Az mıııııı bence cok bileee :) ]
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pazar yazarsın tatlım.. en son ptesi SEMO boncuklarımızı takıp yayınlıyor son listeyiii..
Aynen, 60 benim için hayal gibi ama neden olmasın.. Devam etmeye çalışıcam..
Bende acıkmadığım gecenin sabahı zayıflamıyorum.. sık dişini, çok dayanamazsan leblebi ye, süt iç.. çok çabaladın, vazgeçme..
Ay dereotu hiç sevmiyorum canım
Once yedigim abur cuburlarla ne kadar yazik etmisim kendime belki bu yontemi doğumdan sonra uygulasaudim şimdi citir olmustum.
Simdi ne guxel kahvaltimi yapiyorum suyumi bol iciyorum ve meyvrmi ihmal etmiyorum aksam erkenden yiyorum cok iyi hissediyorum o grlar gittikce. Birde kabizlik sorunum olmasa birde regl olsam baya super kilo vercem sanirim simdilik bida yeter
Toplam 903 kalori :)
meyvelermi çok kalorili ozman ?
Selam arkadaslar :)
Ben uzun bi zamandir sizi takip ediyorum ve arkadaslardan biri hurma diyetine baslicakmis yarin. İnternette arastirdim ve yarin baslamaya karar verdim. Beni de alin araniza lutfen. Kk de yeniyim ve kullanmasini pek bilmiyorum daha, yanlis bisey yaparsam kusura bakmayin arkadaslar.
İyi aksamlar hepinize :)
hoşgeldin canım yanlış yapacak bişey yokumarım istediğin kiloya inersin.motivasyonun için düzenli paylaşım yapıp aramızda kal lütfennn
Selam arkadaslar :)
Ben uzun bi zamandir sizi takip ediyorum ve arkadaslardan biri hurma diyetine baslicakmis yarin. İnternette arastirdim ve yarin baslamaya karar verdim. Beni de alin araniza lutfen. Kk de yeniyim ve kullanmasini pek bilmiyorum daha, yanlis bisey yaparsam kusura bakmayin arkadaslar.
İyi aksamlar hepinize :)
Kızlar bugunki menüm :) :
Sabah 2 haşlanmış ymurta & yeşil çay
Ara : kurtulmuş meyveler bi kücük kase
Akşam : fırında balık :)
Ve sonra bi bardak yeşil cay ve ananas :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?