1 kilo çok iyi vermişsin valla ben o kadar spor yapıyorum 500gr gitmiş bunada şükür
tebrikler canımmm 15 ay nasıl nasıl dayandım yaa regline ben 40 gün geçsin söktürücüye dayanıyorum valla ama bu ay biraz bakcam kendi gelsin diye bekliycem bakalım
Canim kilom fazla olduu icin fazla gitmesi normal bende bu hafta cok kalori yaktim geneldede yuruyus yaparim senin kilonda olsaydim da 500 gitseydi nerde
Canm 9 ay hamilelik surdu zaten sonrasnda lohusalik falan erken bile oldum yoksa benm cok duzenlidir masallah gerci dogumdan sonra duzen bozulur derler ama ben en son 20 aralik 2012 de regl olmustum smdi ise 20 mart 2014 bilmem denk mi gelmis bakalim kac gun surucek benm bi arkadasm sogan suyu iciyodu o cok iyi geliyodu ona sen de bidakine oyle bi dene canm iatersen
1 kilo çok iyi vermişsin valla ben o kadar spor yapıyorum 500gr gitmiş bunada şükür
canım ya ben ben ben ne yapayımmmm(( o kadar spor ve kaçamaksız geçiriyorum haftayı sadece 300 gr vermişim... regliye bağlamak istiyorummm pazartesi olursam inşallah hem günü gününe olacam hemde şişkinlikten kurutulurum inşallah (( eşime diyorum sabah buu neee yaaaa bir hafta uğraş deli gibi ama cidden deli gibi spor yap sonuca bak diyorummm ....
bugun sabah klasik diyet kahvaltımı yaptım ama erken saatte yaptık... öğle 12.30 gibi dışarda eşimle 1 adet dürüm yedik ne yapayım çoook canım çektiii ama ardından çarşıda tam 1,5 saat aralıksız yürüdük. sonra eve geldim 45 dakikada evde yürüyüş bandında yürüdüm inşallah kalori olarak dönmez.. spor yaparken sauna kemeri takıyorum üstüne sauna eşofmanlarımı giyoyorum su gibi terliyorum çıkardığımda ama yinede giden 300 gr pes yaneeee....
Canım ya sende az vermişsin yaa neyse sıkma canını adet haftanmış ya belki onun şişkinliği vardır canım valla bı kadar spora bu kadar az gidiyor ya hayret ettim dpğrusı yaa benim saat 23 den sonra resmen miğdem kaxınıyor açlıkdan başım ağrıyo bu gafta sakı günü misafirlikde oldupum için yemiştim akşam başka ksçamak olmadı bende ama yinede az o kadar spora rağmen bu direnci kıralım canım niz sporu aksatmayalım gitcek inş bu kilolar :))
Bendeki mag... cal.... diye bir ilac cok kuvvetli hala etkisi gecmedi bugunki gunde yediklerimi telore edecek herhaldebende içicem bugün fenayım be.... diye bir ilaç bendeki snein ney:
düzenli olması ne güzelbende düzene sokacam inş. bende pko var soğan suyu yapacam bende hem adet düzenliyor hemde pkoya iyi geliyor burdaki ada arkadaşım yapmıştı bende deniycem bi 10 gün daha durayım bakalım. bugün adetimin 30 günü bakalım ne zaman gelcek
Dün işyerindeki arkadaşlar baya toparladın defilrr ama eşim ve işyerindeki çaycı abla yooo aynısın diyo çaycı bitek göbek küçüldü fşyoo acaba sürekli yanlarındayım ya ondan mı farketmiyorlar anlamadım(
Hellou kızleer :))
Hurma diyetim başarılı hic acıkmıyorum gercekten cok tok tutuyor birazdan son kase yogurdumu ve hurmaları yiyecem :) 1.5 litre su ictim ve 2 bardak yeşil çay :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?